Λαγός: «Πρόκριση με ΠΑΟΚ»

Λαγός: «Πρόκριση με ΠΑΟΚ»

Ο Παναγιώτης Λαγός με δηλώσεις του στο match programme της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Skoda Ξάνθη, εμφανίστηκε αισιόδοξος για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο.

Δηλώσεις του Παναγιώτη Λαγού φιλοξενεί το επίσημο match programme της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Skoda Ξάνθη με τον Έλληνα μέσο να τονίζει ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει εκ νέου την πρόκριση απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπως έκανε και πέρυσι.

Αναλυτικά:

Επέστρεψες κόντρα στον Λεβαδειακό μετά από δύο μήνες απουσίας και βοήθησες την ομάδα να πάρει τη νίκη. Πως αισθάνθηκες;

Ένιωσα ανακούφιση που μπήκα ξανά στον αγωνιστικό χώρο με τη φανέλα της ΑΕΚ και ακόμα καλύτερα όταν τελείωσε το παιχνίδι και είχαμε νικήσει. Είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή το πρώτο παιχνίδι μετά τον τραυματισμό του και στο παρελθόν το έχω βιώσει δυστυχώς και άλλες φορές.

Συμπλήρωσες 200 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις τα εννέα χρόνια που αγωνίζεσαι ως επαγγελματίας. Πως νιώθεις;

Το μόνο που επιθυμώ είναι να είμαι υγιής, αυτό είναι το πιο σημαντικό στον αθλητισμό. Όλα τα υπόλοιπα επιτυγχάνονται με δουλειά και προσπάθεια.

Πόσο δύσκολο είναι για έναν ποδοσφαιριστή να παρακολουθεί τους συμπαίκτες του χωρίς να μπορεί να βοηθήσει λόγω τραυματισμού;

Όταν ένας αθλητής είναι τραυματίας ειδικά ένας ποδοσφαιριστής, γιατί μιλάμε για ομαδικό σπορ το μόνο που σκέφτεται είναι το πώς θα επιστρέψει για να βοηθήσει τους συμπαίκτες του, να βάλει ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα που χτίζει η ομάδα.

Βρίσκεσαι πλέον 5.5 χρόνια στην ομάδα, ποια ήταν η καλύτερή και ποια η χειρότερη στιγμή;

Η ομορφότερη στιγμή ήταν το κύπελλο που κατακτήσαμε πέρυσι, μέσα από πολλές δυσκολίες και η μακράν χειρότερη το 6-0 από τον Ολυμπιακό.

Η συγκομιδή βαθμών του πρώτου γύρου σας αφήνει ικανοποιημένους ή θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους;

Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί σε κάποιους αγώνες, που τώρα τους αναπολούμε αλλά είνμαι αργά, θα μπορούσαμε να είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα. Σε σύγκριση όμως με τα τελευταία χρόνια που είχαμε ήδη μείνει πολύ πίσω ο απολογισμός είναι σαφώς καλύτερος.

Θεωρείς ότι η ΑΕΚ μπορεί να προκριθεί στην Τούμπα;

Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα αλλά έχει αποδυναμωθεί με τις αποχωρήσεις κάποιων βασικών ποδοσφαιριστών. Εμείς βλέπουμε το κάθε παιχνίδι σαν τελικό και φυσικά δεν μπορούμε να είμαστε χαλαροί σε μία τέτοια έδρα. Έχω την πίστη ότι μπορούμε να επαναλάβουμε την περυσινή πρόκριση και να προχωρήσουμε εμείς στην επόμενη φάση.

Πιστεύεις ότι η παρουσία αρκετών Ελλήνων στην ομάδα την κάνει περισσότερο μαχητική;

Όπως έχω δηλώσει και στο παρελθόν σημασία έχει να είναι κάποιος καλός παίκτης και να βοηθάει την ομάδα, όχι την εθνικότητά του. Όλα τα παιδιά στα αποδυτήρια είμαστε μία οικογένεια και είναι θέμα δουλειάς στην προπόνηση το ποιος θα παίξει. Κάποιες φορές έχουμε εντάσεις λόγω διαφορετικών χαρακτήρων αλλά εκτονώνονται γρήγορα.

Ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φίλους της ΑΕΚ;

Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί μας έχουν βοηθήσει όποτε το είχαμε ανάγκη και μας έχουν προσφέρει όμορφες στιγμές. Τους χρειαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι κοντά μας και ελπίζω να μην ακούν κάποια πράγματα που λέγονται εις βάρος μας, γιατί όλα τα παιδιά κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να τους δώσουμε χαρά.



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved