Τσιρίλο: «Θα τα δώσουμε όλα για τον ΠΑΟΚ»

Τσιρίλο: «Θα τα δώσουμε όλα για τον ΠΑΟΚ»

Ο αμυντικός του «δικεφάλου του Βορρά» υποστήριξε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για το καλό της ομάδας, σε δηλώσεις του προσερχόμενος στις προπονητικές εγκαταστάσεις του «δικεφάλου» στη Νέα Μεσημβρία.

Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε στη νίκη επί της ΑΕΚ αλλά και στην συνολική πορεία του ΠΑΟΚ στη σεζόν, υπογραμμίζοντας πως η ευρωπαϊκή επιτυχία της ομάδας για την ώρα είναι αυτό που έχει ξεχωρίσει κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Ο Μπρούνο Τσιρίλο τόνισε πως δεν είναι εύκολο για κανέναν να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου ωστόσο αν η ομάδα του έχει απόδοση ανάλογη με αυτή απέναντι στην ΑΕΚ τότε θα καταφέρει να είναι η μία από τις δύο φιναλίστ του τελικού, υπογραμμίζοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για τον ΠΑΟΚ.

«Ήταν καλή νίκη η χθεσινή αλλά δεν συγκρίνεται με τον πρώτο γύρο που κάναμε στο UEFA. Θεωρώ πως η νίκη με την Τότεναμ ήταν η καλύτερη στιγμή μας φέτος», είπε αρχικά ο έμπειρος αμυντικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πιστεύω πως ήταν μεγάλη η νίκη μας, γιατί πλέον έχει αναπτερωθεί το ηθικό μας όπως και των οπαδών. Η ΑΕΚ ήταν ομάδα που μπορούσε να μας αφήσει εκτός Κυπέλλου».

Σε ερώτηση για το αν είναι εύκολο να φτάσει στον τελικό ο ΠΑΟΚ, απάντησε: «Δεν είναι ποτέ πολύ εύκολο. Αν ο ΠΑΟΚ κάνει καλή δουλειά όπως χθες, τότε έχει πολλές πιθανότητες να είναι στον τελικό. Για μένα το κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία και χθες η ιστορία ήταν καλή για εμάς».

Ενώ για τις αποχωρήσεις των Κοντρέρας και Βιεϊρίνια σχολίασε: «Η ζωή συνεχίζεται, σίγουρα οι παίκτες που έφυγαν ήταν σημαντικοί για την ομάδα όμως δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτό. Κοιτάζουμε μπροστά. Η ομάδα δίνει το 100% των δυνάμεών της, δεν είναι εύκολο να τα βγάλουμε πέρα με όλες τις διοργανώσεις όμως να είναι σίγουροι οι οπαδοί πως θα τα δώσουμε όλα για τον ΠΑΟΚ και για αυτούς».

Όσο για την καλή αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Δεν μιλάω αποκλειστικά για την άμυνα, αν πρέπει όμως να το κάνουμε πρέπει να αρχίσουμε από τον Αθανασιάδη. Από εκεί ξεκινάει η άμυνα για τον ΠΑΟΚ. Όλοι όμως δώσαμε το 100% του εαυτού μας, πέφταμε σαν αγρίμια στην μπάλα και αυτό ήταν το μυστικό της νίκης».

Τέλος, για το αν αισθάνεται ηγέτης της άμυνας ανέφερε: «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου αρχηγό της άμυνας. Έχει κι άλλους σημαντικούς παίκτες η ομάδα στην άμυνα. Ο Μαλεζάς παρότι είναι μικρότερος σε ηλικία έχει μεγάλη εμπειρία ενώ και ο Μπαλάφας είναι πολύ καλός. Νιώθω πως είμαι σημαντικό μέρος της άμυνας αλλά υπάρχουν κι άλλοι παίκτες».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved