«Κεραυνοί» Ακόστα για Πρόμπιερζ

«Κεραυνοί» Ακόστα για Πρόμπιερζ

Ο άσος του Άρη άφησε αιχμές κατά του Πολωνού, πρώην, προπονητή του Άρη και υποστήριξε πως ο ίδιος δουλεύει σκληρά για να κερδίσει μια θέση στην ενδεκάδα.

Ο Νοέ Ακόστα μίλησε στην κάμερα της Nova και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της περιόδου που προπονητής στον Άρη ήταν ο Πρόμπιερζ. Ο έμπειρος μέσος τόνισε πως παρότι δούλευε σκληρά δεν πήρε τις ευκαιρίες που περίμενε ωστόσο δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει τον Άρη αν του το ζητήσει ο Μασάδο.

«Εγώ το διάστημα το οποίο δεν αγωνιζόμουν, δούλευα πάρα πολύ σκληρά, ώστε να είμαι έτοιμος όταν θα μου δινόταν η ευκαιρία και αυτό φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Παρ΄ όλα αυτά είμαι στενοχωρημένος, παρ΄ ότι γύρισα στην ενδεκάδα, διότι δεν καταφέραμε στη Λιβαδειά να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που ήταν ο στόχος που είχαμε για εκείνο το παιχνίδι», είπε αρχικά ο Ακόστα.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στον Πρόμπιερζ, σχολίασε: «Δεν έχω ακόμη ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου τι ακριβώς είχε γίνε εκείνη την περίοδο. Δεν έχω ακόμη εξηγήσει τη συμπεριφορά του προηγούμενου προπονητή προς το πρόσωπό μου. Απ΄ την αρχή υπήρχε μια περίεργη συμπεριφορά την οποία δεν μπορούσα να εξηγήσω. Δεν έπαιρνα ευκαιρίες, παρ΄ όλα αυτά εγώ συνέχιζα να δουλεύω, αλλά οι ευκαιρίες δεν έρχονταν. Τώρα υπάρχει νέος προπονητής ο οποίος μου έδωσε την ευκαιρία και θα προσπαθήσω να την αρπάξω. Ο κ. Πρόμπιερζ είναι πλέον παρελθόν για την ομάδα  κι εγώ θα πρέπει να κοιτάξω να προσφέρω όποτε καλούμαι από τον νέο προπονητή».

Ενώ επισήμανε: «Το θέμα δεν είχε να κάνει με δικαιοσύνη μόνο ως προς τα πρόσωπό μου. Απ΄ την πρώτη στιγμή που ήρθε ο κ. Πρόμπιερζ στην ομάδα, έβγαλε στην άκρη ορισμένους ποδοσφαιριστές, χωρίς καλά- καλά να μας γνωρίζει. Θεωρώ πως ένας προπονητής όταν έρχεται πρέπει να δίνει ένα κίνητρο προς όλους τους ποδοσφαιριστές, ώστε ν΄ αρχίζουν όλοι από μια νέα αφετηρία. Ο κ. Πρόμπιερζ δεν το έκανε και πιστεύω πως όλ΄ αυτά σιγά- σιγά, στη πορεία, τα βρήκε μπροστά του».

Για την αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας τόνισε: «Αν κοιτάξουμε τα τρία, τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Δόξας, θα διαπιστώσουμε ότι πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις, παίζοντας με τους τρεις πρωτοπόρους της βαθμολογίας. Οι δύο δεν κατάφεραν να την κερδίσουν και ο ένας την κέρδισε με πολύ μεγάλη δυσκολία. Επομένως νομίζω πως θα είναι ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι».

Σε ερώτηση για το αν περιμένει να αμυνθεί μαζικά η Δόξα, απάντησε: «Πιστεύω πως ναι! Η ομάδα της Δράμας τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές έπαιξε με αυτόν τον τρόπο, με μαζική άμυνα και δεν της βγήκε κι άσχημα, καθώς πήρε κάποια αποτελέσματα. Επομένως, θεωρώ πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται έτσι. Από εμάς χρειάζεται, ηρεμία, ψυχραιμία, ώστε να μπορέσουμε να διασπάσουμε αυτή την άμυνα και να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Τέλος, για τις πρώτες εντυπώσεις από τον Μανουέλ Μασάδο σχολίασε: «Οι εντυπώσεις από τον Μανουέλ Μασάδο: « Η συμπεριφορά του μέχρι τώρα, είναι πάρα πολύ καλή προς όλους τους ποδοσφαιριστές. Αυτό το οποίο χρειάζεται είναι να έρθουν και τα αποτελέσματα, ώστε να αντανακλώνται και μέσα στον αγωνιστικό χώρο αυτά που προσπαθεί να μας μάθει».



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved