Το Onsports στο ΟΑΚΑ

Το Onsports στο ΟΑΚΑ

Το Onsports βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για να σας μεταφέρει την ατμόσφαιρα του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

19:30 Οι δύο ομάδες μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, όλα έτοιμα για το μεγάλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

19:29 Οι Σωτήρης Νίνης, Στέργος Μαρίνος και Νίκος Σπυρόπουλος που είναι εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού, πήραν τις θέσεις τους σε σουΐτα του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι.

19:28 Τα μάτριξ του σταδίου προβάλουν γκολ από παλαιότερους αγώνες του Παναθηναϊκού

19:26 Σειρά του Παύλου Γιαννακόπουλου να ανοίξει συζήτηση με τον Αδαμάντιο Πολέμη στα επίσημα του ΟΑΚΑ, μαζί με τον Θανάση Γιαννακόπολο

19:21 Περίπου 30.000 είναι οι φίλοι του Παναθηναϊκού που έχουν έρθει στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την ΑΕΚ. Οι θύρες 35-1 που κάθονται οι οργανωμένοι είναι ασφυκτικά γεμάτες ενώ υπάρχουν πανό από πολλές περιοχές της Ελλάδας. Χαλκίδα, Ζωγράφου, Σέρρες, Καλαμάτα, Τρίπολη, Μέγαρα, Πάρος, Βόνιτσα, Θήβα, Κορωπί, Μεσόγεια, Λαμία, Παραλίμνι και το κεντρικό πανό της Θύρας 13 δεσπόζουν μεταξύ άλλων.

19:19 Από τα μεγάφωνα του σταδίου ακούγονται οι συνθέσεις των δύο ομάδων. Αποδοκιμασίες για τους «κιτρινόμαυρους», επευφημίες και χειροκροτήματα για τους «πράσινους».

19:18 Γνωστοί για τα «παναθηναϊκά» τους αισθήματα, ο τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου και ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας παίρνουν θέσεις στα VIP του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι

19:17 Στα αποδυτήρια οι παίκτες της ΑΕΚ υπό τις αποδοκιμασίες του κόσμου. Ακολουθεί κάτω από χειροκροτήματα και ο Παναθηναϊκός.

19:15 Τα μέλη της διοίκησης της ΑΕΚ έχουν πάρει εδώ και αρκετή ώρα τις θέσεις τους στο μπουθ που τους έχει παραχωρήσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Την ΠΑΕ ΑΕΚ εκπροσωπούν στο ΟΑΚΑ μεταξύ άλλων οι Σταύρος Αδαμίδης, Γιώργος Κωνσταντινίδης και Χάρης Κοσμάτος.

19:13 «Πηγαδάκι» στα επίσημα του ΟΑΚΑ, μεταξύ του Αδαμάντιου Πολέμη και του Ανδρέα Βγενόπουλου.

19:06 Σειρά του Γιώργου Βαρδινογιάννη να μπει στα επίσημα του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το ντέρμπι

19:04 Κάποιες φωτοβολίδες που έφυγαν από τη θύρα των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού προσγειώθηκαν κοντά στους παίκτες της ΑΕΚ κάνοντας την προθέρμανσή τους πιο δύσκολη για ελάχιστα δευτερόλεπτα.

19:01 Στο ΟΑΚΑ καταφθάνει και ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

19:00 «Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα, πρέπει να κερδίσει δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα», είπε ο Μίμης Δομάζος στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού και πρόσθεσε: «Αν κερδίσει σήμερα και την επόμενη αγωνιστική τον Ολυμπιακό, η διαφορά θα πάει στους τέσσερις βαθμούς και όλα γίνονται».

18:56 Στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι βρίσκονται οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού, Δομάζος, Αντωνιάδης και Κωνσταντίνου, όπως και αυτοί της ΑΕΚ, Συμιγδαλάς, Καραφέσκος και Σταματιάδης.

18:53 Σειρά του Παναθηναϊκού να ξεκινήσει ζέσταμα με τους περίπου 7.000 φιλάθλους που βρίσκονται στο στάδιο να αποθεώνουν τους παίκτες της ομάδας τους.

18:51 Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κάνει την εμφάνισή της στο ΟΑΚΑ για το ζέσταμά της και γίνεται δεκτή με αποδοκιμασίες από τους φίλους του Παναθηναϊκού.

18:44 Οι Σεμπάστιαν Σάχα και Γιάννης Αραμπατζής θα βγουν για την καθιερωμένη προθέρμανση και θα γίνουν δεκτοί με αποδοκιμασίες από τους φίλους του Παναθηναϊκού.

18:42 Στα χέρια μας οι συνθέσεις των δύο ομάδων. Για τον Παναθηναϊκό ο Ζεσουάλδο Φερέιρα επέλεξε τους Τζόρβα, Σαριέγκι, Καντέ, Ιωαννίδη, Σισέ, Λέτο, Χριστοδουλόπουλο, Σιμάο, Βύντρα, Καραγκούνη και Κατσουράνη.

Στον πάγκο οι: Καπίνος, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Δημούτσος, Πετρόπουλος και Μαυρίας

Για την ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ παρατάσσει τους Σάχα, Μανωλά, Δέλλα, Γιάχιτς, Μίτσελ, Μάκο, Καράμπελα, Λαγό, Ντόπ, Λυμπερόπουλο και Μπάχα

Στον πάγκο οι: Αραμπατζής, Καφές, Νασούτι, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Έντερ και Σκόκο.

18:39 Εκτός 18άδας ο Σωτήρης Νίνης, με τον Παναθηναϊκό των πολλών προβλημάτων να έχει 17 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του αφού δεν υπήρχε κάποιος να αντικαταστήσει τον νεαρό μέσο την τελευταία στιγμή.

18:38 Οι Αλέξανδρος Τζόρβας και Στέφανος Καπίνος μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για να αρχίσουν την προθέρμανση τους υπό τα χειροκροτήματα των περίπου 3000 φιλάθλων που είναι αυτή την ώρα στο ΟΑΚΑ.

18:37 Από τα μάτριξ του σταδίου προβάλλεται βίντεο με τον Γιώργο Καραγκούνη να συμμετέχει στην καμπάνια για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

18:35 Στο ΟΑΚΑ μετά από αρκετό καιρό για να παρακολουθήσει αγώνα του Παναθηναϊκού βρίσκεται και ο Ανδρέας Βγενόπουλος, που μπήκε στη θύρα των επισήμων χωρίς να κάνει δηλώσεις.

18:28 Περίπου 1.500 είναι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που βρίσκονται αυτή την ώρα στο ΟΑΚΑ. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ… χαλαρή για ντέρμπι ως τώρα, με τους ανθρώπους των «πρασίνων» να περιμένουν πάντως αρκετά μεγάλη προσέλευση κόσμου ως την ώρα έναρξης του αγώνα.

18:14 Οι Σαριέγκι, Δημούτσος, Σεϊταρίδης και Πετρόπουλος κάνουν μια πρώτη βόλτα στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ με τον κόσμο να έχει αρχίσει να προσέρχεται σιγά-σιγά στο Μαρούσι για το ντέρμπι της αγωνιστικής.

18:10 «Ξύπνησε ο εγωισμός μας», λέει στο επίσημο match program του αγώνα ο Σωτήρης Νίνης. Διαβάστε περισσότερα από τα λεγόμενα του άσου του Παναθηναϊκού, ΕΔΩ.

18:01 Έφτασε και η αποστολή του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, επίσης πολύ ήρεμη ατμόσφαιρα και στην άφιξη του "τριφυλλιού".

17:44 Φτάνει στο ΟΑΚΑ η αποστολή της ΑΕΚ, χωρίς προβλήματα. Ηρεμία επικρατεί στην άφιξη των «κιτρινόμαυρων».

17:30 Τα μέτρα ασφαλείας στους γύρω δρόμους και κυρίως στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ είναι ήδη σε ισχύ και το στάδιο είναι έτοιμο για να υποδεχθεί το μεγάλο ντέρμπι

Χρήστος Γιαννούλης – Θωμάς Τσιμπούλης



Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved