Θεοδωρίδης: «Ο Γόντικας δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο»

Θεοδωρίδης: «Ο Γόντικας δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο»

Επίθεση κατά του Δημήτρη Γόντικα εξαπέλυσε, με δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα, ο Σάββας Θεοδωρίδης, με αφορμή τα όσα είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού περί «φιλικών» αγώνων και όχι μόνο…

Με δηλώσεις του στην αθλητική εφημερίδα, «Φως», ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Δημήτρη Γόντικα, ενώ στάθηκε, επίσης, στον Φερέιρα, αλλά και στην κούρσα του πρωταθλήματος.

 «Προέρχεται από άλλο άθλημα και δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο. Ή ίσως αυτά τον έχουν βάλει να λέει, γιατί νομίζω είναι έμμισθος υπάλληλος... να μην πετάνε λάσπη οι Παναθηναϊκοί, να μην προκαλούν θρασύτατα. Αντί να λένε ευχαριστώ στην τύχη τους που δεν έφαγαν τρία γκολ στα Γιάννενα, βγήκε ο Γόντικας και είπε ότι αυτοί παίζουν όλο ντέρμπι, ενώ άλλοι παίζουν φιλικά...», είπε αρχικά ο Σάββας Θεοδωρίδης για τον Δημήτρη Γόντικα και συνέχισε: «Ποια φιλικά ρε άσχετε, που φέτος τους βαθμούς τους χάσαμε από τον Αστέρα Τρίπολης, τη Δόξα και τον ΟΦΗ! Και μάλιστα με εις βάρος μας διαιτησία. Ενώ εσείς δεν έχετε παράπονο από τους διαιτητές και ιδιαιτέρως τους επόπτες... Αυτές τις ομάδες δεν μας κατηγορούσατε ότι είναι φιλικές προς εμάς; Σε αυτές τις ομάδες δεν μας κατηγορούσατε ότι τους δίνουμε και παίκτες; Επτά βαθμούς μας έκοψαν αυτές οι ομάδες! Αν είχαμε πάρει αυτούς τους βαθμούς, τώρα θα μας βλέπατε με κιάλια στη βαθμολογία!».

Για τα όσα αντίστοιχα έχει πει κατά καιρούς ο Φερέιρα:

«Τέτοιο μικρόψυχο ξένο προπονητή δεν έχω ξαναδεί. Όλο για τη διαιτησία λέει, μέχρι και την Κέρκυρα προσέβαλε ότι αλλιώς έπαιζε με τον Ολυμπιακό, αλλιώς με τον Παναθηναϊκό. Έχεις ακούσει ποτέ τον Βαλβέρδε να λέει τέτοια πράγματα;

Επιστρέφω στον Γόντικα. Βιάζεται πολύ να μιλήσει στα ποδοσφαιρικά θέματα με μηδέν θητεία. Αλλά ένα τον συμβουλεύω: να μην βιάζεται... διότι με αυτά που λέει μας κάνει το μεγαλύτερο δώρο. Θα πιάσω τους παίκτες μας και θα τα πούμε όλα».

Για το αν το τίτλος θα χαθεί από τον Ολυμπιακό:

«Δεκατρείς αγώνες μένουν ακόμα για τον Ολυμπιακό και δεκαπέντε για τον Παναθηναϊκό. Αν νομίζουν ότι τελείωσε το πρωτάθλημα μας κάνουν μεγάλη χάρη. Και από που ως που είναι από πάνω ο Παναθηναϊκός; Πως το έχουν δεδομένο ότι θα πάρουν τα δύο παραπάνω ματς; Από τους παικταράδες που έχουν ή από τίποτα άλλα πράγματα;

Να μην ξεχνάει ο Γόντικας την καρδιά των πρωταθλητών. Των μόνιμων πρωταθλητών! Το έχουμε αποδείξει για πάρα πολλά χρόνια. Στα πόδια των παικτών μας είναι το πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού είμαι σίγουρος ότι θα απαντήσουν καταλλήλως και θα ικανοποιήσουν τα εκατομμύρια ερυθρόλευκων φιλάθλων και τον πρόεδρο που κάνει τα πάντα για την ομάδα. Διότι οι άλλοι ούτε πρόεδρο δεν έχουν».

Για το πρόγραμμα των αγώνων, το οποίο δυσκολεύει, στη συνέχεια, για τον Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός πέρασε ένα μήνα χάλι., ένα μήνα άσχημο. Πάντα είχε μια «κοιλιά» ο Ολυμπιακός μεσούσης της σεζόν. Όμως στα σοβαρά ματς, στα κρίσιμα ματς ο Ολυμπιακός σοβαρεύεται και γιγαντώνεται. Οι παίκτες με προσωπικότητα, οι παίκτες με τσαμπουκά, οι παίκτες με κλάση που έχουμε, τώρα στα δύσκολα θα βγουν μπροστά. Μας κάνουν δώρο με τη λάσπη τους στον Παναθηναϊκό, διότι είναι ένα μπόλι αυτό για να θεριέψει η ομάδα μας».

Για τις διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού για τον χλοοτάπητα στα Γιάννινα:

«Σκούζουν συνέχεια για τον πάγο οι Παναθηναϊκοί, λες και η αντίπαλη ομάδα δεν έπαιξε στο ίδιο τερέν, λες και ο ΠΑΣ Γιάννενα είναι ομάδα πατινάζ! Θα τις λύσουμε όμως τις διαφορές μας στο ΟΑΚΑ, εκεί θα φανεί ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Από τον Ολυμπιακό εξαρτάται. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερος από δαύτους».



Τραγωδία στην Ιταλία: Πέθανε 26χρονος ποδοσφαιριστής – Έπαθε ανακοπή εν ώρα αγώνα
Τραγωδία στην Ιταλία: Πέθανε 26χρονος ποδοσφαιριστής – Έπαθε ανακοπή εν ώρα αγώνα
Αγώνες ρεβάνς στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Αγώνες ρεβάνς στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μια γιορτή για το περιβάλλον στον Μαραθώνα διοργανώνει η ΜΚΟ WHY NOT
Μια γιορτή για το περιβάλλον στον Μαραθώνα διοργανώνει η ΜΚΟ WHY NOT
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/04) - Πού θα δείτε Champions League, Περιστέρι και Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/04) - Πού θα δείτε Champions League, Περιστέρι και Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved