Ρόβας: «Στην Ελλάδα υπάρχει ταλέντο»

Ρόβας: «Στην Ελλάδα υπάρχει ταλέντο»

Την αισιοδοξία του πως τόσο ο Πανιώνιος, όσο και γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο, μόνο κερδισμένοι μπορούν να βγουν από την κρίση, εξέφρασε ο Βασίλης Ρόβας.

Ο νεοαποκτηθείς μέσος  των «κυανέρυθρων», μιλώντας στον αέρα του «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», τόνισε τη βεβαιότητά του πως ο «Ιστορικός» είναι νεανική ομάδα με ταλέντο και δεν πρόκειται να κινδυνέψει έτσι με υποβιβασμό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα μεταγραφικά του συλλόγου.

«Εγώ είμαι καινούργιος στην ομάδα αλλά όπως τα λένε αν δεν τα ζήσεις δεν καταλαβαίνεις. Λέγανε πως δύσκολα θα γλιτώσεις αλλά αποδεικνύει ότι έχει και ποιότητα και είναι και καλή ομάδα με ταλέντο και το δείχνει κάθε αγωνιστική. Δεν πιστεύω πως θα χαλαρώσουμε. Θα λυθούν περισσότερο τα πόδια. Τα παιδιά είναι μικρά και αυτό θα μας βοηθήσει. Υπάρχει πολύ ταλέντο στον Πανιώνιο για να δουλέψει και να φτιάξει μια ομάδα που θα κρατήσει χρόνια. Δουλεύουμε πολύ σωστά, έχει εκπληκτικές εγκαταστάσεις και αυτό αν αξιοποιηθεί να κερδίσει πολλά η ομάδα», τόνισε αρχικά ο 28χρονος άσος του Πανιωνίου, συμπληρώνοντας:

Για την ενίσχυση του συλλόγου και τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν: «Πιστεύω πως και το τεχνικό τιμ και το τμήμα σκάουτινγκ έχει κάνει καλό έργο. Αν δούμε ο βασικός κορμός της ομάδας δεν έχει φύγει, εκτός από τον Κουμορτζί και φυσικά ο Τσότσαλιτς που φεύγει. Δεν έχει διαλυθεί η ομάδα παρά την φυγή των Εστογιανόφ, Ριέρα.

Τα μεγάλα ονόματα όμως δεν κάνουν την ομάδα. Όλοι συμμετέχουν μέσα στο παιχνίδι. Υπάρχουν και άλλα ταλέντα και θα πάρουν όλοι χρόνο συμμετοχής και θα φανούν ακόμα περισσότερο».

Ερωτηθείς για το αν θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα από όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Ρόβας κατέληξε: «Στην Ελλάδα υπάρχει ταλέντο από Έλληνες και η διαφορά είναι μικρή από τους ξένους. Να στηρίζεσαι σε Έλληνες και να φέρεις ξένους που θα αξίζουν. Όχι να φέρει έτσι για να πεις ότι έφερες έναν παίκτη. Αν δεν παίζει είναι λογικό κάποιος να χαθεί. Σε ένα χρόνο δύο θα φανεί αν παίξει ένας παίκτης. Δεν υπάρχουν επιλογές. Η θα πρέπει να στηριχθούν σε παίκτες ή θα πέσουν κατηγορίες. Αν στηριχθούν θα κερδίσει και η Εθνική μας ομάδα. Πρέπει να υπάρξει σωστή και καλή διαχείριση».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved