Με απουσίες αλλά και πίστη ο ΟΦΗ

Με απουσίες αλλά και πίστη ο ΟΦΗ

Με απουσίες αλλά και πίστη για επιστροφή στις νίκες και στα γκολ ολοκλήρωσε την Παρασκευή το απόγευμα (13/01) την προετοιμασία του ο ΟΦΗ για το Σαββατιάτικο (14/01, 5.15μ.μ.) παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Νίκος Αναστόπουλος καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους τιμωρημένους Κάρολ, Γεωργίου, Κάλαϊτζιτς, Σίσιτς, Μάντζιο και τον τραυματία Μπουλούτ που θ’ αποτελέσει παρελθόν.

18μελή αποστολή

Στην αποστολή -λόγω των πολλών απουσιών- συμπεριελήφθησαν 18 παίκτες, σε αντίθεση με την 20άδα που έπαιρνε μαζί του το προηγούμενο διάστημα στο ξενοδοχείο ο «Αλενατόρε». Στην αποστολή επιστρέφουν ο Μπόλτιζαρ Μποντόρ (δεν είχε ταξιδέψει στο Περιστέρι), όπως επίσης μετά από αρκετό καιρό οι Φίλιππος Σαχσανίδης, Λάζαρος Χαριτωνίδης και Νικομανώλης Νύκταρης. Αυτή απαρτίζεατι συγκεκριμένα από τους: Βεζυρίδη, Σαχσανίδη,  Γαλανόπουλο, Μπούρμπο, Βάντο, Πίτσο, Χαριτωνίδη, Ταυλαρίδη, Σόουζα, Βερόν, Ζόρντι Λόπεu, Χόρχε Λόπεu, Ουκάρ, Ζρμπάς, Καμπάνταη, Παπουλή, Μποντόρ και Νύκταρη. Εκτός αποστολής –πέραν από τους γνωστούς απόντες- έμεινε και ο Μονιάκης.

Οι σκέψεις για την ενδεκάδα

Στα της ενδεκάδας  κάτω από τα δοκάρια επανέρχεται ο Βεζυρίδης με τους Μπούρμπο - Πίτσο να έχουν προβάδισμα να ξεκινήσουν στο δεξί και στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί των Γαλανόπουλου και Βάντο αντίστοιχα.

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα συγκροτούν οι Ταυλαρίδης - Σόουζα και η μεσαία γραμμή από τους Βερόν – Μποντόρ (αμυντικά χαφ), Ζ. Λόπεθ (λίγο πιο μπροστά τους, έχοντας ελεύθερο ρόλο). Σχετικά με την επιθετική τριπλέτα στο 4-3-3 αυτή θ’ αποτελείται από τους Καμπάνταη (κορυφή), Χ. Λόπεθ (δεξιά) και Παπουλή (αριστερά).

Η τελευταία προπόνηση

Το… μενού της τελευταίας προπόνησης στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής. Παράλληλα ο προπονητής του ΟΦΗ έδωσε ιδιαίτερη σημασία στις στημένες φάσεις. Μετά το τέλος της προπόνησης οι Μάντζιος, Κάλαϊτζιτς, έκαναν ατομική προπόνηση κάτω από τις οδηγίες του γυμναστή Μανόλη Πλουμάκη. Το πρόγραμμα που ακολούθησαν περιλάμβανε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Οι Σίσιτς, Μπουλούτ, Γεωργίου, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τους Δραμινούς έχουν τεθεί την κυκλοφορία από την Πέμπτη (12/01) και τιμώνται προς 10 ευρώ στη θύρα 1, 15  στις θύρες 4 και 5 και 20 στη θύρα 8. ό την Πέμπτη (12/01) και τιμώνται προς 10 ευρώ στη θύρα 1, 15  στις θύρες 4 και 5 και 20 στη θύρα 8.



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved