Η… αστοχία της ανακοίνωσης της ΑΕΚ

Η… αστοχία της ανακοίνωσης της ΑΕΚ

Η διοίκηση της ΑΕΚ στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι ο Κύρος Βασάρας δεν σέβεται την ομάδα, την ώρα που η ίδια την έχει αφήσει στο… έλεός της.

Για ακόμα μία φορά η ΑΕΚ είχε μία εχθρική διαιτησία κάτι που συνηθίζεται στα τελευταία παιχνίδια. Οι φίλοι της ομάδας έχουν… καταπιεί πολλά τα τελευταία χρόνια χάνοντας πρωταθλήματα από δικαστικές αποφάσεις και βλέποντας την αγαπημένη τους ομάδα να είναι μέσα στην αβεβαιότητα.

Παρόλα αυτά, τίποτα δεν δείχνει ικανό να αφήσει κάποιο αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον. Όσο δεν βρίσκεται λύση στα διοικητικά των «κιτρινόμαυρων» θα βρεθούν άλλοι… Γιάχοι να σφυρίζουν ανάλογα στα παιχνίδια της.

Η «διοίκηση» της ΑΕΚ μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία της. Με ανακοίνωση που χαρακτηρίζει «μικρό» τον διαιτητή της αναμέτρησης και ακόμα πιο «μικρούς» τους βοηθούς του, θεωρεί ότι έκανε αυτό που πρέπει.

Φευ! Μία ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία όσο η ΑΕΚ θα έπρεπε να είχε προστατευτεί νωρίτερα. Και συγκεκριμένα από το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, όταν ο διαιτητής Σέλιμος αρνήθηκε επιδεικτικά να δείξει κόκκινη κάρτα στον Αμπουμπακάρι για ένα φάουλ που τραβούσε τον Μπέλεκ για τουλάχιστον δέκα μέτρα. Εφόσον η ομάδα της Δράμας αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το μισάωρο, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα διατηρούσε το μηδέν στην άμυνά της.

Ύστερα από δέκα ημέρες ήρθε το παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη στο ΟΑΚΑ για να επιβεβαιωθεί ότι οι διαιτητές δεν… φοβούνται να παίξουν κόντρα τους «κιτρινόμαυρους» ή καλύτερα δεν τους σέβονται. Με το σκορ να βρίσκεται στο 0-0 ο Βίκτωρ Κλωναρίδης κατεδαφίζεται μέσα στην περιοχή από τον Εντιμάρ με τον Ζαχαριάδη να δείχνει «παίζεται». Βέβαια, λίγο αργότερα και με το σκορ στο 1-0 υπέρ της Ξάνθης δίνει ένα πέναλτι το οποίο κρίνεται αυστηρά αμφισβητούμενο.

Το αποκορύφωμα στην περίπτωση της ΑΕΚ ήρθε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Μία φάση που ο οποιοδήποτε διαιτητικό τρίο θα την άφηνε να περάσει χωρίς πολλά – πολλά εξελίχθηκε σε πέναλτι εις βάρος της ΑΕΚ. Ο Γιάχος ήταν έτοιμος να δώσει κίτρινη κάρτα στον Λαζάρ για θέατρο, ωστόσο ο επόπτης καταλόγισε το πέναλτι και έτσι η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου έμεινε πίσω στο σκορ.

Η διοίκηση του συλλόγου ζήτησε ευθύνες από τον Κύρο Βασάρα για τη συγκεκριμένη διαιτησία με επίσημη ανακοίνωση, τη στιγμή που η ίδια έχει αφήσει την ΑΕΚ μόνη και αβοήθητη με τα… θηρία.

Οι ποδοσφαιριστές που παραμένουν απλήρωτοι τουλάχιστον από το καλοκαίρι κάνουν ότι μπορούν στον αγωνιστικό χώρο και η διοίκηση του συλλόγου δεν μπορεί να τους εξασφαλίσει ότι οι προσπάθειές τους θα ανταμείβονται. Όσο η διοίκηση της ΑΕΚ δεν σέβεται την ίδια της την ομάδα, τότε δεν μπορεί να έχει απαίτηση να το κάνει ο Γιάχος και ο οποιοσδήποτε διαιτητής του πρωταθλήματος.



ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved