Επαλέ: «Να μας γίνει μάθημα»

Επαλέ: «Να μας γίνει μάθημα»


Ο Ζοέλ Επαλέ στάθηκε στις δηλώσεις του στη νευρικότητα που έβγαλε η ομάδα στο γήπεδο, ενώ τόνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξει απογοήτευση.

«Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν μας άρεσε μετά τη νίκη που πήραμε στις Σέρρες, έπρεπε να συνεχίσουμε έτσι να πάρουμε και το δεύτερο στην έδρα μας αλλά δεν τα καταφέραμε, πήραμε ένα βαθμό και πρέπει να συνεχίσουμε Μπήκαμε λίγο νευρικοί, φοβηθήκαμε μην δεχτούμε γκολ στην αντεπίθεση .Από εδώ και πέρα το κεφάλι ψηλά».

Όσο για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου είπε: «Για τον Ολυμπιακό Βόλου έχουμε καιρό να οργανωθούμε. Αυτό το παιχνίδι να μας γίνει μάθημα και να πάμε στο Βόλο για το θετικό αποτέλεσμα». Ερωτηθείς, για την βαθμολογική συγκομιδή ο Καμερουνέζος απάντησε: «Πρέπει να κοιτάμε προς τα πάνω γιατί αν βλέπουμε τι γίνεται προς τα πίσω μπορεί να μας τραβήξει».

«Θέλω να μείνω στην ομάδα»

Ο Κεϊτά από την πλευρά του τόνισε: «Δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι πάρα πολύ καλά γιατί η ομάδα δεν κέρδισε. Κοιτάμε τον επόμενο αγώνα που είναι εξίσου σημαντικός».


Με κολακευτικά λόγια μίλησε όμως τόσο για τους νέους συμπαίκτες του, όσο και για τους φιλάθλους: «Αυτό που μου έχει κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι οι συμπαίκτες μου. Όλα τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά και είμαι πολύ χαρούμενος. Επίσης, έχω να πω τα καλύτερα για τους οπαδούς μας, που σε όλο το παιχνίδι δεν σταμάτησαν να μας εμψυχώνουν».

Όσο για το ενδεχόμενο της ανανέωσης του δανεισμού  του: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι σε μια ομάδα που οι παίκτες της είναι τόσο αφοσιωμένοι σε αυτή και το γεγονός ότι όλοι έλεγαν τα καλύτερα για μένα πριν έρθω εδώ με ευχαριστεί πολύ. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να μείνω, αλλά θα πρέπει να το συζητήσω με το σύλλογο. Θέλω να μείνω, αλλά εξαρτάται μόνο από μένα".

«Θα βρεθούμε με τον πρόεδρο»

Ο Μάρα παραδέχτηκε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του δεν ήταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το γνωρίζαμε. Η ομάδα προσπάθησε, πάλεψε αλλά ήταν πολύ νευρική και δεν μπόρεσε να πάρει το αποτέλεσμα. Η ομάδα όταν δεν είναι συγκεντρωμένη απόλυτα μέσα στο γήπεδο δεν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα».
Ο Μάρα παραδέχτηκε πως υπάρχει πιθανότητα μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν συζητήσεις με τον πρόεδρο για τα οικονομικά θέματα των παικτών: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι, ίσως οι αρχηγοί να βρεθούμε μεσοβδόμαδα με τον πρόεδρο να συζητήσουμε για το θέμα».

«Κοιτάμε το επόμενο»

Ο Αραμπατζής τόνισε ότι το παιχνίδι ήταν κακό και ο Ηρακλής δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο. «Σίγουρα δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς στην έδρα μας και δεν παρουσιάσαμε καλό πρόσωπο. Το παιχνίδι ήταν κακό, πολλές μονομαχίες, πολλές διακοπές και δυστυχώς για μας δεν καταφέραμε να πάρουμε τους βαθμούς και να απομακρυνθούμε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να το κερδίσουμε».

Ο Έλληνας αμυντικός ρωτήθηκε για τη φημολογία περί επικείμενης συνάντησης των παικτών με την διοίκηση για οικονομικά θέματα: «Δεν είναι καλό να μιλάμε για τέτοια πράγματα. Αν υπάρχει κάτι, θα το συζητήσουμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας».



Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved