Νέμεθ: «Έρχομαι να βοηθήσω για την παραμονή»

Νέμεθ: «Έρχομαι να βοηθήσω για την παραμονή»

Ο Ούγγρος επιθετικός έφτασε χθες (18/01) στα Γιάννινα και στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε έτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΣ να πετύχει το στόχο της παραμονής.

Ο Κρίστιαν Νέμεθ είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα, με τη μορφή δανεισμού για ένα εξάμηνο από τον Ολυμπιακό, κι έφτασε χθες το βράδυ (20:30) στο αεροδρόμιο «Βασιλεύς Πύρρος» όπου τον υποδέχθηκαν οι Γιώργος Σουκοβέλος, Παναγιώτης Χριστοβασίλης και Δημήτρης Νιαρχάκος εκ μέρους της ΠΑΕ αλλά και αντιπροσωπεία οπαδών της ομάδας της Ηπείρου.

«Έρχομαι στα Γιάννινα για να βοηθήσω τον ΠΑΣ να παραμείνει στη σούπερ λιγκ, να πετύχω και εγώ πολλά γκολ κάνοντας μια καλή παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα ενώ και ο χρόνος συμμετοχής που θα έχω θα με βοηθήσει σημαντικά», είπε κατά την άφιξή του ο «Μαγυάρος» φορ ενώ παράλληλα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, κ. Σουκοβέλος, υποστήριξε πως θα γίνουν ακόμα δύο μεταγραφές από πλευράς «Άγιαξ».

Ο Νέμεθ δήλωσε ακόμα πως: «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, να σκοράρω πολλά γκολ, να πάρω πολύ χρόνο συμμετοχής και να πετύχουμε το στόχο. Προσπαθούσα να βρω ομάδα το τελευταίο εξάμηνο και έπαιξα στην πατρίδα μου την ΜΤΚ Βουδαπέστης ορισμένα παιχνίδια. Έπαιξα και με την Εθνική ομάδα της Ουγγαρίας. Τώρα χρειάζομαι ορισμένα παιχνίδια για να πετύχω γκολ για την ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Η υπόσχεση που δίνω είναι ότι η ομάδα θα παραμείνει σίγουρα στην Σούπερ Λίγκα».

Ενώ πρόσθεσε ότι: «Είναι ευχάριστο που γύρισα στην Ελλάδα και τη Σούπερ Λίγκα. Ελπίζω να περάσω καλά σ' αυτούς τους μήνες στα Γιάννενα. Θέλω να βοηθήσω στους μήνες που θα είμαι εδώ και γι' αυτό επέστρεψα».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Σουκοβέλος σχολίασε: «Εκ μέρους της διοίκησης θα ήθελα να πω ότι η απαίτηση των φιλάθλων ήταν να γίνουν μεταγραφές. Πράξαμε το καθήκον μας. Ακόμα δεν κλείσαμε. Ο πρόεδρος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων βρίσκεται στην Αθήνα. Υποδεχτήκαμε εμείς τον κ. Νέμεθ και όπως είπε θέλει να προσφέρει γκολ και θέαμα στην ομάδα, κάτι που στερούσαμε τώρα τελευταία. Ο πρόεδρος και η διοίκηση έκαναν το καθήκον τους και θα ακολουθήσουν 1-2 μεταγραφές ακόμα. Εκείνο που θα θέλαμε είναι να γίνουμε όλοι μαζί ένα σώμα, ώστε να μπορέσουμε να κρατήσουμε την ομάδα ξανά στη Σούπερ Λιγκ».

Τέλος, οι φίλαθλοι του ΠΑΣ που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων δώρισαν ένα κασκόλ της ομάδας στον Κρίστιαν Νέμεθ, φωτογραφήθηκαν μαζί του και ευχήθηκαν στον Ούγγρο επιθετικό καλή επιτυχία και να βοηθήσει την ομάδα τους να πετύχει τους στόχους της.



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved