Πανηγύρια τέλος, το μυαλό στη Λιβαδειά

Πανηγύρια τέλος, το μυαλό στη Λιβαδειά

Τα πανηγύρια σταμάτησαν πριν καν αρχίσουν στον ΟΦΗ για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Κι αυτό διότι την Κυριακή (22/01) ακολουθεί η σημαντική αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά για το πρωτάθλημα. Σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Γιώργος Γεωργίου αναμένεται να σφίξει τα δόντια -ελλείψει και του παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας Στάθη Ταυλαρίδη που είναι τιμωρημένος- προκειμένου να βοηθήσει το κρητικό συγκρότημα να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Ο εκ των αρχηγών της κρητικής ομάδας παρ’ ότι δεν έχει ξεπεράσει το αιμάτωμα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού του ποδιού αναμένεται να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για την σημαντική αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό και πλέον ο «Αλενατόρε» θα πάρει την τελική απόφαση για το αν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι. Ο Έλληνας δυναμικός κεντρικός αμυντικός συνέχισε και την Παρασκευή (20/01) τη θεραπεία στην Αθήνα (το ίδιο έκανε Τετάρτη 18/01 και Πέμπτη 19/01) χωρίς ωστόσο να προπονηθεί, κάτι που θα προσπαθήσει να κάνει το Σάββατο το πρωί (21/01).

Εξαιρετικά αμφίβολος ο Σίσιτς


Από κει και πέρα μάχη με τον χρόνο για να προλάβει τον Λεβαδειακό δίνει και ο Μίρνες Σίσιτς που υποβλήθηκε την Παρασκευή (20/01) σε θεραπεία έπειτα από το δολοφονικό (!) μαρκάρισμα του Φερνάντες στο Αγρίνιο. Ο τετρακέφαλος και ο μηρός του Σλοβένου μεοσεπιθετικού είναι γεμάτα μελανιές με τον ίδιο πάντως να αισθάνεται καλύτερα την Παρασκευή (20/01). Η συμμετοχή του στη Λιβαδειά θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό στο κατά πόσο θα μπορέλει να λάβει μέρος και ν’ ανταποκριθεί στην τελευταία προπόνηση που θα διεξαχθεί το πρωί του Σαββάτου (21/01).


Μπάλα, τακτική και χαλάρωμα


Το… μενού της Παρασκευής (20/01) είχε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής. Οι παίκτες που έπαιξαν και στα 98 λεπτά με τον Παναιτωλικό έκαναν ασκήσεις για χαλάρωμα. Οι «ασρόμαυροι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το Σάββατο (21/01) με πρωινή προπόνηση στα βοηθητικά γήπεδα του Πανιωνίου στο Κορωπί και το απόγευμα η αποστολή θα μεταβεί οδικώς στην Λιβαδειά. Κόντρα στον Λεβαδειακό δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Στάθης Ταυλαρίδης και Φρανσίσκο Βάντο (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο Αγρίνιο) που επέστρεψαν στο Ηράκλειο.


Κορωνάκης - Μανταδάκης στην εκδίκαση

Στο μεταξύ, ο γενικός αρχηγός Σήφης Κορωνάκης εκπροσώπησε την ΠΑΕ ΟΦΗ στη σημερινή (20/01) εκδίκαση της υπόθεσης στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για την κλήση στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό. Νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ήταν ο Ντίνος Μανταδάκης. Το δικαστήριο για τη συμπεριφορά των φιλάθλων επέβαλλε χρηματικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.

Ηράκλειο, ανταπόκριση: Τάσος Βαρδάκης



ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved