Ξενιάδης: «Θα πάω στην Morgan Stanley»

Ξενιάδης: «Θα πάω στην Morgan Stanley»

Ο Βασίλης Ξενιάδης μέσω του facebook τόνισε ότι θα πάει μόνος του στην Morgan Stanley για να αγοράσει την ΑΕΚ!

Μπορεί η ΑΕΚ να ξεκαθαρίζει ότι θα σταματήσει τις συζητήσεις με τον Βασίλη Ξενιάδη, καθώς δεν έχει πειστεί για την φερεγγυότητά του, ωστόσο ο Έλληνας επιχειρηματίας δείχνει αποφασισμένος να αγοράσει τους «κιτρινόμαυρους». Μέσω του facebook του, είπε πολλά και μεταξύ άλλων ότι θα πάει μόνος του στην Morgan Stanley.

Δείτε κάποια από τα σχόλιά του σε αναρτήσεις στο facebook:

«Μας ζηταγαν να δειξουμε χρηματα ενω αυτοι δεν ειχαν ουδέποτε την νομιμη εξουσιοδοτηση να δωσουν μετοχες η ακομα να κηρυξουν αυξηση μετοχικων κεφαλαιων, δηλαδη δεν ειναι οι νομιμοι ιδιοκτητες, αρα δεν ειναι αυτοι που θα πρεπει να μιλαμε».

- «Εμεις ψαχναμε αυτους στην ΠΑΕ για επαφη, καταλαβαμε οτι ασκοπα μιλαμε και διακοψαμε επαφες με αυτην την παε διοτι δεν ειχαν τιποτα αλλο να προσφερουν».

- «Κακως βγηκε το ονομα μου εξω στην δημοσιοτητα, αυτο ηταν ενα επικοινωνιακο παιχνιδι της παρεας , ωστε να με δυσφημισουν και να τραβηξω την προταση μας πισω, ηξερα οτι θα κτυπησουν τα αδυναμα στοιχεια μου αλλα δεν πιστευα οτι θα ειχα τοσο πολεμο απο αεκ .
Πολλα πραγματα δεν εχουν ειπωθει για εμας, για πολλους ευνοητους λογους , πολλοι λενε οτι δεν μπορουμε να σηκωσουμε το φορτιο της αεκ... Κανουν λαθος, βγηκαμε αληθινα και ντομπρα στον κοσμο... Και ειπαμε εδω ειμαστε.... Και αμεσως αρχισε ο πολεμος.... Γιατι?
Γιατι αυτη η εχθρα? για την προβολη? για την καρεκλα?
Εχω ξεκαθαρισει οτι και τα δυο δεν ενδιαφερουν!!
Δεν μπορεις να λες στον κοσμο οτι 72% των μετοχων ειναι σε νοτια , supporters και αμεσως η τραπεζα να σε διαψευει αμεσα, δεν μπορει να επιβεβαιωνεις οτι εχεις συγκαταθεση για αυξηση μετοχικου κεφαλαιου και να βγαινει η τραπεζα και να λεει οτι ολες ειναι ακυρες. Ειτε εισαι ανημερωτος και βλακας ειτε εισαι απατεωνας και ψευτης για πονηρους σκοπους , αυτο το αφηνω να το κρινετε εσεις!».

- «Μου λετε να δειξω λεφτα ,συμφωνω και ειπα σημερα το πρωι οτι θα κανουμε επισιμη προταση με αποδειξη κεφαλαιων , δεν προλαβα να το πω και βγηκε η τραπεζε διαμεσου Θανοπουλου και ειπε οχι κουρεμα καιζητα 7 εκ ευρω. Αρα παει το 1,5-2 εκ που ολοι πιστευαμε. 2 σκεψεις βγαινουν τωρα
1. Η τραπεζα πουλαει 7 εκ ευρω ΑΛΛΑ θελει σοβαρο
Δηλαδη στελνει μηνυμα : ξενιαδη 7 εκ η μην ερθεις. Και εκτος αυτου επιβεβαιωθηκε ο Κος ΟΙκονοπουλος οταν ειπε στον αερα : να υποθηκευτει ο φακελος ψωμιαδη για δανειο.....αρα ουδεποτε θελανε να πουλησουν».

- «Σημερα βγηκε ο μιστερ παππας , αυτος δεν ειναι που μεταβιβασε τις μετοχες του στους supporters????αρα με ποια ιδιοτητα μιλαει? ας αφησει τις φανφαρες και αυριο να δωσει 3 εκ στους παικτες και να πληρωσει υπαλληλους
Αλλιως 3 μηνες που ηταν? γιατι βγηκαν τωρα? τι τους ξυπνησε?»

-«Για να τελειωνουμε με αυτα , προταση στη τραπεζα για τις μετοχες και δεν ασχολουμαστε με αμετοχους, αυτο ελειπε να περιμενουμε εγκριση απο αυτους!!!»



Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved