Κατσικόγιαννης: «Δεν μπορώ να πανηγυρίσω;»

Κατσικόγιαννης: «Δεν μπορώ να πανηγυρίσω;»

Για τα ιδιαίτερα συναισθήματα που του προκαλεί η επιστροφή του στο «Γεντί Κουλέ» ως αντίπαλος πλέον, αλλά και για το επεισόδιό του με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Καυτανζόγλειο» μίλησε ο Γιώργος Κατσικογιάννης, τονίζοντας πως η Δόξα τις τελευταίες αγωνιστικές απέδειξε ότι δεν είναι «σάκος του μποξ».

Παράλληλα, ο μέσος των «μαυραετών», μιλώντας στον αέρα του «Athletic Radio» ενόψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, εστίασε στη συμβολή του Μάκη Κατσαβάκη όσον αφορά στην αλλαγή εικόνας των Δραμινών, στην αποχώρηση του από την ομάδα του Ηρακλείου, στις ισοπαλίες με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αλλά και στην... εξορία της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Κατσικογιάννης:

«Θα νιώσω ιδιαίτερα παράξενα γιατί όλος ο κόσμος γνωρίζει τα συναισθήματα μου για τον ΟΦΗ. Τον αγαπώ και επειδή είναι η πρώτη φορά που θα γυρίσω ως αντίπαλος του ΟΦΗ. Αυτό με κάνει να νιώθω παράξενα όμως είμαι πολύ χαρούμενος που συνέδεσα το όνομα μου με την επιστροφή της ομάδας στη Super League. Σίγουρα, θέλω να τύχω καλής υποδοχής από τον κόσμο όμως εγώ είμαι επαγγελματίας και μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα κάνω ότι μπορώ για να έχει κέρδος η ομάδα μου», τόνισε αρχικά ο Κατσικογιάννης, συμπληρώνοντας όσον αφορά στο σαββατιάτικο ματς με τον ΟΦΗ (14/1):

«O ΟΦΗ είναι πολύ καλός, έχουν έρθει αρκετοί καλοί ποδοσφαιριστές. Στα τελευταία έχει μια αγωνιστική πτώση όμως αυτό δεν λέει κάτι γιατί είναι μεγάλη ομάδα που έχει έναν συγκλονιστικό κόσμο. Ο ΟΦΗ είναι ένας πολύ επικίνδυνος αντίπαλος, μέσα στην έδρα του μπορεί να κερδίσει κάθε ομάδα και πιστεύω ότι θα είναι στην εξάδα».

Για την αποχώρηση του από τον ΟΦΗ και την προσφυγή που κατέθεσε εναντίον της κρητικής ομάδας: «Κάποιοι άνθρωποι που δεν είναι τώρα στον ΟΦΗ, δεν με ήθελαν στην ομάδα και η αλήθεια είναι ότι μου έχει μείνει μια πικρία. Όμως, αυτό που προέχει τώρα είναι να βρει η ομάδα την ηρεμία της.

«Έχω κάνει προσφυγή, όμως δεν ήθελα να φτάσω σε αυτό το σημείο. Εγώ είμαι ανοικτός σε κάθε επαφή και δεν θα ήθελα να δημιουργήσω ποτέ πρόβλημα στον ΟΦΗ γιατί τον αγαπώ και ίσα – ίσα θέλω να διευκολύνω την κατάσταση. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία επαφή όμως έχω πει στον δικηγόρο μου ότι είμαι ανοικτός σε κάθε πρόταση».

Για το επεισόδιο που είχε με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Δεν έγινε τίποτα από αυτά που γράφτηκαν. Εγώ είμαι ένα παιδί που σέβομαι και εκτιμώ όσους με έχουν βοηθήσει. Ήμουν στη φυσούνα όταν τελείωνε το παιχνίδι και ζήτησα τον λόγο από τον διαιτητή γιατί παίξαμε παραπάνω χρόνο από ότι ήταν οι καθυστερήσεις. Εκεί ο Παπαδόπουλος μου ζήτησε τον λόγο όμως εγώ δεν απάντησα. Δηλαδή, δεν το κατάλαβα, θα μου κόψουν το δικαίωμα να πανηγυρίσω;».

Για τη Δόξα Δράμας: «Παίζουμε συνεχόμενα παιχνίδια, Τετάρτη – Κυριακή, και κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια. Οι περισσότεροι παίκτες είμαστε νεαρής ηλικίας και αυτό μας κάνει να είμαστε αρκετά φιλόδοξοι ώστε να “χτυπάμε” κάθε παιχνίδι».

Για τις δύο τελευταίες ισοπαλίες των Δραμινών: «Με τα δύο επιτυχή αποτελέσματα απέναντι σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό ανέβηκε η ψυχολογία μας γιατί οι περισσότερες ομάδες μας θεωρούσαν “σάκο του μποξ”. Όμως, εμείς δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών. Τα δίνουμε όλα σε κάθε αγώνα και αυτό το γεγονός φαίνεται. Είναι ένας έμπειρος προπονητής που έχει δουλέψει σε αρκετές ομάδες και μας έχει βοηθήσει αρκετά, όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στο ψυχολογικό».

Για την… εξορία στη Θεσσαλονίκη: «Είναι πολύ δύσκολο για εμάς αυτό το γεγονός. Αναγκαζόμαστε να κάνουμε αυτό το δρομολόγιο κάθε μέρα όμως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο και είμαστε αναγκασμένοι να παλέψουμε και ότι βγει».

Για τον ίδιο και την επιλογή του να μετακομίσει στη Δράμα, ο Κατσικογιάννης, κατέληξε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί βρίσκομαι σε ένα οργανωμένο σωματείο με πολύ καλές εγκαταστάσεις και έναν σοβαρό πρόεδρο. Μέχρι στιγμής, τα πράγματα κυλούν πολύ καλά και μακάρι να πήγαιναν καλύτερα στο αγωνιστικό κομμάτι».



Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved