Σφακιανάκης: «Πρόκριση και play offs»

Σφακιανάκης: «Πρόκριση και play offs»

Ο Ατρόμητος έχει δείξει πως έχει τη δυνατότητα να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει σε οποιαδήποτε έδρα, όπως ανέφερε ο Στέλιος Σφακιανάκης.

Ο Έλληνας μέσος της ομάδας του Περιστερίου, σε δηλώσεις του στην κάμερα της «Nova», τόνισε πως οι «κυανόλευκοι» θα πρέπει να κοιτάζουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ενώ ανέφερε πως αν ο Ατρόμητος εμφανιστεί δυνατός, τότε μπορεί να πάρει την πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και το «τρίποντο» κόντρα στον Παναθηναϊκό, την Κυριακή (22/1) στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Αναλυτικά, ο Στέλιος Σφακιανάκης, μίλησε για:

Τη φετινή χρονιά του Ατρόμητου: «Μας ικανοποιεί η βαθμολογική θέση που έχουμε αυτή τη στιγμή. Όταν είσαι στην 5άδα είναι ευχάριστο. Αλλά το μέλημά μας είναι να διατηρηθούμε εκεί και στο τέλος να πετύχουμε κάτι καλό».

Το αν ο στόχος είναι η είσοδος στα play offs του πρωταθλήματος, όπως ανέφεραν ο πρόεδρος και ο προπονητής της ομάδας: «Δεν ξέρω τι λέει ο προπονητής και ο πρόεδρος. Εμένα με ενδιαφέρει σε κάθε παιχνίδι να είμαστε αυτοί που πρέπει. Να κερδίζουμε και στο τέλος να κάνουμε το ταμείο μας. Είναι εφικτό να είμαστε στην πεντάδα, αλλά καλύτερα είναι να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά».

Τη διαχείριση από τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Και οι δύο θεσμοί μας ενδιαφέρουν πολύ. Με την περσινή μας πορεία που φτάσαμε στον τελικό, είναι κάτι που μας άρεσε και θέλουμε να το ξαναζήσουμε. Είναι διαδοχικά παιχνίδια και σίγουρα θα χρειαστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι, να πάρουμε την πρόκριση και στο πρωτάθλημα να είμαστε αυτοί που πρέπει».

Το αν είναι ικανοποιημένος από το βαθμό ισοπαλίας κόντρα στον Άρη, στον αγώνα του πρωταθλήματος: «Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι του πρωταθλήματος είμαστε ικανοποιημένοι. Αλλά πριν ξεκινήσει το παιχνίδι θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Το σημαντικό είναι να μην χάνεις όταν δεν παίζεις καλά. Το πετύχαμε αυτό το κομμάτι».

Το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε ποιος είναι ο ΠΑΟΚ. Έχει δύσκολη έδρα, αλλά αυτό με ενδιαφέρει είναι να είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Αν είμαστε έτοιμοι, τότε μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση».

Τον αγώνα της Κυριακής (22/1) με τον Παναθηναϊκό: «Είναι παιχνίδια που σε κάθε ποδοσφαιριστή αρέσει να παίζει. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία από τις δύο που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα σε κάθε έδρα. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να διατηρηθούμε εκεί που είμαστε τώρα».

Τι πρέπει να έχει ο Ατρόμητος για να πάρει θετικό αποτέλεσμα, κόντρα στους «πράσινους»: Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί στην τακτική. Αυτό που πρέπει είναι να έχεις συγκέντρωση και στα 90 λεπτά του αγώνα, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά».

Το αν περίμενε τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα ο Παναθηναϊκός. Έχει πολύ καλούς παίκτες. Ο Φερέιρα έδειξε ότι έκανε πολύ δουλειά. Μακάρι να συνεχιστεί έτσι και να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Το αν είναι ικανοποιημένος από τη προσωπική του παρουσία: «Εγώ πάντα δίνω αυτό που μπορώ στην ομάδα. Θέλω να παίζω κάθε Κυριακή και να είμαι αυτός που πρέπει. Νομίζω ότι οι στόχοι οι δικοί μου συμβαδίζουν με της ομάδας».



Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved