Μήτρογλου: «Θέλω να δικαιώνω αυτούς που με πιστεύουν»

Μήτρογλου: «Θέλω να δικαιώνω αυτούς που με πιστεύουν»

Για τις φετινές εμφανίσεις του, με τη φανέλα του Ατρόμητου, τον Γιώργο Δώνη, αλλά και το πρόσφατο επεισόδιο με τον Ανδρέα Τάτο, από τον οποίο ζήτησε, όπως είπε, πολλές φορές συγγνώμη, στάθηκε, σε συνέντευξη του, ο Κώστας Μήτρογλου.

Διαβάστε τα σημαντικότερα αποσπάσματα από τα όσα είπε ο Κώστας Μήτρογλου στην εφημερίδα, «Φως»:

-Για το «επεισόδιο» που είχε με τον Ανδρέα Τάτο:

«Τρελάθηκα γιατί ήθελα τόσο πολύ να βάλουμε γκολ και να προκριθούμε. Το θέλαμε πάρα πολύ και έψαχνα το γκολ με μανία. Ήταν μεγάλο λάθος μου, όμως, αυτό που έκανα! Ο Τάτος έδειξε ότι μπορεί να γίνει σπουδαίος παίκτης! Έμεινε ήσυχος και δεν αντέδρασε στην ενέργειά μου που παραφέρθηκα, κατάλαβε ότι είχα πολλά νεύρα. Είναι πολύ καλό παιδί, και έβγαλε και άλλες ασίστ μετά, δεν επηρεάστηκε. Μετάνιωσα πολύ, του ζήτησα πολλές φορές συγγνώμη, το σημαντικότερο ήταν που πήραμε τη νίκη». 
 

-Για τα όσα έχει πει κατά καιρούς ο Γιώργος Δώνης για τον ίδιο:

«Ο προπονητής μου, στον Ατρόμητο, με βοηθάει. Είναι πολύ καλός προπονητής, το είδαμε και προχθές αυτό με τις τρεις αλλαγές που έκανε οι οποίες άλλαξαν τον αγώνα. Ήταν σημαντικές αυτές οι αλλαγές, μας βοήθησαν πολύ. Προσπαθεί ο κόουτς να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής, τον ακούω, και είμαστε πολύ ωραία».

-Για το γεγονός ότι οι περισσότεροι παίκτες που παραχωρούνται δανεικοί από τον Ολυμπιακό δεν έχουν αντίστοιχη πορεία με τη δική του:

«Αυτές οι δύο (σ.σ. Πανιώνιος, Ατρόμητος) ομάδες με ήθελαν, με πίστεψαν, με πήραν για να τις βοηθήσω και αυτό κάνω. Όταν με πιστεύουν, κάνω το παν για να ανταποδώσω».

-Για τα είδωλά του:

«Δύο είναι οι παίκτες από το εξωτερικό που τους είχα είδωλα. Προσοχή, δεν λέω ότι μοιάζω με αυτούς, καμία σχέση. Τα είδωλά μου λέω. Ο ένας είναι ο Ζιντάν και ο άλλος ο Ντρογκμπά».

-Για τα γκολ που έχει πετύχει εναντίον του Παναθηναϊκού τόσο με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όσο και με αυτή του Πανιωνίου και του Ατρόμητου:

«Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου. Δεν έχω κάποιο μίσος με τους Παναθηναϊκούς. Σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να δίνουμε το 100%. Από όλα τα παιχνίδια τρεις βαθμούς παίρνεις».

-Για τις φετινές του εμφανίσεις με τη φανέλα του Ατρόμητου:

«Θέλω να αποδείξω σε αυτούς που με πιστεύουν ότι δεν κάνουν λάθος! Θέλω να το αποδείξω και στον εαυτό μου. Πριν κλείσουμε, θα ήθελα να πω κάτι και να το γράψεις: Νιώθω πολύ σίγουρος στον Ατρόμητο έχοντας πίσω μου μια άμυνα πολύ και ιδιαίτερα έναν τερματοφύλακα εξαιρετικό! Τον βλέπω στις προπονήσεις. Είναι σπουδαίος τερματοφύλακας ο Ιτάνζ, πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος στη Σούπερ Λίγκα». 

-Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ιζάνζ:

«Δεν γνωρίζω τίποτα τέτοιο. Το λέγω γιατί όταν έχεις έναν τερματοφύλακα πολύ καλό που πιάνει τετ α τετ που βγαίνουν οι αντίπαλοι, σου δίνει σιγουριά».

 



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved