Επαφές με επιχειρηματίες και σκέψη για τηλεμαραθώνιο

Επαφές με επιχειρηματίες και σκέψη για τηλεμαραθώνιο

Tην άμεση έναρξη επαφών με επιχειρηματίες, φορείς και επιχειρήσεις εντός και εκτός Κρήτης αποφάσισαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τρίτης (17/01) στον ΟΦΗ. Επιδίωξή τους μέσα από τις συναντήσεις είναι η λεπτομερής ενημέρωση ατόμων που έχουν την οικονομική επιφάνεια σχετικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ και η συμμετοχή τους σʼ αυτήν.

Από κει και πέρα ακόμα και την πραγματοποίηση τηλεμαραθώνιου σκέφτονται στη διοικούσα επιτροπή προκειμένου νʼ αντλήσουν έσοδα που θα πάνε για να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες της ΠΑΕ. Τηλεμαραθώνιος ο οποίος δεν θα γίνει απλώς για να γίνει -αν γίνει- αλλά θα φέρει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Κάτι τέτοιο υπάρχει ως σκέψη και μόνο, απόφαση όμως δεν πάρθηκε. Και από την ιδέα του να υλοποιηθεί κάτι μέχρι να γίνει υπάρχει απόσταση και διαφορά.

«Αγκάθια» με Μάουρερ - Γκέρμπερ - Μπαρκαουάν

Στο μέτωπο των προσφυγών υπάρχουν τρία μεγάλα «αγκάθια». Ο λόγος για τους Ράινερ Μάουρερ, Γκέρμπερ και Κοσμίν Μπαρκαουάν οι οποίοι κρατούν μία σκληρή στάση όσον αφορά τα οφειλόμενα προς τα πρόσωπά τους από την ΠΑΕ ΟΦΗ και προς το παρών τουλάχιστον οι δυσκολίες για την εξεύρεση λύση μαζί τους είναι πολύ μεγάλες.

Προχωράει η λύση της συνεργασίας με Μπουλούτ

Στο συμβούλιο συζητήθηκε και το θέμα του Ερόλ Μπουλούτ. Η λύση της συνεργασίας με τον Τούρκο μεσοαμυντικό βρίσκεται σε καλό δρόμο με τους ανθρώπους της κρητικής ομάδας να επιθυμούν ένα συναινετικό διαζύγιο με τον παίκτη από τη στιγμή που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου και την αποφυγή κατάθεσης προσφυγής από την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι συζητήσεις που γίνονται με τον Μπουλούτ και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η κατάλληλη λύση που θα εξυπηρετεί και τις δύο πλευρές. Σχετικά με την περίπτωση του Κένταλ Ουκάρ ο Γάλλος μέσος βρίσκεται στην αποστολή για τα εκτός έδρας παιχνίδια με Παναιτωλικό και Λεβαδειακό και οι όποιες εξελίξεις αναμένονται μετά την επιστροφής του κρητικού συγκροτήματος στο Ηράκλειο την επόμενη Δευτέρα (23/01).

Τι συζητήθηκε στο Δ.Σ.

Αναλυτικά τα θέματα που συζητήθηκαν στο Δ.Σ. της Τρίτης (17/01) ήταν τα εξής:

- Καταρτίσθηκε πρόγραμμα για την προβολή της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, αλλά και πρόγραμμα επισκέψεων  που θα γίνει σε φορείς και επιχειρηματίες εντός και εκτός Κρήτης, για να ενημερωθούν λεπτομερώς για τις προαναφερόμενη προσπάθεια και να συμμετέχει ο καθένας στο μέτρο των δυνατοτήτων που έχει.
- Έγινε εκτενής συζήτηση για τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχει η ΠΑΕ και καταρτίσθηκε πρόγραμμα που θα βοηθήσει να βρεθούν άμεσες λύσεις.
- Εξετάστηκαν τρόποι που θα βοηθήσουν να δοθούν λύσεις στις προσφυγές που έχουν κατατεθεί σε βάρος της ΠΑΕ-ΟΦΗ. Οι προτάσεις-λύσεις θα τεθούν αμέσως σε εφαρμογή.
- Ο αντιπρόεδρος κ. Κώστας Τουγλής μαζί με τα μέλη της Δ.Ε. κ.κ. Βαγγέλη Αποστολάκη, Αντώνη Λυδατάκη, θα συνεργαστούν με τον κ. Μιχάλη Σερπετσιδάκη για να γίνει νέος σχεδιασμός στα τμήματα υποδομής, με στόχο την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των μικρών αθλητών.



Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved