Κοπή πίτας σχολής Ελαιώνα

Κοπή πίτας σχολής Ελαιώνα

Ολοκληρώθηκε η κοπή πίτας της σχολής Ελαιώνα, στο γήπεδο των εγκαταστάσεων του Ρέντη.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι Γιάννης Μώραλης, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Χαράλαμπος Ζελενίτσας, Γιάννης Αμανατίδης, Γιώργος Παύλου, Κυριάκος Δουρέκας, Ανδρέας Νινιάδης, Νίκος Βαμβακούλας και ο Βασίλης Βασιλειάδης.

Σε δηλώσεις του ο Δ' Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης τόνισε: «Στόχος μας είναι πρώτα απ' όλα να βοηθήσουμε έτσι ώστε να δώσουμε σωστούς ανθρώπους στην κοινωνία και μετά να προωθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά από τα τμήματα υποδομής στην πρώτη ομάδα, όσο και Έλληνες παίκτες.»

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος είπε:

«Η προσπάθεια αυτή, στο βαθμό που γνωρίζω, άρχισε πριν από 10 χρόνια και παρουσίασε ένα έργο σημαντικό για την Ακαδημία.  Τώρα τίθεται μια νέα βάση, η νέα Διοίκηση επιθυμεί να ενοποιήσει τις Σχολές και την Ακαδημία  και ο κύριος στόχος της είναι να βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών.  Σας εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία, πρόοδο και επιτυχίες στα παιδιά».

Ακολούθησε ο Χαράλαμπος Ζελενίτσας ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά:«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία (2000) έχει προχωρήσει στην ίδρυση των Σχολών ποδοσφαίρου. Αρχικά δημιουργήθηκαν 4 σχολές σε όλη τη χώρα με την συνδρομή τότε του κ. Νίκου Γεωργιάδη, που είχε αναλάβει το έργο αυτό. Σήμερα λειτουργούν περισσότερες από 25 σχολές ποδοσφαίρου της ομάδας μας σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ πρόκειται σύντομα να λειτουργήσει και η σχολή ποδοσφαίρου στην Αυστραλία με έδρα το Σίδνεϊ  και αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες.

Συνολικά, στις σχολές ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ διδάσκονται ποδόσφαιρο περίπου 5.000 παιδιά, απασχολούνται 160 προπονητές, ενώ ως φυσική εξέλιξη της δραστηριότητας των σχολών είναι και η δημιουργία 18 αθλητικών συλλόγων. Από τους αθλητές, 250 στελεχώνουν τις μικτές ομάδες των ενώσεων σε όλη τη χώρα, ενώ υπάρχουν και παιδιά, όπως ο Φετφατζίδης, ο Ποτουρίδης που στελεχώνουν αυτή τη στιγμή την πρώτη ομάδα και αρκετά άλλα που παίζουν ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο με στόχο να επιστρέψουν πιο έτοιμα για το επίπεδο μιας επαγγελματικής ομάδας του μεγέθους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Με στόχο το μέλλον, η Διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και προσωπικά ο Πρόεδρος κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην ανάπτυξη των υποδομών της ομάδας μας, μέσω της Ακαδημίας ποδοσφαίρου, η οποία περιλαμβάνει τα αγωνιστικά τμήματα, αλλά και των σχολών, οι οποίες πλέον θα ενοποιηθούν με την Ακαδημία στην διαδικασία, τόσο του ενιαίου προγράμματος προπόνησης με την πρώτη ομάδα, όσο και της προώθησης των καλύτερων στην Ακαδημία αρχικά και στη συνέχεια στην επαγγελματική ομάδα.

Στόχος μας είναι τα παιδιά μας, να διασκεδάσουν το ποδόσφαιρο ως παιχνίδι, ως απόλαυση και βέβαια οι δραστηριότητες των σχολών να αποτελούν από εδώ και στο εξής την ευκαιρία για να βρισκόμαστε όλοι μαζί και να συμμετέχουμε όχι μόνο στην Αθλητική δράση, αλλά και σε κοινωνικές δράσεις και πρωτοβουλίες.

Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θέτει ως μεγάλη του προτεραιότητα, εκτός από την ανάδειξη ποδοσφαιριστών, την σωστή διαπαιδαγώγηση όλων των παιδιών που έχει στην Ακαδημία και στις σχολές ποδοσφαίρου, έτσι ώστε να είναι τα παιδιά μας σωστοί άνθρωποι μέσα στο κοινωνικό σύνολο», κατέληξε ο Διευθυντής της Ακαδημίας Ελαιώνα.



Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved