«Σταυροδρόμι» τίτλου στα Γιάννινα

«Σταυροδρόμι» τίτλου στα Γιάννινα

Η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό στους «Ζωσιμάδες» συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα στο δεύτερο μέρος της 17ης αγωνιστικής στη Super League.

Μετά τις νίκες του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ απέναντι σε Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας, αλλά και την ισοπαλία της ΑΕΚ με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο (14/01), σειρά παίρνουν οι αναμετρήσεις της Κυριακής (15/01) που θα ολοκληρώσουν την 17η μέρα του πρωταθλήματος με αρκετά σημαντικά παιχνίδια.

Και τα πέντε παιχνίδια παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, με τις ομάδες που συγκρούονται να έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία. Είτε θέλουν να βρεθούν πιο κοντά στη ζώνη της Ευρώπης, είτε να απομακρυνθούν από αυτή του υποβιβασμού, είτε να παραμείνουν «ζωντανές» στο κυνήγι του τίτλου.

15:00 Ατρόμητος – Άρης (LIVE)

atromitos

Η αυλαία ανοίγει στο Περιστέρι στις 15:00 όπου ο Ατρόμητος και ο Άρης θα αναμετρηθούν στο… remake της μεταξύ τους μονομαχία για το Κύπελλο που έγινε την Πέμπτη. Οι Περιστεριώτες θα αντιμετωπίσουν πάνοπλοι τους Θεσσαλονικείς και ευελπιστούν σε ανάλογο αποτέλεσμα με αυτό του Κυπέλλου, ενώ ο Άρης θα παραταχθεί χωρίς τους Νέτο, Καστίγιο και με τον Φατί να είναι αμφίβολος θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες.

15:00 Κέρκυρα – Αστέρας Τρίπολης (LIVE)

kerkyra

Στο νησί των «Φαιάκων» η γηπεδούχος Κέρκυρα θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα του Χάβι Γκράθια αναζητά την επιστροφή στις νίκες και έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου ενώ την ίδια ώρα στο στρατόπεδο των Αρκάδων το ηθικό είναι ακμαιότατο μετά τις συνεχόμενες νίκες για πρωτάθλημα και Κύπελλο, με τον Σάκη Τσιώλη να μην έχει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα πλην της απουσίας της τελευταίας στιγμής του Ουσέρο.

17:15 ΠΑΟΚ – Εργοτέλης (LIVE)

paok

Να αφήσει γρήγορα πίσω του την ισοπαλία στην Ξάνθη θέλει ο ΠΑΟΚ και να δείξει πως μπορεί να πορευτεί εξίσου καλά στην μετά-Κοντρέρας και μετά-Βιεϊρίνια εποχή. Ο Λάζλο Μπόλονι θα έχει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στην αποστολή, πιθανότατα και στην ενδεκάδα, την ώρα που ο Εργοτέλης προέρχεται από μέτριες εμφανίσεις και ευελπιστεί να δείξει το καλό του πρόσωπο στην Τούμπα για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, χωρίς να έχει στην αποστολή τον Τζούνιορ που έμεινε εκτός της τελευταία στιγμή.

17:15 Πανιώνιος Παναιτωλικός (LIVE)

panionios

Ο Πανιώνιος προέρχεται από το… μεθύσι της πρόκρισης στους «8» σε βάρος του Παναθηναϊκού ωστόσο όπως λένε στην Νέα Σμύρνη αυτό που τους απασχολεί είναι η παραμονή της ομάδας στη Super League. Έτσι, η νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό είναι επιβεβλημένη με τους Αγρινιώτες πάντως να μην έχουν τη διάθεση να παραδώσουν εύκολα τα όπλα και να πηγαίνουν στην «πλατεία» για το καλύτερο δυνατό.

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός (LIVE)

pas-pao

Η αναμέτρηση που θα συγκεντρώσει τα βλέμματα είναι κι αυτή που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα της αγωνιστικής. Στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να αντιστρέψει το ιδιαίτερα βαρύ κλίμα μετά τις συνεχόμενες ήττες και τον βαρύ αποκλεισμό από τον Αστέρα στο Κύπελλο. Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει στην Ήπειρο με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά κορυφής και θα του επιτρέψει να συνεχίσει να φέρει τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Αγωνιστικά προβλήματα έχουν να αντιμετωπίσουν τόσο ο Άγγελος Αναστασιάδης όσο και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και μάλιστα για τους δυο προπονητές οι σημαντικότερες απουσίες είναι στην αμυντική γραμμή.



Euroleague: Βγαίνει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR - Μάχη Μακάμπι με Μπασκόνια
Euroleague: Βγαίνει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR - Μάχη Μακάμπι με Μπασκόνια
Μεταγραφές, Γιουβέντους: Περιζήτητος ο Ραμπιό
Μεταγραφές, Γιουβέντους: Περιζήτητος ο Ραμπιό
Ολυμπιακή Φλόγα: Περήφανος ο Ντούσκος - «Ήταν κάτι ξεχωριστό, κουβάλησα όλους τους Έλληνες»
Ολυμπιακή Φλόγα: Περήφανος ο Ντούσκος - «Ήταν κάτι ξεχωριστό, κουβάλησα όλους τους Έλληνες»
Ολυμπιακοί Αγώνες: Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ η νέα Dream Team των ΗΠΑ - Προκαλεί τρόμο
Ολυμπιακοί Αγώνες: Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ η νέα Dream Team των ΗΠΑ - Προκαλεί τρόμο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved