Χούλι: «Θετική και αποδοτική η εμπειρία στον Αστέρα»

Χούλι: «Θετική και αποδοτική η εμπειρία στον Αστέρα»

Ευχαριστημένος είναι ο Χούλι από τον ερχομό του στην Ελλάδα και τον Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας πως είναι πολύ καλή η εμπειρία του μέχρι τώρα.

Ο 30χρονος αριστεροπόδαρος μέσος των Αρκάδων, έχει έρθει δανεικός ως το καλοκαίρι από τη Ράγιο Βαγεκάνο, μιλώντας σε blog της ισπανικής ομάδας το cienxcienrayo.blogspot.com, αναφέρθηκε στην ζωή του στην Ελλάδα, αλλά και στην επιθυμία του να επιστρέψει στην Ισπανία.

Πως περνάς στην Τρίπολη, Χούλι;

«Είναι όλα φυσιολογικά, ή τουλάχιστον προσπαθούν να είναι… Κάνει πολύ κρύο και γι’ αυτό προπονούμαστε στις 12 το μεσημέρι. Επιστρέφω σπίτι, τρώμε, πηγαίνουμε μια βόλτα το απόγευμα, δείπνο και ύπνος. Η αλήθεια είναι πως δεν έχει πολλά πράγματα να κάνεις στην Τρίπολη. Αν θέλεις άλλα πράγματα, μπορείς να πας στην Αθήνα, που είναι σχεδόν δυο ώρες μακριά με το αυτοκίνητο».

Ο συμπαίκτης σου ο Σέσμα δήλωσε πως μετά την απομάκρυνση του Όσκαρ Φερνάντεθ, η πλειοψηφία των Ισπανών δεν έπαιζαν τόσο πολύ στον Αστέρα. Ποια είναι η δική σου άποψη;

«Η αλήθεια είναι πως δε συμφωνώ. Όλοι οι Ισπανοί παίρνουμε τις ίδιες ευκαιρίες, εκτός από τους τραυματίες Ναβάρο και Ορόθκο, που τραυματίστηκε στην καλοκαιρινή προετοιμασία».

Επίσης, χαρακτήρισε την ελληνική του περιπέτεια ως όχι εντελώς θετική. Για σένα πως είναι;

«Είναι πολύ θετική και πολύ αποδοτική η εμπειρία. Είναι σαφές ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά από το ένα πρωτάθλημα στο άλλο. Αλλά αυτό είναι γενικά μέρος της ζωής και πρέπει να προσαρμόζεσαι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να απολαύσεις τη νέα εμπειρία».¨

Είναι καλά από όλες τις απόψεις;

«Πρέπει να παραδεχτώ πως στην αρχή ήμουν λίγο ανήσυχος, καθώς σκεφτόμουν την τρίχρονη κόρη μου και τη σύζυγό μου. Αλλά δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά. Η μικρή πάει σε αγγλοελληνικό παιδικό σταθμό και είναι ενθουσιασμένη και αυτό με ικανοποιεί».

Το σίγουρο είναι πως έφυγες από μια ομάδα που βρισκόταν σε κατάσταση χρεοκοπίας και δεν πλήρωνε και πήγες σε μια χώρα που ζήτησε βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση, έτσι;

«Ναι όντως. Ηταν λίγο περίπλοκα στην αρχή, καθώς τους πρώτους τέσσερις μήνες δεν πληρωνόμασταν, αλλά όλα τακτοποιήθηκαν λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Και πήραμε τα μισά μας χρήματα και τα πριμ».

Πόσο ανταγωνιστικό είναι το ελληνικό πρωτάθλημα, αναφορικά με το ισπανικό; Τι ρόλο πιστεύεις θα είχε εκεί η Ράγιο Βαγεκάνο;

«Ανταγωνιστικό είναι, αλλά δεν φτάνει στο επίπεδο άλλων πρωταθλημάτων. Δεν έχω καμία αμφιβολία και με το χέρι στην καρδιά πιστεύω πως η Ράγιο θα πάλευε εδώ με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, σίγουρα».

Είναι γνωστό πως αγαπάς τη Βαγιεκάνο, αλλά είναι δύσκολο να επιστρέψεις. Εσύ πως το βλέπεις;

«Αυτό που είναι σαφές είναι ότι έχω ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τη Ράγιο και ελπίζω να επιστρέψω για να μείνω. Βέβαια, στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν, αλλά θα συνεχίσω να παλεύω».

Όταν βλέπεις πρώην συμπαίκτες σου να παίζουν στο «Μπερναμπέου» ή στο «Καμπ Νου», ζηλεύεις;

«Ζηλεύω πολύ με υγιή τρόπο, αλλά αυτός είναι ο νόμος της ζωής. Πολλές φορές εξαρτόμαστε από την κατάσταση, αλλά πρέπει να σεβόμαστε με τις ιδέες των ανθρώπων».

Ποια είναι η εκτίμησή σου, θα καταφέρει φέτος η Ράγιο Βαγιεκάνο να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας;

«Είναι πολύ πιθανό. Πιστεύω ότι δεν θα είναι έκπληξη για τη Ράγιο, είναι μια πραγματικότητα, καθώς κάνει μια πολύ ολοκληρωμένη χρονιά».



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved