Μένει ο Σαλπιγγίδης με απόφαση Δ.Σ.

Μένει ο Σαλπιγγίδης με απόφαση Δ.Σ.

Παραμένει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν από τη διοίκηση της ΠΑΕ, στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ.

Ο ίδιος ο παίκτης κλήθηκε και παραβρέθηκε στη συνεδρίαση, μετά από πρόσκληση του Θοδωρή Ζαγοράκη.

H απόφαση του Δ.Σ. να προχωρήσει στην διαπραγμάτευση με τον παίκτη για συνέχιση της συνεργασίας, προϋποθέτει ότι θα γίνουν αποδεκτές και ορισμένες προϋποθέσεις από τον Σαλπιγγίδη. Ως εκ τούτου, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα πρέπει να αναμένονται οι εξελίξεις, αφού πολλά πλέον θα κριθούν από τον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσει η διοίκηση του ΠΑΟΚ το «ευαίσθητο» θέμα της όποιας περικοπής αποδοχών, αλλά κυρίως το ηθικό σκέλος αυτής της συνεργασίας.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες από το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, τόσο από την πλευρά της διοίκησης, όσο και από τον ίδιο τον Σαλπιγγίδη, διαρρέεται η αισιοδοξία πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και το τελικό ραντεβού ώστε να οριστικοποιηθεί η συμφωνία, αφού η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα και σχεδόν επήλθε συμφωνία.

Οι Ζήσης Βρύζας και Παντελής Κωνσταντινίδης συνομίλησαν με τον διεθνή ποδοσφαιριστή για περίπου μία ώρα αναλύοντάς του όλα τα δεδομένα, ενώ του πρότειναν επέκταση συμβολαίου για ακόμη ένα χρόνο με μείωση ωστόσο των ετήσιων αποδοχών του.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Σαλπιγγίδης έμεινε ικανοποιημένος από όσα του αναφέρθηκαν και κυρίως για την αναγνώρισή προς το πρόσωπό του αφού φαίνεται πως εξετάζει το θέμα από την ηθική του πλευρά και έδειξε έτσι θετικός στην πρόταση που του έγινε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οποιαδήποτε πάντως οριστική εξέλιξη θα δρομολογηθεί τις επόμενες ημέρες όταν και θα διευθετηθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες της κατ΄ αρχήν συμφωνίας.

Οι άλλες αποφάσεις του ΔΣ

Παράλληλα, τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέληξαν στο συμπέρασμα πως δεν χρειάζεται να αλλάξουν τις αποφάσεις που είχαν πάρει πριν την απολογία στην Πειθαρχική της UEFA (δεν θα γίνουν δηλαδή άλλες περικοπές) προκειμένου να ανταποκριθεί η ομάδα στο financial fair play, ενώ η κατάσταση στα οικονομικά κρίθηκε ελεγχόμενη. Όσον αφορά στις μεταγραφές θα γίνει κίνηση για αντικαταστάτη του Βιεϊρίνια βάσει πάντα της σφικτής οικονομικά πολιτικής και θέμα αποχώρησης παίκτη θα τεθεί μόνο εάν προκύψει εξαιρετικά συμφέρουσα πρόταση πώλησης ή λύσης συνεργασίας για αγωνιστικούς ή άλλους λόγους.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τέλος θα εγκαινιάσει τη διαδικασία προκηρύξεων για την πρόσληψη στελεχών (οικονομικού διευθυντή και υπεύθυνου μάρκετινγκ, ενώ συμφωνήθηκε και η διεξαγωγή διοικητικού συμβουλίου κάθε εβδομάδα.

Δείτε την LIVE κουβέντα του Σταύρου Κόλκα με τους φίλους του ΠΑΟΚ για το θέμα Σαλπιγγίδη και όχι μόνο...



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved