Ο «εμφύλιος» συνεχίζεται στην ΑΕΚ

Ο «εμφύλιος» συνεχίζεται στην ΑΕΚ

Οι μέτοχοι της Π.Α.Ε.  ΑΕΚ, Βασίλης Καπετανόπουλος, Χρήστος Πιλάλης και Ιούλιος Συναδινός εξέδωσαν ανακοίνωση – καταπέλτη προς ΠΑΕ και Ερασιτεχνική.

Οι τρεις άνδρες κάνουν λόγο για σιωπή από την ΠΑΕ ΑΕΚ και την Ερασιτεχνική αναφορικά με το το ιδιωτικό συμφωνητικό ρύθμισης των οικονομικών διαφορών που υπέγραψαν τον Ιούλη του 2010.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν:

Ένοχη σιωπή της ΠΑΕ Α.Ε.Κ. και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για το ιδιωτικό συμφωνητικό ρύθμισης των οικονομικών διαφορών που υπέγραψαν τον Ιούλη του 2010

Παρά τα επανειλημμένα αιτήματα  μας σε συνεδριάσεις του Δ.Σ. της ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ.,

Παρά τις γραπτές μας πρωτοκολλημένες αιτήσεις  σε  Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ. και ΠΑΕ  Α.Ε.Κ.

*Στην Ερασιτεχνική έχουμε υποβάλει σχετικές αιτήσεις με ημερομηνίες 18/3/2011,24/6/2011,31/8/2011(στον τ. Πρόεδρο Θ. Μιχαήλ), 23/12/2011 και 3/1/2012 (στον νέο Πρόεδρο Κ. Παπαδημητρίου) και στην Π.Α.Ε. με ημερομηνία 28/12/2011 και 2/1/2012.

Παρά τη δημόσια διαβεβαίωση του Προέδρου της ΠAE Α.Ε.Κ. κατά την τελευταία Γ.Σ. των μετόχων ότι θα το λάβουμε την ίδια ημέρα, μας εμπαίζουν και  δεν έχουμε ακόμη λάβει γνώση του ιδιωτικού συμφωνητικού συμβιβαστικής εξώδικης επίλυσης οικονομικών (και άλλων) διαφορών μεταξύ του Αθλητικού Σωματείου και της Π.Α.Ε.  Α.Ε.Κ. που υπέγραψαν οι πρόεδροί τους τον Ιούλιο του 2010.

Γιατί δεν μας το δίνετε κύριοι Πρόεδροι και μέλη των Δ.Σ. Σωματείου και Π.Α.Ε.; Υπάρχει κάτι μεμπτό που θέλετε να αποκρύψετε;   Είμαστε μέλη του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής και μικρομέτοχοι και έχουμε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να λαμβάνουμε γνώση κρισίμων εγγράφων κατά την άσκηση των καθηκόντων μας.

Τα ερωτήματα που εγείρονται είναι πολλά:

Ποιο είναι το ύψος των οικονομικών υποχρεώσεων της Π.Α.Ε. προς το Αθλητικό Σωματείο, τουλάχιστον τα τελευταία πέντε χρόνια; Σε ποιο βαθμό αυτές έχουν ικανοποιηθεί;

Γιατί οι υποχρεώσεις αυτές δεν γίνονται αναλυτικά γνωστές στο λαό της ΑΕΚ; Στην πρώτη συνεδρίαση του παρόντος Δ.Σ. αποφασίσθηκε η σύνταξη απογραφής των απαιτήσεων και υποχρεώσεων του σωματείου. Γιατί δεν έγινε μέχρι σήμερα;

Έχουν εκχωρηθεί  αυθαίρετα και χωρίς απόφαση του Δ.Σ.,  τα σήματα της ΑΕΚ στην ΠΑΕ ή στην αμαρτωλή και υπερχρεωμένη εταιρεία Empire; Εάν ναι, με ποιο δικαίωμα; Ποιος μπορεί να έχει στεγανά από τον κόσμο της ΑΕΚ; Αν οι διοικήσεις των δυο φορέων αγνοούν κατάφορα μετόχους της Π.Α.Ε. και μέλη της διοίκησης του σωματείου, σηκώνοντας τείχη στην ενημέρωση που οφείλουν να τους παρέχουν, ποια αντιμετώπιση επιφυλάσσουν στους εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς της Α.Ε.Κ. στους οποίους άκοπα και με θράσος πετάνε κάθε τόσο το μπαλάκι της ανάληψης της ευθύνης της Ένωσης;  Ποιους κοροϊδεύουν;

Απαιτούμε ΤΩΡΑ να υπάρξει άμεσα διαφάνεια στα οικονομικά ζητήματα της Α.Ε.Κ.

Απαιτούμε ΤΩΡΑ να μας δοθεί το ιδιωτικό συμφωνητικό που αποτελεί ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΟ έγγραφο για την επιβίωση του Αθλητικού σωματείου

Απαιτούμε ΤΩΡΑ να μας δοθούν τα πρακτικά της συνεδρίασης του Δ.Σ. του Αθλητικού μας σωματείου του Δεκέμβρη του 2010 και όποια άλλα πρακτικά συνεδριάσεων του Δ.Σ. ζητήσουμε, γιατί ΟΥΤΕ και ΑΥΤΑ μας τα δίνει η ηγεσία του σωματείου!

Αρκετή υπομονή κάναμε. Δεν πάει άλλο. Δεν μπορεί να διασύρεται το σωματείο μας για χρέη προς το προσωπικό, αποζημιώσεις αθλητών και μισθώματα, ενώ η αγορά έχει κατακλυσθεί με προϊόντα που φέρουν το σήμα της ΑΕΚ.

Για αυτό, αναγκαζόμαστε με την παρούσα να δημοσιοποιήσουμε το τι συμβαίνει στην Α.Ε.Κ., θεωρώντας την ενέργειά μας αυτή ως το πρώτο και το ηπιότερο μέτρο που μπορούσαμε να λάβουμε για την προστασία των συμφερόντων του συλλόγου μας.

Καπετανόπουλος Βασίλης, Πιλάλης Χρήστος, Συναδινός Ιούλιος, μέλη του Δ.Σ. της Α.Ε.Κ. και μέτοχοι της Π.Α.Ε.  Α.Ε.Κ.».



Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved