Πρώτο... πιάτο με τρία ματς

Πρώτο... πιάτο με τρία ματς

Με τη διεξαγωγή τριών αγώνων ανοίγει το Σάββατο (14/1) η αυλαία της 17ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος της Super League.

Ο πρωτοπόρος, Ολυμπιακός, στις 19:30 θα υποδεχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Λεβαδειακό, αναμέτρηση η οποία θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports1.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, αποδεικνύοντας ότι το... στραβοπάτημα στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας (0-0), ήταν, απλά, μια κακή παρένθεση.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Τοροσίδη, οι οποίοι είναι τραυματίες, καθώς και του τιμωρημένου, Αβράαμ Παπαδόπουλου. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Ντιόγκο, αφού έφτασαν από τη Βραζιλία τα έγγραφά του.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Βαβλέρδε, είναι οι εξής: Κοστάντσο, Μέγιερι, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Χολέβας, Μαρκάνο, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδης, Ορμπάιθ, Γέστε, Φουστέρ, Μόνχε, Αμπντούν, Ντιόγκο και Μιραλάς.

Από την άλλη πλευρά, ο Λεβαδειακός, ο οποίος προέρχεται από εντός έδρας ήττα (2-0) από την ΑΕΚ, θα παραταχθεί με σοβαρές απουσίες.

Εκτός πλάνων του Γιώργου Παράσχου είναι ο τιμωρημένος, Μελισσάς και οι τραυματίες, Τομάς, Κοτίτσας, Μπουντόπουλος.

Στην αποστολή των «πρασίνων» συμπεριλήφθηκαν οι Στρατηλάτης, Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Ιωάννου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Κόρμπος, Ναπολεόνι, Βιάνα, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Ζαουί, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Ζουρούδης, Βασιλείου και Πόποβιτς.

olim

Στις 17:15, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την Ξάνθη, η οποία την περασμένη Κυριακή (8/1), παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στον ΠΑΟΚ και έχασε έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για την έξοδό της στην Ευρώπη.

Ο τεχνικός της Ένωσης Νίκος Κωστένογλου, θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς τους Σιαλμά, Μάκο, Δέλλα και Λαγό, αλλά θα έχει στη διάθεση του τον Βάργκας.

Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» αποτελείται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Αραμπατζής, Κωνσταντόπουλος, Μανωλάς, Καράμπελας, Λυμπερόπουλος, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Μπέλεκ, Βάργκας, Μπερνς, Γεωργέας, Κοντοές, Αργυρίου, Καφές, Γκερέιρο, Ρίκκα, Κλωναρίδης, Κάλα, Μπουγαΐδης.

Οι θρακιώτες ταξίδεψαν στην Αθήνα με τους Βιβιανί, Μπέρτο, Μπαξεβανίδη, Εντιμάρ, Πόι, Νταρμπιόν, Σουάνη, Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Πλατέλλα, Βλαχοδήμο, Σταθάκη, Μάνταλο, Φλίσκα, Κομεσίδη, Βάλλα, Λυμπερόπουλο, Καζάκη, Στάσιακ και Ντάνι. Αποκλείστηκε ο τραυματίας Βασιλακάκης.

Ο αγώνας θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τη Novasports2.

aek-skoda

Την ίδια ώρα (17:15), ο ΟΦΗ θα αναμετρηθεί στο «Γεντί Κουλέ» με τη Δόξα Δράμας.

Οι κρητικοί θέλουν πάση θυσία τη νίκη, την οποία αγνοούν από τις 3 Δεκεμβρίου, όταν είχαν επικρατήσει στο γήπεδό τους του Αστέρα Τρίπολης με σκορ 3-0. Από εκείνο το ματς αγνοούν επίσης και το γκολ!

Ο Νίκος Αναστόπουλος, δεν έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους, Κάρολ, Γεωργίου, Κάλαϊτζιτς, Σίσιτς, Μάντζιο και τον τραυματία Μπουλούτ.

Η αποστολή της ομάδας του Ηρακλείου, αποτελείται απο τους Βεζυρίδη, Σαχσανίδης,  Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Βάντο, Πίτσος, Χαριτωνίδης, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Βερόν, Ζόρντι Λόπεζ, Χόρχε Λόπεζ, Ουκάρ, Ζόρμπάς, Καμπάνταης, Παπουλής, Μποντόρ, Νύκταρης.

Η Δόξα Δράμας θα παίξει με ανεβασμένο ηθικό, μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο ματς με τον Ολυμπιακό, όντας ενισχυμένη μετά την επάνοδο των Ψυχογιού και Αγγελούδη.

Η αποστολή της Δόξας αποτελείται από τους: Λεάντρο, Βάντερσον, Λίμα, Σέρεμετ, Αραβίδη, Βέρτζο, Δαύκο, Κατσικογάννη, Κουμπρόγλου, Μπριλάκη, Ρούτση, Σικαλιά, Σοϊλέδη, Στεριανό, Τοπούζη, Τριποτσέρη, Αγγελούδη και Ψυχογιό.

Το παιχνίδι θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports3.

doxa



Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Ρέντη: Βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς συγγενών των συλληφθέντων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν
Ρέντη: Βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς συγγενών των συλληφθέντων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Game 1 των playoffs Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Game 1 των playoffs Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved