Τσιώλης: «Νίκη με ΠΑΣ για το μεγάλο βήμα»

Τσιώλης: «Νίκη με ΠΑΣ για το μεγάλο βήμα»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Σάκης Τσιώλης στους εκπροσώπους Τύπου, ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΣ Γιάννενα (17:15).

Ο τεχνικός των Αρκάδων κέρασε γλυκά τους εκπροσώπους Τύπου για την γιορτή του την Τετάρτη και στη συνέχεια, τόνισε:

«Τελειώνοντας μια εβδομάδα, είμαστε σε ευχάριστη θέση, πιο δυνατοί από τα αποτελέσματα που πήραμε και την εμφάνιση. Ο Ουσέρο είναι στη διάθεσή μας. Βρίσκουμε ταυτότητα, ομοιογένεια, και με δύο τρεις αποτελέσματα θα φέρνουμε πιο καλά αποτελέσματα… Γι’ αυτό δεν προχωράμε σε μεταγραφές. Αγωνιστικά προβλήματα δεν έχουμε. Ο Ροτζέριο  από τις 10-15 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται στα πλάνα μας. Το Σάββατο έχουμε ένα καθοριστικό παιχνίδι για να μπορούμε να κάνουμε το μεγάλο βήμα, να είμαστε πιο άνετα. Ο αντίπαλος μάς έχει δείξει ότι δεν είναι εύκολος. Δε πρέπει να συγκρίνουμε το παιχνίδι Κυπέλλου. Κάνω έκκληση προς τον κόσμο να δείξει την εκτίμησή του προς την ομάδα και να την ενισχύσει».

Για την εξασφάλιση της παραμονής, σχολίασε: «Σίγουρα δεν εξασφαλίζεται από αυτό το ματς. Θα είναι μεγάλο βήμα για να αλλάξει η νοοτροπία και η ψυχολογία. Μπορεί να βλέπει ο Αστέρας διαφορετικά πράγματα από σωτηρία. Θα κάνουμε πράγματα για αλλαγή προς το καλύτερο."

Για την κλήρωση του Κυπέλλου, επισήμανε: «Είναι πολύ μεγάλη πρόκληση για την ιστορία του Αστέρα. Στις 22 Φεβρουαρίου  θα έχουμε μπορέσει πραγματικά να αφοσιωθούμε στο κύπελλο για την πρόκριση στους 4».

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές, υπογράμμισε: «Πάντα υπήρχαν πλάνα για μεταγραφές. Ανάλογα με τα αποτελέσματα γίνεται ένας σχεδιασμός με ιθύνοντες και ιδιοκτήτες. Υπάρχουν κάποια ονόματα, αλλά εξαρτάται από το πως θα πάει η ομάδα σε 2-3 παιχνίδια. Ο Αστέρας είχε 33 ποδοσφαιριστές, αποχώρησαν οι 3, υπάρχει ρόστερ που δεν έχει αξιοποιηθεί… Ένας καλός παίκτης χρειάζεται παντού. Η απόφαση είναι δική μου και οφείλουμε να δώσουμε ευκαιρία, γιατί έχουν υψηλά συμβόλαια. Κανείς δεν έρχεται για 3-4 μήνες… Πρέπει να γίνει ξεκαθάρισμα στην ομάδα. Μια ευέλικτη ομάδα έχει 20 με 22 παίκτες. Είναι σημαντικό για τα παιχνίδια με Γιάννενα και Δράμα».

Σε ερώτηση για τον Κουρμπέλη, είπε: «Είναι ταλαντούχος παίκτης, είναι νέος, δεν πρέπει να βιαζόμαστε γιατί μπορεί να τον κάψουμε… είναι ταλέντο, πρέπει να μπαίνει σταδιακά…  Υπάρχει διάθεση να προχωρήσουν…».

Τέλος για την υπόθεση του Χακόμπο και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, σημείωσε: «Ο Χακόμπο είναι σπουδαίος τερματοφύλακας, και ένας εκ των κορυφαίων του πρωταθλήματος. Τιμάει την ομάδα αλλά δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Εμείς έχουμε προωθήσει τον Γεωργακόπουλο, πολύ ταλαντούχος, το μέλλον του αξίζει. Με την πρώτη ευκαιρία θα του δώσουμε ευκαιρία, αρκεί να μας βοηθήσουν τα αποτελέσματα… Η ομάδα έχει ανάγκη να έχει κορμό με παιδιά δικά της».

ΤΡΙΠΟΛΗ: Άρης Κολλιντζογιαννάκης



Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved