Μιχαηλίδης: «Έτοιμος να βοηθήσω όποτε μου ζητηθεί»

Μιχαηλίδης: «Έτοιμος να βοηθήσω όποτε μου ζητηθεί»

Έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Πανιώνιο, όπου του το ζητήσει ο Άκης Μάντζιος, δήλωσε ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας του Πανιωνίου αναφέρθηκε αρχικά, μιλώντας στην Nova, στην πρόκριση κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα ήταν όμορφα συναισθήματα. Πιστεύω να έφερα γούρι στην ομάδα. Αυτό φάνηκε. Ελπίζω να συνεχίσει με επιτυχίες», ενώ για το βαθμό ετοιμότητάς του, τόνισε: «Προέρχομαι από ένα διάστημα απραξίας, έκανα όμως προπονήσεις στον Θρασύβουλο τις τελευταίες 15 μέρες. Θεωρώ πως όταν με χρειαστεί ο προπονητής μου θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω».

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, τόνισε: «Σίγουρα η κούραση παίζει ρόλο σε τέτοια παιχνίδια. Από την άλλη η ψυχολογία και η δύναμη που σου δίνουν τέτοιες προκρίσεις, υπερτερούν της κούρασης και θα εμφανιστούμε όπως πρέπει για να πάρουμε αυτό το τρίποντο, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Με τον Παναιτωλικό παίξαμε πρόσφατα στο Κύπελλο με τη Λάρισα. Είναι μια ομάδα που παλεύει, τρέχει και είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Έχει και αδυναμίες όμως, όπως ότι στηρίζεται περισσότερο στην έδρα της. Αν εμείς είμαστε όπως πρέπει και δεν επηρεαστούμε από την κούραση θα κερδίσουμε τον αγώνα».

Για τη μεταγραφή του στον Πανιώνιο, είπε: «Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είμαι. Στη ζωή συμβαίνουν αυτά. Ήταν μια άσχημη στιγμή για την τότε ομάδα μου. Ο Πανιώνιος κέρδισε τον αγώνα, το ίδιο θα έκανε ο κάθε ποδοσφαιριστής για την ομάδα του. Τα παιδιά έπαιξαν για τη νίκη, είχαν στόχους. Δεν σκέφτομαι κάτι αρνητικό. Στο ποδόσφαιρο γίνονται αυτά. Σήμερα είμαστε εδώ, αύριο εκεί και κοιτάζουμε πάντα το καλύτερο για την ομάδα που παίζουμε».

Αναφορικά με την επιστροφή του στην Super League, είπε: «Σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό από τη Football League. Δεν έχουν καμία σχέση. Και δεν έχει σχέση ούτε με την κατηγορία που έπαιξα πριν τρία χρόνια με τον Ατρόμητο. Είναι πολύ πιο υποδεέστερη με τις ανακατατάξεις που έγιναν. Με ομάδες που ίσως να έπαιζαν στη Γ' Εθνική και ανέβηκαν στη δεύτερη κατηγορία από το... παράθυρο.

Υπάρχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα και πρέπει να βρεθεί κάποια λύση γιατί υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν ούτε τα προς το ζην. Και στην Super League υπάρχουν προβλήματα, το γνωρίζετε. Είναι οι καιροί δύσκολοι για όλη τη χώρα. Το επίπεδο και η ποιότητα της Super League είναι διαφορετική».

Σε ερώτηση για το αν υπήρξε κάτι που τον δυσαρέστησε στην Λάρισα, τόνισε: «Το ότι δεν έπαιξα πολύ εκεί δεν έχει να κάνει με αγωνιστικά θέματα. Είχα έναν τραυματισμό, έμεινα εκτός για κάποιο διάστημα. Υπήρξαν πολλά προβλήματα στην ομάδα. Υπήρχε τετράμηνη προετοιμασία που ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, 120 μέρες προετοιμασίας. Λογικά βγήκαν τραυματισμοί σε κάποια παιδιά.

Ήθελα να προσφέρω και να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία. Είναι μια ομάδα επαρχιακή, με κόσμο, ιστορία, με γήπεδο-στολίδι και δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη κατηγορία. Στη ζωή δεν έρχονται τα πάντα όπως τα θέλουμε και αποφασίσαμε να λύσουμε τη συνεργασία μας από κοινού και να αναζητήσω και εγώ την τύχη μου κάπου αλλού».

Τέλος, για το στόχο του με τον Πανιώνιο, είπε: «Ήρθα να βοηθήσω στους στόχους της ομάδας και να βοηθήσω με την εμπειρία μου τα νέα παιδιά. Ο Πανιώνιος στηρίζεται σε νέα παιδιά και είναι κάτι πολύ καλό. Είναι και οι εποχές τέτοιες που πρέπει να στηριχθούμε σε Έλληνες. Είναι κάτι που φωνάζαμε πάντα, αλλά ποτέ δεν γινόταν. Δείχνει ότι έχει ποιότητα σαν ομάδα και νέους με ταλέντο. Πιστεύω και εγώ να βοηθήσω με τον τρόπο μου και με τις εμπειρίες μου».



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved