Εκπλήξεις από Φερέιρα ενόψει Δόξας

Εκπλήξεις από Φερέιρα ενόψει Δόξας

Εκπλήξεις επεφύλασσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην ανακοίνωση της αποστολής για το ματς της Τετάρτης (18/01, 19.30) με τη Δόξα Δράμας στο ΟΑΚΑ. Εκτός 18άδας ο Σαριέγκι, αλλά και ο Ιωαννίδης.

Με απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό, εντός έδρας εξ αναβολής παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας. Ο Νίνης γυμνάσθηκε ατομικά, αλλά συμμετείχε εκ νέου σε μέρος του διτέρματος, ενώ θεραπεία έκανε και πάλι ο Ρούντολφ.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Φερέιρα ανακοίνωσε τη 18μελή αποστολή και η αλήθεια είναι ότι έκπληξη προκάλεσε η απουσία των ονομάτων των Σαριέγκι και Ιωαννίδη. Ο δεύτερος τα πήγε πολύ καλά στα Γιάννινα, προφανώς όμως ο Πορτογάλος θέλει να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Σπυρόπουλο που ξεκουράστηκε. Ο δε Σαριέγκι αναμενόταν όχι μόνο να βρίσκεται στην αποστολή, αλλά να ξεκινήσει και το ματς δίπλα στον Μπιάρσμιρ, ούτως ώστε ο Κατσουράνης να επιστρέψει στη μεσαία γραμμή.

Το σενάριο αυτό θεωρείτο το επικρατέστερο από τη στιγμή που από τον αγώνα με τους Μαυραετούς θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας ο Σιμάο. Ισως, όμως, ο Φερέιρα να προτίμησε να προφυλάξει τον Βάσκο στόπερ, προκειμένου αυτός να είναι απόλυτα έτοιμος για το ματς με τον Ατρόμητο που ακολουθεί.

Την 18μελή αποστολή απαρτίζουν οι:

Καπίνο, Καρνέζης, Βύντρα, Μαρίνος, Μπιάρσμιρ, Λαγός, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Ζέκα, Κουίνσι, Λέτο, Τοτσέ, Πετρόπουλος, Φουρλάνος, Μαυρίας, Κλέιτον, Βιτόλο

Ασφαλείς προβλέψεις για την ενδεκάδα δεν μπορεί να κάνει κανείς, από τη στιγμή που ο Φερέιρα σκέφτεται και το rotation (στο μέτρο του δυνατού), ώστε να έχει την ομάδα φρέσκια για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Ενα από τα πιθανά σχήματα, πάντως, θέλει τον Καρνέζη να διατηρεί τη θέση του κάτω από τα δοκάρια και τους Σπυρόπουλο, Βύντρα, Κατσουράνη και Μπιάρσμιρ να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Ο Βιτόλο θα αγωνιστεί στον άξονα και μένει να δούμε ποιος από τους Ζέκα, Μαρίνο και Καραγκούνη θα είναι ο παρτενέρ του.

Αν αγωνιστεί ο Ζέκα, τότε ο Μαρίνος θα πάει στη δεξιά πτέρυγα (και το ανάποδο), ενώ αν επιλεγεί ο Καραγκούνης, το πιθανότερο είναι ότι ο Ζέκα θα κερδίσει τη μάχη με τον Μαρίνο για το δεξί άκρο. Ο Κουίνσι θεωρείται βέβαιος για αριστερά και το δεύτερο ερωτηματικό αφορά το ποιοι δύο από τους Λέτο, Τοτσέ και Κλέιτον θα βρεθούν στη γραμμή κρούσης.

Το βασικό για τον Παναθηναϊκό είναι αφενός ότι πηγαίνει στο συγκεκριμένο ματς με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα το παλικαρίσιο διπλό στα Γιάννινα, αφετέρου ότι είναι ψυλλιασμένος, μετά τις απρόσμενες ισοπαλίες που απέσπασε η Δόξα στα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved