«Προσοχή μην την πατήσουμε»

«Προσοχή μην την πατήσουμε»

Οι… ζημιές που προκάλεσε η Δόξα Δράμας σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό έχουν «θορυβήσει» τους παίκτες του Παναθηναϊκού, που πάνε… υποψιασμένοι στο ματς με την ουραγό.

Ο Στέργος Μαρίνος αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης, λέγοντας πως κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο σε αυτό το χρονικό σημείο, ενώ μίλησε και για τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΣ.

Στέργο, σημαντική νίκη για τον Παναθηναϊκό σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο...

«Όποιος το ήθελε περισσότερο, θα κέρδιζε. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των παικτών αλλά και το ίδιο το ποδόσφαιρο και το γνώριζε αυτό και ο ίδιος ο διαιτητής. Νομίζω ότι δεν έπρεπε να γίνει».

Ένα σχόλιο για την εικόνα της ομάδας σου;

«Δεν μπορούμε να κάνουμε ιδιαίτερη κριτική σε αυτό το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο εμείς είχαμε το μυαλό μας περισσότερο στον πάγο και το πως δεν θα χτυπήσουμε και έτσι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Στην επανάληψη βέβαια ήμασταν πιο αποφασισμένοι και γνωρίζαμε ότι από την στιγμή που το παιχνίδι θα συνεχιζόταν, έπρεπε να το κερδίσουμε γιατί δεν είχαμε άλλη επιλογή. Πήραμε τον χώρο του κέντρου και μαζί το τρίποντο».

Θεωρείς ότι αυτή η νίκη είναι από αυτές που χαρακτηρίζουμε νίκη τίτλου;

«Από εδώ και στο εξής, κάθε νίκη είναι ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Απλά πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν και να πάμε στα ντέρμπι με το απόλυτο».

Ακολουθεί ένα ακόμα παιχνίδι μέσα σε λίγες ημέρες, ενώ είχε επίσης προηγηθεί κι άλλο σε κοντινό χρονικό διάστημα...

«Αυτό είναι που πρέπει να «πολεμήσουμε» κυρίως, την κούραση. Αλλά και να μην υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο γιατί ξέρουμε ότι αν το κάνουμε θα το πληρώσουμε».

Θεωρείς το ματς με την Δόξα Δράμας ευκολότερο ή δυσκολότερο;

«Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι! Εύκολο το κάνεις εσύ με την απόδοσή σου. Πιστεύω, βέβαια, ότι θα το κάνουμε εύκολο αλλά σίγουρα δεν θα είναι από πριν».

Ιωαννίδης: «Να δείξουμε σοβαρότητα»

Για «πονηρό» παιχνίδι έκανε λόγο και ο Γιώργος Ιωαννίδης, ο οποίος επανήλθε στην αρχική ενδεκάδα του «τριφυλλιού» στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για την νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα: "Είναι μια σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα και σε ένα δύσκολο παιχνίδι, έτσι όπως εξελίχθηκε. Ήμασταν σοβαροί και είναι σημαντικό που καταφέραμε να πάρουμε εδώ μια τέτοια νίκη".

Για τον αγώνα απέναντι στην Δόξα Δράμας: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και αυτό. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, σίγουρα είμαστε καλύτεροι από τη Δόξα, αλλά πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και αγωνιστικότητα για να καταφέρουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πάντα πρέπει να δείχνουμε πείσμα σε όλα τα παιχνίδια. Δύσκολο ματς. Η Δόξα έχει καταφέρει απέναντι σε δυνατές ομάδες να κόψει βαθμούς, ελπίζω να μην γίνει το ίδιο και με εμάς. Να είμαστε σοβαροί για να μην την πατήσουμε κι εμείς. Ο κόσμος πάντα είναι στο πλευρό μας και περιμένουμε σε άλλο ένα παιχνίδι να μας βοηθήσει".

Για την προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος: "Το πρωτάθλημα θα κριθεί στα επόμενα παιχνίδια και κυρίως στα ντέρμπι κατά τη γνώμη μου. Θα χρειαστεί να μην σπαταλάμε βαθμούς στα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια και αυτό είναι σημαντικό για να καταφέρουμε να βγούμε πρωταθλητές. Δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα στο τέλος, αν είμαστε σοβαροί και συνεχίσουμε την καλή μας πορεία και δείχνουμε το καλό μας πρόσωπο σε κάθε παιχνίδι".

Για την αγωνιστική του απόδοση: "Περιμένω κάθε στιγμή. Όποτε και αν με χρησιμοποιήσει ο προπονητής, οφείλω να είμαι έτοιμος και νομίζω ότι το δείχνω όταν αγωνίζομαι. Από εκεί και πέρα, εξαρτάται από τον προπονητή, πότε θα με χρησιμοποιήσει".



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved