Μασάδο: «Τρία ματς, τρεις αποβολές…»

Μασάδο: «Τρία ματς, τρεις αποβολές…»

Στα διαιτητικά λάθη της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό εστίασε ο Μανουέλ Μασάδο, επισημαίνοντας πως οι «κίτρινοι» μετρούν τρεις αποβολές μέσα σε ισάριθμους αγώνες υπό το βλέμμα του, ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα δύο διαφορετικά πρόσωπα της ομάδας του στη Λιβαδειά.

«Θα χωρίσω το παιχνίδι σε δύο μέρη το α΄ και το β ημίχρονο. Στο πρώτο η ομάδα μου είχε πολύ καλή συμπεριφορά. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, διατηρώντας σε μεγάλα σημεία την κατοχή της μπάλας. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και σε μία από αυτές κάναμε και το γκολ. Αλλά και μετά είχαμε ευκαιρία να διπλασιάσουμε τα τέρματά μας. Γενικά κάναμε ένα πολύ έξυπνο α ημίχρονο» τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός των «κίτρινων» στη συνέντευξη Τύπου, για να συμπληρώσει: «Από κει και πέρα στο β΄ ημίχρονο λόγω του αυξημένου κινήτρου που είχαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα έγιναν κάποιες βεβιασμένες κινήσεις από τους παίκτες μας κυρίως στα πρώτα λεπτά όπου περιμέναμε ότι ο αντίπαλος θα βγει για να βάλει γκολ και να ισοφαρίσει και δυστυχώς για εμάς το κατάφερε. Έπειτα η ομάδα αντέδρασε σωστά, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες να πάρει το αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς το γκολ για εμάς δεν ήρθε και έμεινε η ισοπαλία».

Για τις διαιτητικές αποφάσεις, σχολίασε: «Μου αρέσει να είμαι ήρεμος προπονητής στον πάγκο αλλά σεβόμενος το ότι οι διαιτητές  ήρθαν για να κάνουν με τον καλύτερο τρόπο την δουλειά τους στον αγωνιστικό χώρο, θα πω ότι σε γενικές γραμμές η διαιτησία  πήγε καλά στο τεχνικό κομμάτι  του παιχνιδιού, όχι όμως στον πειθαρχικό έλεγχο όπου με απόλυτο σεβασμό και πάλι πιστεύω ότι σε ένα φάουλ που γίνεται από την αριστερή πτέρυγα ο στόπερ του Λεβαδειακού  πρέπει να δεχτεί την 2η κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί. Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει τις ισορροπίες του αγώνα. Δεν έγινε όμως. Έχω ακόμη μια εντελώς διαφορετική άποψη από τον διαιτητή στη φάση του αρχηγού μας του Λαζαρίδη όπου για μένα κακώς καταλογίζεται η 2η κίτρινη και αποβάλλεται. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι στον πάγκο του Άρη και στα τρία συνολικά που έχω δει μετράμε ισάριθμες αποβολές με δυο κίτρινες κάρτες»

Ερωτηθείς τέλος για το αν πιστεύει ότι ο Λεβαδειακός αδικήθηκε στο τέλος από το αποτέλεσμα βάσει ευκαιριών, ο Μασάδο κατέληξε: «Αυτή είναι η δική σας άποψη την οποία σέβομαι αλλά εγώ διαφωνώ γιατί αν δείτε και στατιστικά θεωρώ ότι ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού έχει περισσότερες επεμβάσεις από τον δικό μας και επεμβάσεις που είχαν αυξημένο βαθμό δυσκολίας».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved