Καρνέζης: «Είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Φερέιρα»

Καρνέζης: «Είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Φερέιρα»

Ως μεγάλη προσωπικότητα και προπονητή με μεγάλη εμπειρία χαρακτήρισε ο Ορέστης Καρνέζης, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό των Ιωαννίνων, τον Ζεσουάλντο Φερέιρα.

Για τον Ζεσουάλντο Φερέιρα, το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και την παρουσία του στους «πράσινους» αναφέρθηκε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Giga FM», ο Ορέστης Καρνέζης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πορτιέρο του Παναθηναϊκού:

Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα
«Ήταν δύσκολες οι συνθήκες για τους παίκτες, που έπρεπε να παίξουν σε ένα τέτοιο γήπεδο. Ευτυχώς δεν είχαμε κάποιοι τραυματισμό. Αλλά ίσως άλλες φορές πρέπει να αλλάζει η ώρα γιατί είναι δύσκολες οι συνθήκες να γίνει αγώνας όταν το μισό γήπεδο είναι παγωμένο. Δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό. Ποιοτικό ματς δεν μπορούσε να γίνει. 
Όμως υπήρχαν και φάσεις και ρυθμός και αυτό άρεσε στον κόσμο. Δεν μπορούσε να παιχτεί ωραίο ποδόσφαιρο. Μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο έπρεπε να αντιδράσουμε. Έπρεπε να το κερδίσουμε και αντιδράσαμε σωστά». 
 

Για το αν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα της Κυριακής
«Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, ούτε πάντα είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Και εμείς δεν έπρεπε να αποκλειστούμε από τον Πανιώνιο αλλά έγινε. Ο ΠΑΣ έχασε ευκαιρίες, αλλά εμείς κρατήσαμε το μηδέν πίσω, βάλαμε το γκολ και κερδίσαμε». 

Για τον ρόλο του τερματοφύλακα, γενικότερα
«Η θέση του τερματοφύλακα είναι ιδιόμορφη και παράξενη. Χρειάζεται δουλειά και απόλυτη συγκέντρωση. Πρέπει πάντα να είσαι έτοιμος, αλλά πέρα από τα προσόντα χρειάζονται και παιχνίδια. 
Αν δεν έχεις παιχνίδια δεν μπορείς να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις, ενώ όταν έχεις παιχνίδια αποδίδεις καλύτερα. Πάντα υπάρχει και το άγχος όταν παίζεις σε μια μεγάλη ομάδα. Η θέση είναι ιδιόμορφη. Μπορεί 90 λεπτά να είσαι ο καλύτερος και να σε στιγματίσει μια φάση αφού όλοι αυτό θα θυμούνται. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι περισσότερο από όσο πρέπει. Χρειάζεται πάντα προσπάθεια και να μην τα παρατάς ποτέ. Αν πάσα στιγμή χρειάζεται να είσαι έτοιμος. Όποιος προσπαθεί έστω κι αργά ανταμείβεται». 

Για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα
«Ο κύριος Φερέιρα είναι μια πολύ μεγάλη προσωπικότητα με εμπειρία. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε κοντά μας έστω κι αν μπορεί να μην το καταλαβαίνουμε ακόμη τώρα. Όσοι τον ζουν όμως καθημερινά το καταλαβαίνουν. Είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος και εργατικός». 

Για τις αλλαγές που έχει παρατηρήσει στον Παναθηναϊκό σε σχέση με πέρσι
«Πολλά βοήθησαν την ομάδα. Είμαστε πιο δεμένοι φέτος και προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, ενώ πέρσι παίζαμε ανορθόδοξα. Προσπαθούμε να κρατήσουμε την μπάλα. Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη μας πείσμωσε και όλοι ήρθαμε πιο κοντά. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και ξέρουμε ο ένας τον άλλο». 

Για τη δική του παρουσία, στον Παναθηναϊκό
«Είμαι χαρούμενος που είμαι για πέμπτο χρόνο στον Παναθηναϊκό. Άλλαξαν πολλά όλα αυτά τα χρόνια, βρέθηκα συμπαίκτες με μεγάλους παίκτες και έμαθα πολλά. Θέλω να παίζω και να πετύχω πράγματα με τον Παναθηναϊκό. Να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τίτλους και να πάει πιο ψηλά». 

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα
«Τα Γιάννενα έχουμε μια καλή έδρα και είναι όμορφη πόλη. Είμαι από την Κέρκυρα και το ξέρω από πρώτο χέρι. Αγαπάνε την ομάδα και είναι δύσκολη έδρα. Κάθε παίκτης θέλει να παίζει σε ένα γεμάτο γήπεδο, αλλά με ένα καλύτερο αγωνιστικό χώρο. Τα Γιάννενα έχουν καλή ομάδα και παίκτες και είναι κρίμα να υπάρχει ένα τέτοιο γήπεδο που δυσκολεύει και τους ίδιους, όχι μόνο τους αντιπάλους».



Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved