Οικονομόπουλος: «Γιατί να μην κληθεί στο EURO ο Καρνέζης;»

Οικονομόπουλος: «Γιατί να μην κληθεί στο EURO ο Καρνέζης;»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Τάκης Οικονόμοπουλος για τον Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος έχει τα φόντα, όπως είπε, να βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής ομάδας της χώρας μας στο EURO.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού στάθηκε, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM», στις εμφανίσεις του Ορέστη Καρνέζη, στο χθεσινό (15/1) ματς, ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό, ενώ σε ότι αφορά στην κούρσα του πρωταθλήματος είπε: «ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει τον Ολυμπιακό μέχρι τέλους».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τάκης Οικονομόπουλος:

«Ήταν ένας άθλος για όλους του παίκτες. Όχι μόνο του Παναθηναϊκού, αλλά και γι’ αυτούς των Ιωαννίνων», είπε χαρακτηριστικά για το χθεσινό (15/1) ματς στα Γιάννινα και συνέχισε: «Κινδύνευε η ακεραιότητα των παικτών. Ήταν τρεις βαθμοί πολύτιμοι για τον Παναθηναϊκό».

Για τον Ορέστη Καρνέζη, δήλωσε:

«Είναι αδικημένος τερματοφύλακας. Το παιδί καταδικάστηκε για το γκολ που δέχθηκε με την ΑΕΚ. Έφταιγε σίγουρα, αλλά δεν γίνεται να καταδικάζεται έτσι ένας νέος τερματοφύλακας. Έχει πολλά προσόντα και μπορεί να κάνει καριέρα στον Παναθηναϊκό, όπως άλλωστε και ο Καπίνο και ο Ταμπάκης. Θεωρώ ότι αδικήθηκε, επίσης, στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Βέβαια  πρέπει να πούμε ότι γι’ αυτό βγήκε στην επιφάνεια ο Καπίνο. Λέω, όμως, πολλές φορές να μην κρίνουμε γρήγορα τους νέους παίκτες. Το όλο παρουσιαστικό του Καρνέζη μου έδειχνε ότι είναι ένα πολύ καλός τερματοφύλακας. Μου είχε πει πολύ καλά λόγια και ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου, στον ΟΦΗ. Οι στιγμές που μπήκε να παίξει, όμως, ήταν άτυχες. Υπάρχει και ο Κοτσόλης, ο οποίος στάθηκε άτυχος και θα μπορούσε να πάρει πολλά παιχνίδια φέτος. Ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα καλούς τερματοφύλακες».

Για τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Ορέστη Καρνέζη, είπε:

«Έχει γρήγορη έξοδο στα πόδια. Βγήκε και χθες (15/1) 4-5 φορές και δεν έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο επιθετικό ούτε να σηκώσει το κεφάλι για να σουτάρει. Έχει γρήγορα αντανακλαστικά. Θεωρώ ότι θα πάει καλά αυτό παιδί».

Για το αν μπορούν τα γρήγορα αντανακλαστικά ν’ αναπληρώσουν άλλες τυχών αδυναμίες σε έναν τερματοφύλακα, δήλωσε:

«Σαφώς. Πολλές φορές και στο μυαλό μπορεί κάποιος τερματοφύλακας να μην είναι τόσο καλός, να μην είναι έξυπνος, αλλά με πολύ προπόνηση να το καλύπτει. Ορισμένα πράγματα καλύπτουν το ένα το άλλο».

Για το ενδεχόμενο να κληθεί ο Ορέστης Καρνέζης στην Εθνική ενόψει EURO, υπογράμμισε:

«Γιατί όχι; Απ’ ότι βλέπω όλοι βάζουν τερματοφύλακες μικρούς. Το είχα πει αρκετό καιρό πριν. Πρέπει να φέρνουμε, δηλαδή, τερματοφύλακες απ’ έξω, ενώ έχουμε καλούς τερματοφύλακες εδώ, στην Ελλάδα;»

Για την κούρσα του πρωταθλήματος, είπε:

«Είναι δύσκολο πρωτάθλημα. Το επίπεδο των «μεγάλων» έχει λίγο κατέβει και υπάρχει μια ισορροπία. Θα παλέψουμε τον Ολυμπιακό μέχρι τέλους. Και η ΑΕΚ έχει δείξει καλά στοιχεία, παρά το γεγονός ότι ο προπονητής της είχε πολλά προβλήματα από την αρχή της χρονιάς».



Παναθηναϊκός AKTOR: Μόνιμη γιορτή στο ΟΑΚΑ, επέστρεψαν τα παιδικά χαμόγελα!
Παναθηναϊκός AKTOR: Μόνιμη γιορτή στο ΟΑΚΑ, επέστρεψαν τα παιδικά χαμόγελα!
Formula 1: «Αφεντικό» στο πρώτο Sprint ο Φερστάπεν! - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα στην Κίνα
Formula 1: «Αφεντικό» στο πρώτο Sprint ο Φερστάπεν! - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα στην Κίνα
NBA: Οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς του Βεζένκοφ – Τα ζευγάρια των playoffs
NBA: Οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς του Βεζένκοφ – Τα ζευγάρια των playoffs
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved