Αναστασιάδης: «Ας γυρίσει το κουμπί η Παναγιά»

Αναστασιάδης: «Ας γυρίσει το κουμπί η Παναγιά»

Τη βοήθεια της Μεγαλόχαρης για να αλλάξει η τύχη του ΠΑΣ Γιάννινα θέλει ο τεχνικός των Ηπειρωτών όπως δήλωσε.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης υποστήριξε πως έγινε ένα καλό παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες» ωστόσο ο ΠΑΣ δεν είχε την τύχη με το μέρος του έτσι ώστε να προηγηθεί και μάλιστα με μεγάλο σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Ο τεχνικός των Ηπειρωτών τόνισε επίσης ότι το γήπεδο ναι μεν δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ωστόσο για τον ΠΑΣ το πρόβλημα είναι μόνιμο και όχι περιστασιακό.

«Νομίζω ότι δεν πρέπει να πω πολλά για το σημερινό παιχνίδι. Κάναμε ένα πολύ καλό ματς κυρίως στο α' ημίχρονο. Έτσι όπως θέλω εγώ να παίζω και θέλουν και τα παιδιά να παίζουν έτσι. Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε από το α' ημίχρονο το παιχνίδι και στο β' να κάνουμε οικονομία δυνάμεων και ηρεμίας. Είπα στα παιδιά στο ημίχρονο αν η μπάλα δεν μπήκε τώρα, να είστε προετοιμασμένοι, όποια ευκαιρία βρουν οι αντίπαλοι θα την τελειώσουν. Δυστυχώς έγινε πάλι το ίδιο. Στενοχωριέμαι γιατί δουλεύουν πολύ τα παιδιά. Στις 15 μέρες που δουλεύουμε μετά τις διακοπές κάνουμε καταπληκτική προσπάθεια. Μόνο θετικά μηνύματα και μόνο συγχαρητήρια έχω να πω. Επειδή ξέρω πόσο στενοχωρημένοι είναι οι παίκτες επειδή δεν ανταμείβονται, πιστεύω ότι στο τέλος θα γίνει. Είμαι σίγουρος», ήταν τα πρώτα λόγια του Άγγελου Αναστασιάδη.

Στη συνέχεια, υποστήριξε: «Είναι θέμα αν γυρίσει η Παναγιά το κουμπί. Δεν ξέρω τι φταίει. Τύχη δεν υπάρχει, αλλά αυτά που γίνονται εδώ δεν συμβαίνουν πουθενά. Για μένα τύχη δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο. Για τον κόσμο που βοηθάει ή βρίζει για το καλό μας, κάνω μία έκκληση. Κοιτάξτε να τα βρείτε εδώ. Να ενωθείτε, παράγοντες, γήπεδα, ερασιτέχνης, ΠΑΕ, γίνεταιόλοι σας ένα και θα διεκδικεί η ομάδα ΟΥΕΦΑ σε λίγα χρόνια. Η δυναμική είναι μεγάλη. Ο καθένας να αναλογιστεί τις ευθύνες του. Η ομάδα χρειάζεται αγάπη, ομόνοια και όλοι μαζί. Δουλειά μου να φτιάξω τα αποδυτήρια, να μπαίνουν οι παίκτες και να ικανοποιούν με την απόδοσή τους. Αυτά τα παιδιά θέλουν. Αν δεν μαζευτείτε, δεν μαζευτούμε γενικώς θα ταλαιπωρηθούμε. Βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη αγάπη στα αποδυτήρια. Δεν ξέρω τι σας λένε, στο τέλος θα μας τα δώσει η τυχη, ό,τι και να λένε οι γύρω-γύρω».

Ο τεχνικός του ΠΑΣ είπε ακόμα ότι: «Ούτε μεταγραφές χρειάζεται η ομάδα ούτε τίποτα. Να ανακοινώσω πριμ είπε ο πρόεδρος. Του είπα μη τυχόν και το κάνεις. Τι δουλειά έχουν τα χρήματα, δεν παίζουν αυτά ποδόσφαιρο. Ακούω πολλά. Δεν υπήρχε ομάδα. Δεν υπήρχε τίποτα πριν. Έφευγαν και γύριζαν όποτε ήθελαν, έρχονταν προπόνηση όποτε ήθελαν. Θα γίνουμε ομάδα, γίναμε, και θα γίνουμε καλύτεροι. Πως να παίξει κάποιος που το μυαλό του δεν είναι εδώ. Όποιος δεν θέλει δεν θα παίζει. Υπάρχει δικαιοσύνη. Σήμερα το 5-0 που έπρεπε στο α' έγινε 0-1 στο β'. Πολύ στενοχωρημένος, αλλά και χαρούμενος γιατί τα παιδιά πήραν τη στροφή, έκαναν το κλικ. Δεν τη φοβάμαι. Μπορεί αύριο να μ διώξουν. Εγώ πρέπει να το πω».

Τέλος, για το αν ο ΠΑΣ ήθελε αναβολή του αγώνα, ανέφερε: «Τι λέτε. Ψάχνετε δικαιολογίες; Αν αποφάσισε ο διαιτητής έπρεπε να γίνει. Να ψάχνουμε δικαιολογίες. Με τον Αστέρα και τον ΟΦΗ ήταν χειρότερα. Εμείς το έχουμε κάθε εβδομάδα αυτό το πρόβλημα. Πρέπει να φτιάξουμε και να οργανώσουμε την κατάσταση. Ποιος έχει το πρόβλημα ο Παναθηναϊκός που θα έρθει μια φορά. Και βέβαια ακατάλληλο το γήπεδο, αλλά αυτό υπάρχει και πρέπει να τα δώσουμε όλα. Γιατί ο κόσμος να έρθει με -2 βαθμούς; Και να που ήρθε. Ήταν εδώ. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να μην τους κοροϊδεύουμε».

Ενώ για το αν η ομάδα θέλει επιθετικό, σχολίασε: «Χάσαμε 8 γκολ και δεχτήκαμε ένα γκολ που η μπάλα χτύπησε στο καλώδιο και μπήκε».



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved