Μποροβήλος: «Στο κύπελλο φτιάχνεις όνομα»

Μποροβήλος: «Στο κύπελλο φτιάχνεις όνομα»

Δεν κρύβει ο Γιώργος Μποροβήλος, πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης πως και ο ίδιος... ξαφνιάστηκε από την άνετη πρόκριση της ομάδας του επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Μιλώντας στο Onsports ο παλαίμαχος διαιτητής παραδέχεται πως σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να περιμένει, πριν την έναρξη του αγώνα, ότι θα ακολουθούσε μια τέτοια εξέλιξη.

Και εξηγεί τους λόγους... «Πήγαμε σε ένα ματς κυπέλλου, που πάντα έχει τη δική του ιδιομορφία, με μια σειρά αλλαγών στην ενδεκάδα και την παρουσία σε αυτή πολλών αναπληρωματικών. Και απέναντι σε ένα ισχυρό αντίπαλο κάναμε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και κατακτήσαμε μια πανηγυρική και απόλυτα δίκαιη πρόκριση. Σίγουρα, δεν μπορώ να πω ότι περιμέναμε μια τέτοια εξέλιξη. Πιστεύαμε στο θετικό αποτέλεσμα και την πρόκριση, αλλά πως θα φεύγαμε από την Ηπειρο με αυτό το αποτέλεσμα, δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι το περίμενα».

Πρόκριση στους οκτώ και μάχη παραμονής στη Super League. Μπορεί ο Αστέρας Τρίπολης να κρατήσει δύο τόσο βαριά «καρπούζια» στην ίδια μασχάλη; «Εμείς παραμένουμε προσγειωμένοι στο έδαφος. Δίνουμε και θα εξακολουθήσουμε να το κάνουμε, ιδιαίτερη βαρύτητα στο πρωτάθλημα και πρώτος μας στόχος είναι να εξασφαλίσουμε όσο γίνεται γρηγορότερα την παραμονή στην κατηγορία. Τώρα, ως προς το κύπελλο... Γνωρίζουμε ότι είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και με μια καλή κλήρωση μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Πάμε βήμα - βήμα και το βλέπουμε. Σίγουρα, μας ενδιαφέρει γιατί μέσα από αυτό το θεσμό προσφέρεται μια μοναδική ευκαιρία σε όλες τις ομάδες που δεν ανήκουν στο γκρουπ των πολύ ισχυρών, να φτιάξουν το όνομά τους».

Η μεταγραφική περίοδος βρίσκεται σε εξέλιξη. Θα κινηθεί ο Αστέρας για την απόκτηση ποδοσφαιριστών; «Αυτή τη στιγμή, μεταγραφικά έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ, το οποίο είναι και ο ανασταλτικός παράγοντας, προκειμένου να προβούμε στις όποιες διορθωτικές κινήσεις. Σε συνδυασμό και με την... παράδοση που θέλει τις μεταγραφές του Γενάρη να μην «βγαίνουν» στο μεγαλύτερό τους ποσοστό, έχουμε την εισήγηση του προπονητή να τηρήσουμε μια στάση αναμονής και με το όπλο... έτοιμο, μόνο σε περίπτωση που εμφανιστεί κάποια εξαιρετική ευκαιρία».

Για το ενδιαφέρον που φέρεται να δείχνει ο Ολυμπιακός για τον Χακόμπο, έχετε κάποια επίσημη ενόχληση; «Επίσημα δεν έχουμε ενημερωθεί και σας διαβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση. Αν και εφόσον προκύψει, τότε θα είμαστε ως διοίκηση σε θέση να την αξιολογήσουμε και ανάλογα να πράξουμε. Σε θεωρητικά σενάρια δεν μπορώ να τοποθετηθώ».

Κλείνοντας, δυο λόγια για τις εξελίξεις στη Super League. Ποιες είναι σήμερα οι βασικές προτεραιότητές σας; «Τα μεγάλα μας προβλήματα είναι δύο και αφορούν στη συνεργασία χορηγίας με τον ΟΠΑΠ και το κομμάτι των αδειοδοτήσεων και των κριτηρίων που θα ισχύσουν για τη νέα σεζόν. Από την ΟΠΑΠ ΑΕ περιμένουμε την επανεξέταση των συνθηκών που έχουν πλέον διαμορφωθεί, αφού εμφανίζονται ικανοποιημένοι από τη μείωση των κρουσμάτων βίας και όχι μόνο. Οσο για τις αδειοδοτήσεις, εδώ θα πρέπει να καταλήξουμε στο ποσό... ανοχής, αλλά και τις κυρώσεις που θα επιβάλλονται σε περίπτωση που μια ΠΑΕ δεν πάρει άδεια. Θα υποβιβάζεται; Θα τις απαγορεύονται οι μεταγραφές; Ολα αυτά θα τα συζητήσουμε στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο και αισιοδοξώ ότι θα βρούμε μια κοινά αποδεκτή λύση».



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved