Ρομάνο: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός»

Ρομάνο: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός»

Αντίστροφα μετράει ο Ντιέγκο Ρομάνο για να επιστρέψει και πάλι στην αγωνιστική δράση, ο οποίος δήλωσε στον «Εργοτελίτη» πως θα γυρίσει πιο δυνατός.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Εργοτέλη υποβλήθηκε πριν από περίπου 2,5 μήνες σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του σοβαρού τραυματισμού του στο γόνατο. Τους πρώτους δύο μήνες ο Ντιέγκο έκανε πρόγραμμα που περιελάμβανε  φυσιοθεραπείες, πισίνα και γυμναστήριο. Εδώ και περίπου 2 εβδομάδες έχει ξεκινήσει πρόγραμμα στο γήπεδο που περιλαμβάνει, σε πρώτη φάση, τρέξιμο.

Ο Ρομάνο μίλησε στον «ΕΡΓΟΤΕΛΙΤΗ» για την δύσκολη περίοδο από τον τραυματισμό του μέχρι και την πορεία της αποθεραπείας του.

Για την περίοδο του τραυματισμού του: «Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα. Σίγουρα η δυσκολότερη που έχω περάσει ποτέ στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Είναι ό,τι χειρότερο για ένα ποδοσφαιριστή να τραυματιστεί και να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από το ποδόσφαιρο, από το χώρο του. Και αυτό διότι δεν μπορεί να κάνει αυτό που αγαπάει, αυτό που ξέρει να κάνει, ώστε να προσπαθεί να δίνει χαρά στην ομάδα που ανήκει.

Σε αυτό το σημείο θέλω να αναφέρω ότι με βοήθησε πολύ η οικογένεια μου, οι φίλοι μου και όλοι στον Εργοτέλη. Από τον πρόεδρο μέχρι και τους φιλάθλους που με σταματούν στο δρόμο και μου εκδηλώνουν την συμπαράσταση και την αγάπη τους προς το πρόσωπο μου. Είναι μεγάλη η δύναμη που μου έχουν δώσει για να δουλέψω σκληρά και να επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ στο γήπεδο. Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου».

Για το γεγονός ότι πλέον ξεκίνησε πρόγραμμα στο γήπεδο: «Είμαι πολύ χαρούμενους γιατί γύρισα στα αποδυτήρια, στο γήπεδο και πλέον κάνω προπόνηση. Αισθάνομαι ότι κάθε μέρα είμαι πιο κοντά για να μπορέσω να παίξω μπάλα και να βοηθήσω την ομάδα μου, τον Εργοτέλη. Πλέον, τα δύσκολα πέρασαν, και αναφέρομαι στο διάστημα από την εγχείρηση μέχρι και την περίοδο που δεν έπρεπε να προπονούμαι στο γήπεδο».

Για το πότε θα είναι έτοιμος για να επιστρέψει στην δράση: «Δεν μπορώ να ξέρω ακόμα πότε ακριβώς θα επιστρέψω, σε πρώτη φάση στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων κα στη συνέχεια στα παιχνίδια. Πιστεύω ότι θα γυρίσω σχετικά σύντομα σύμφωνα με τον τραυματισμό που είχα. Βέβαια, δεν πρέπει να βιαζόμαστε στην αποκατάσταση, ώστε να κυλίσουν όλα ομαλά. Θα είμαστε προσεκτικοί για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα».

Για το πώς βλέπει την πορεία της ομάδας: «Η ομάδα πάει καλά. Νομίζω ότι μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα και να βρεθούμε ψηλότερα στην βαθμολογία. Είχαμε πολύ καλή εικόνα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, παίξαμε πολύ καλά, ωστόσο ήμασταν άτυχοι και δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που αξίζαμε, σύμφωνα με την απόδοση μας μέσα στο γήπεδο. Πλέον κοιτάζουμε την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Κλείνοντας, ο Ντιέγκο έκανε μια τοποθέτηση, λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τον κόσμο του Εργοτέλη, για την αγάπη που μου δείχνει καθημερινά. Ευχαριστώ όλους στην ομάδα την δύναμη που μου δίνουν. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποδώσω την αγάπη, με την παρουσία μου στο γήπεδο, κάνοντας ό,τι καλύτερο για τον Εργοτέλη».



Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved