Άλλος το όνομα, άλλος τη χάρη!

Άλλος το όνομα, άλλος τη χάρη!

 Οι «Ακρίτες» της Ξάνθης κατάφεραν να τρομάξουν τους υποτιθέμενους «Ατρόμητους» από το Περιστέρι παίρνοντας μια επιβλητική νίκη με 3-0, βάζοντας παράλληλα τέλος στο σερί των τεσσάρων ηττών τους.

Με σκοπό όχι μόνο να προφυλάξουν τα σύνορα της εστίας τους, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι «Ακρίτες», αλλά να ρίξουν παράλληλα και τους παίκτες του Ατρόμητου στα «Πηγάδια», ευελπιστώντας πως οι τελευταίοι δεν θα δικαιολογήσουν το όνομά τους στα βαθιά.

Οι Μαρσελίνιο και Σουάνης έριξαν τα πρώτα… σπρωξίματα  με την συμπλήρωση του δεκάλεπτου, ωστόσο χρειάστηκε η μεγάλη ευκαιρία και πάλι με τον Σουάνη στο 18’ για να φθάσουν οι φιλοξενούμενοι στην άκρη της… τρύπας! Το κάτι σαν σουτ του Μαρσελίνιο θα γίνει εξαιρετική ασίστ στον επιθετικό των γηπεδούχων, αλλά ο Ιτάνζ θα αποδειχθεί «ατρόμητος» διώχνοντας ενστικτωδώς!

Ο Μελισσάς μάλιστα όχι μόνο θα είναι ο πρώτος που θα χάσει την ισορροπία του… αλλά λίγο έλειψε να παρασύρει και όλη την ομάδα του Περιστερίου στον πάτο! Στο 28' μετά από σέντρα του Μαρσελίνιο, το κεφάλι του θα κάνει τα δικά του, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του!

Η απειλή όμως της πρώτης βουτιάς φέρεται πως ξύπνησε τους φιλοξενούμενους, αφού πέντε λεπτά αργότερα ο Αναστασάκος παραλίγο να βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στον πρώτο άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου! Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έχαναν τις ευκαιρίες αλλά λίγο έλειψε οι φιλοξενούμενοι να είναι αυτοί που θα άνοιγαν το σκορ!

Ο Γκσπούρτινγκ που μέχρι εκείνη την ώρα όχι μόνο παρακολουθούσε το ματς ως θεατής χωρίς να έχει πληρώσει μάλιστα εισιτήριο, αλλά έβγαζε και λεφτά  από αυτό, ένιωσε ξανά τερματοφύλακας  στο 33’ όταν πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση σε εξ’ επαφής σουτ του Αναστασάκου!

Οι γηπεδούχοι ύστερα από αυτό, συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να μετουσιώσουν σε γκολ την υπεροχή τους, μην μπορώντας  να αξιοποιήσουν ούτε τις ευκαιρίες, ούτε τα στημένα(10 κόρνερ!), με την αεράμυνα του Ατρόμητου να αναχαιτίζει κάθε απειλή!
Αναπόφευκτο έτσι ήταν οι δυο ομάδες να οδηγηθούν στα αποδυτήρια με το στείρο 0-0.

Με την έναρξη ωστόσο του δευτέρου ημιχρόνου, επιβεβαιώθηκε ο δεύτερος νόμος του ποδοσφαίρου! Όταν μία ομάδα χάνει ευκαιρίες, ε… κάποτε θα το βάλει! Και ο Αντεφέμι το έβαλε! Με γκολ από τα ντουζ, θα ανοίξει το σκορ με προβολή ύστερα από συρτή παράλληλη σέντρα του Σουάνη στο 48’.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ώσπου ο Ατρόμητος που μέχρι τότε μετρούσαμε τις ευκαιρίες του στο αριστερό χέρι του Κάπτεν Χουκ, έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Ο Γκσπούρτινγκ ωστόσο στο τετ α τετ με τον Σαγκανόφσκι στο 74, θα αποδειχθεί άξιος «Ακρίτας», υπερασπίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την εστία του!

Και σαν να μην έφθανε αυτό δέκα λεπτά αργότερα σε μία αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Καζάκης όχι μόνο θα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά θα σπρώξει και τους γηπεδούχους στο πηγάδι, με τον Πόι λίγο πριν την συμπλήρωση του ενενηντάλεπτου, κάνοντας του κεφαλιού του, να σβήνει κάθε ελπίδα σωτηρίας των παικτών του Γ. Δώνη, αφαιρώντας τους και το όποιο σωσίβιο με το 3-0.

Με την νίκη τους αυτή οι γηπεδούχοι πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα φθάνοντας τους 27β. καθώς οι τέσσερις σερί ήττες, τους είχαν βάλει σε περιπέτειες. Μια κατάσταση που βιώνει πλέον και ο Ατρόμητος, αφού παραμένοντας στους 26β. και συμπληρώνοντας τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα, απέχει τέσσερις πόντους από την επικίνδυνη ζώνη.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα ΕΔΩ



Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved