Κάρολ στο Onsports: «Δεν έχω καμία πρόταση»

Κάρολ στο Onsports: «Δεν έχω καμία πρόταση»

Με αφορμή τα σενάρια που θέλουν τον Ρόι Κάρολ να πλησιάζει τον Ολυμπιακό, το Onsports επικοινώνησε με τον έμπειρο τερματοφύλακα, ο οποίος διέψευσε πως έχει πρόταση από τους «ερυθρόλευκους» ή κάποια άλλη ομάδα και εμφανίστηκε συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τον ΟΦΗ.

Ο Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τους Κρητικούς στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος της Super League παρουσιάζεται ως ο παίκτης που θα διαδεχθεί τον Φράνκο Κοστάντσο στους Πειραιώτες. Ωστόσο, ο Ρόι Κάρολ μιλώντας αποκλειστικά στο Onsports τόνισε πως κανένας από την ομάδα του Πειραιά δεν έχει έρθει σε επικοινωνία μαζί του.

- Ρόι καλημέρα. Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα εμφανίζεσαι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Έχεις δεχθεί κάποια πρόταση από τους Πειραιώτες; Έχει μιλήσει κάποιος από τον Ολυμπιακό μαζί σου;

«Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζω για το ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό και το έμαθα μέσω των φίλων μου που διάβασαν τις εφημερίδες. Εγώ δεν έχω καμία πρόταση στα χέρια μου και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στον αγώνα της Πέμπτης με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και ποτέ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

- Σύμφωνα με δημοσιεύματα, σε περίπτωση που ο ΟΦΗ καθυστερήσει κάποια πληρωμή, τότε έχεις το δικαίωμα να αποχωρήσεις χωρίς αποζημίωση από την ομάδα…

«Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο. Η οικογένειά μου είναι χαρούμενη στο Ηράκλειο και εγώ είμαι ικανοποιημένος από την συνεργασία που έχω με τον ΟΦΗ και μπορώ να σκέφτομαι μόνο το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μου, όπως είναι αυτό της Πέμπτης στο Αγρίνιο».

- Θα σε ενδιέφερε η προοπτική να συνεχίσεις στον Ολυμπιακό;

«Σίγουρα και με ενδιαφέρει μια τέτοια προοπτική. Έχω αγωνιστεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο και γνωρίζω πως είναι να παίζεις σε μεγάλο σύλλογο, όπως είναι και ο Ολυμπιακός. Κάθε επαγγελματίας θέλει να αγωνίζεται σε μεγάλη ομάδα. Όμως, τώρα εγώ σκέφτομαι μόνο τον ΟΦΗ και άπαντες εδώ μου έχουν φερθεί πολύ ωραία και είμαι συγκεντρωμένος 100% εδώ».

- Νιώθεις πως έχεις εγκλιματιστεί στην Ελλάδα και το Ηράκλειο;

«Όλοι στην Κρήτη είναι φανταστικοί με εμένα και την οικογένειά μου. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή και εμείς έχουμε εγκατασταθεί στο Ηράκλειο. Τα παιδιά πηγαίνουν στο σχολείο και όλα είναι πολύ καλά τους 7 μήνες που είμαστε εδώ».

- Έχεις σκεφτεί το επόμενο… βήμα στην καριέρα σου; Θα ήθελες να ολοκληρώσεις την καριέρα σου στην Ελλάδα;

«Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Είναι ένα δύσκολο επάγγελμα που καθημερινά γίνεται ακόμα δυσκολότερο. Εγώ θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι και θα ήθελα να μείνω εδώ για πολύ καιρό. Όμως ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται σε αυτό το άθλημα.

- Θα ήθελα ένα σχόλιο για την παρουσία του ΟΦΗ στην Super League...

«Είχαμε ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Κοντά στα Χριστούγεννα είχαμε μια μικρή κάμψη, ωστόσο, τώρα πρέπει να επιστρέψουμε και να συνεχίσουμε να δουλέψουμε περισσότερο».



Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved