Γραμμόζης: «Έχουμε καλύτερη ψυχολογία»

Γραμμόζης: «Έχουμε καλύτερη ψυχολογία»

Ο άσος της Κέρκυρας υποστήριξε πως η ομάδα του πλέον έχει καλύτερη ψυχολογία και θα φανεί αυτό στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Γραμμόζης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra και τόνισε πως πλέον με την έλευση του Γκράθια άλλαξε η ψυχολογία στην Κέρκυρα κι αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα.

Παράλληλα, ο έμπειρος μέσος σχολίασε ότι η νίκη στο παιχνίδι με τον Αστέρα αποτελεί προτεραιότητα για τους «Φαίακες» ενώ για τη δική του παρουσία στα γήπεδα όλα αυτά τα χρόνια ανέφερε πως τον έχει επηρεάσει το πέρασμά του από τη Γερμανία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την αγωνιστική άνοδο της Κέρκυρας:

«Στα τελευταία ματς πάμε καλά ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι. Ο νέος προπονητής ήθελε σίγουρα χρόνο να περάσει τη φιλοσοφία του, αλλά πιστεύω πως σε κάθε ματς ανταποκρινόμαστε καλύτερα και θα βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».

Για το τι άλλαξε ο Χάβι Γκράθια:

«Ο νέος προπονητής θέλησε να δουλέψει πολύ στην ψυχολογία και να ανεβάσει την ομάδα. Πιστεύω πως με τις καλύτερες εμφανίσεις που κάνουμε και με το γεγονός ότι ο κάθε παίκτης έχει μπει στην φιλοσοφία του τι θέλουμε να καταφέρουμε, που είναι η παραμονή, νομίζω ότι θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια».

Για το αν βλέπει ξεχωριστά τα παιχνίδια:

«Δεν είμαι παίκτης που σκέφτομαι τι θα γίνει αν κερδίσουμε τον «Χ» αγώνα ή αν χάσουμε τον άλλον. Όπως είπε κι ο προπονητής μας πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι μόνο του και να προσπαθούμε να το κερδίσουμε, όχι να μπαίνουμε σε υπολογισμούς. Εμείς έχουμε τον Αστέρα Τρίπολης στην έδρα μας, πρέπει να τον κερδίσουμε, το ξέρουμε όλοι και βάζουμε το κίνητρο εκεί».

Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Ο Αστέρας είναι μια ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αλλά κι εμείς έχουμε ποιοτικούς παίκτες και είμαστε ανεβασμένοι. Δεν φοβόμαστε το παιχνίδι, το περιμένουμε με χαρά και θέλουμε να μειώσουμε τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».

Για το ποια σχολή ποδοσφαίρου τον εκφράζει:

«Επειδή έχω μεγαλώσει στη Γερμανία και έχω ζήσει με αυτή την νοοτροπία, το λατρεύω. Εκεί είναι πιο χαλαρά τα πράγματα. Είναι γιορτή. Θέλουν τη νίκη, αλλά υπάρχει σεβασμός του ενός προς τον άλλο και συνολικά στο άθλημα. Όχι αυτό που γίνεται εδώ, εκεί έρχεται κοντά στο άθλημα ο κόσμος και κυρίως τα παιδιά που είναι το μέλλον. Να μην βλέπουν δηλαδή να πλακώνονται στο ξύλο στα γήπεδα και να βρίζουν τους παίκτες. Αυτό δεν είναι παράδειγμα για μικρά παιδιά».

Για το ποια ομάδα τον έχει εντυπωσιάσει:

«Έχω πει πως μου αρέσει αρκετά ο Ολυμπιακός, κυρίως όπως παίζει στην Ευρώπη. Έχει δείξει δυο πρόσωπα, ένα στην Ελλάδα κι ένα στην Ευρώπη. Εκεί που δεν έχει το άγχος, δείχνει την ποιότητα που έχει σαν ομάδα».

Για το γιατί δεν μπαίνουν γκολ στο πρωτάθλημα:

«Είμαστε σε μια περίοδο που οι ομάδες έχουν ένα φόβο, δεν θέλουν να χάσουν εύκολα τα ματς, γιατί κάποιες ομάδες είναι κοντά και με δύο νίκες μπορούν να ανέβουν ή με δύο ήττες να κινδυνέψουν. Είναι μια περίοδος δύσκολη και είναι η σκοπιμότητα στη μέση. Κάθε χρόνο υπάρχει μια τέτοια περίοδος στο πρωτάθλημα που δεν μπαίνουν πολλά γκολ».

Για το αν η Μπάγερν Μονάχου είναι φαβορί για το Champions League:

«Η Μπάγερν είναι ένα από τα φαβορί, αλλά όχι το μοναδικό. Υπάρχουν πολλές ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο και πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Η Μπάγερν έχει πάντως καλά αποτελέσματα φέτος, ο τρόπος που παίζει είναι αρκετά καλός φέτος. Βέβαια, υπάρχει και η Μπαρτσελόνα πάντα που όλοι ψάχνουν πως θα την σταματήσουν και όχι πως θα καταφέρουν αυτοί να πάρουν τον τρόπαιο. Έχουν ψυχολογικό θέμα, δεν κοιτάνε τον εαυτό τους και κοιτάνε την Μπαρτσελόνα».

Για το αν θεωρεί πως αδικείται ο Τσάβι:

«Η διαφορά του Μέσι με τον Τσάβι είναι πως ο Μέσι σκοράρει και «φαίνεται» περισσότερο. Όποιος γνωρίζει ποδόσφαιρο και δεν βλέπει τα γκολ μόνο, καταλαβαίνει πόσο παιχταράς είναι κι ο Τσάβι».

Για το γιατί ο Μέσι δεν διακρίνεται με την Εθνική του:

«Εκεί φαίνεται η σημασία του συνόλου. Καταλαβαίνει κανείς πως ένας Μέσι, ένας Ρονάλντο, χρειάζεται και τους συμπαίκτες του για να τα καταφέρει τόσο καλά. Σίγουρα θα πάρει κι ένα παιχνίδι μόνος του όμως το σύνολο παίζει μεγάλο ρόλο στο ποδόσφαιρο».

Για το αν η Γερμανία είναι φαβορί στο Euro 2012:

«Η Γερμανία μετά από πολλά χρόνια έχει αυτοπεποίθηση, κέρδισε όλα τα ματς για τα προκριματικά και θα είναι ένα από τα πολύ μεγάλα φαβορί για το Euro».



Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved