Αναστόπουλος: «Ο κόσμος μάς έσπρωξε»

Αναστόπουλος: «Ο κόσμος μάς έσπρωξε»

Ιδιαίτερη μνεία στους οπαδούς του ΟΦΗ έκανε ο Νίκος Αναστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που έλαβε χώρα μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα Δράμας.

Ο τεχνικός των Κρητικών υποστήριξε ότι ο κόσμος βοήθησε τους παίκτες του να ανεβάσουν στροφές, να φτάσουν στο πρώτο γκολ και τελικά να πάρουν τη νίκη με σκορ 2-0.

«Πήραμε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο που θα μας βοηθήσει βαθμολογικά και ψυχολογικά. Η σημερινή νίκη ήρθε λόγω της μεγάλης προσπάθειας που έκαναν οι παίκτες μου κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Από τη στιγμή που ήρθε το 1-0 και μάλιστα στις αρχές της επανάληψης, τα πόδια μας λύθηκαν και παίξαμε πιο ελεύθερα. Είμαστε από τις ομάδες που αν ευτυχήσουν να προηγηθούν, δυσκολεύουν πολύ τον αντίπαλο, έχουν καλεί κυκλοφορία και κίνηση χωρίς τη μπάλα. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα, ίσως να σημειώναμε κι άλλο γκολ», τόνισε αρχικά ο «Αναστό» και συνέχισε:

«Οφείλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας γιατί παρότι δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, δεν μας δημιούργησαν άγχος, αλλά συνέχισαν να μας στηρίζουν. Αυτοί ήταν που μας ‘έσπρωξαν’. Όλα πήγαν καλά και επιστρέψαμε στις νίκες έπειτα από έναν μήνα. Δεν είχαμε εύκολο έργο, γιατί η Δόξα δεν είχε να χάσει κάτι. Κι όταν αντιμετωπίζεις ομάδες που παίζουν ελεύθερα, τα πράγματα είναι πάντα επικίνδυνα».

Ο Αναστόπουλος αναφέρθηκε και στις υποχρεώσεις που ακολουθούν, με τον ΟΦΗ να αντιμετωπίζει διαδοχικά Παναιτωλικό (για το Κύπελλο) και Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα, αμφότερους εκτός έδρας.

«Σήμερα θα ξεκουραστούμε και από αύριο θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε και να προετοιμαζόμαστε για τα ματς που ακολουθούν. Εχουμε μπροστά μας δύο κρίσιμα παιχνίδια και ισάριθμα ταξίδια σε Αγρίνιο και Λιβαδειά. Θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε την κούραση γιατί θα αγωνιστούμε Πέμπτη και Σάββατο. Το Κύπελλο είναι θεσμός που μας ενδιαφέρει, θέλουμε να φτάσουμε ψηλά».

Άξια αναφοράς, τέλος, είναι η τοποθέτηση του τεχνικού του ΟΦΗ, όταν ρωτήθηκε αν θα γίνουν μεταγραφές. «Όχι, δεν θα γίνουν. Υπάρχουν οφειλές σε παίκτες που έχουν αγωνιστεί με σπασμένα κεφάλια, θλάσεις και πόνους στους προσαγωγούς. Πρώτα θα τακτοποιηθούν αυτοί και μετά βλέπουμε. Αυτή είναι πάγια θέση μου».

*Στο Ηράκλειο κόπηκαν 2.753 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 21.865 ευρώ.



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved