«Βρώμικος ο τρόπος αντιμετώπισης του ΟΦΗ»

«Βρώμικος ο τρόπος αντιμετώπισης του ΟΦΗ»

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης παραχώρησε ο  Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Αρετόπουλο για τη διαιτησία του στο ματς με τον Ατρόμητο.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ μίλησε στον Athletic Radio και τα... έχωσε στον Αρετόπουλο για τις αποφάσεις του στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, όπου κατά τη γνώμη του ο ΟΦΗ αδικήθηκε. Αναφέρθηκε επίσης στον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει η κρητική ομάδα να αντιμετωπίσει ανάλογες διαιτησίες στο παρελθόν, μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν τον σύλλογο, έκανε λόγο για λάθη από πλευράς του Νίκου Μαχλά και κλείνοντας ευχήθηκε καλή επιτυχία στη Διοικούσα Επιτροπή.

Για την διαιτησία στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο

«Δεν κοιμήθηκα την Κυριακή από τη στεναχώρια μου. Δεν μπορεί ο ΟΦΗ να είναι ξέφραγο αμπέλι της διαιτησίας. Αν νομίζουν κάποιοι Αρετόπουλοι αλλά και κάποιοι άλλοι ότι θα κάνουν ό,τι θέλουν, είναι γελασμένοι. Ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τον ΟΦΗ είναι πολύ βρώμικος. Είμαι 7 χρόνια μακριά, αλλά παρακολουθώ ανελλιπώς το τι γίνεται».

Για τον τρόπο που πρέπει να αντιδράσει η διοίκηση του ΟΦΗ

«Δεν είναι δυνατόν η διοίκηση να μην αντιδράσει πιο δυναμικά. Η σημερινή διοίκηση πρέπει να αντιδράσει. Δεν γίνεται η ομάδα να σφαγιάζεται με αυτόν τον τρόπο. Ο ΟΦΗ παραδοσιακά έπρεπε πρώτα να δεχθεί γκολ και μετά να αντιδράσει. Αυτό συνέβαινε και επί των δικών μου ημερών στην ομάδα. Να πάνε πάνω και να βρουν εδώ και τώρα τον κ. Βασσάρα, να μιλήσουν όπως πρέπει και να μην δώσουν την αφορμή σε κάποιους άλλους να δημιουργήσουν προβλήματα στο γήπεδο μας. Εγώ ήμουν πάντα υπέρ της διαιτησίας. Είτε έπαιζε καλά είτε κακά. Δεν μπορεί ένας ΟΦΗ να αντιμετωπίζεται τώρα με αυτόν τον τρόπο. Ο ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο ήταν ομάδα για τέσσερα γκολ. Ο ΟΦΗ του δευτέρου ημιχρόνου ήταν ομάδα για 0-4 όμως. Ο διαιτητής έκανε πολύ σοβαρά λάθη. Δεν έδωσε ένα καθαρό πέναλτι και απέβαλε τον Μάντζιο με δεύτερη κίτρινη κάρτα για πολλούς λόγους. Τα πράγματα είναι διαφορετικά πλέον και το γνωρίζω με τα χρηματικά πρόστιμα. Εδώ ψάχνουν να βρουν λεφτά για να αγοράσουν μια εξάδα νερά 'Ρούβας' και δεν τα βρίσκουν. Δεν μπορούν να πληρώνουν πρόστιμα για αυτά. Μπορούν όμως να ζητήσουν να κάνουν μια παράσταση ευγενική και δυναμική. Δεν μπορεί ο Αρετόπουλος να κάνει αυτά τα πράγματα. Όπως και η διαιτησία με τον Άρη ήταν σφαγιαστική. Δεν μπορεί να γίνονται αυτά σε βάρος του ΟΦΗ. Έχω να πάω στο γήπεδο 7 χρόνια, αλλά μέρα-νύχτα ο ΟΦΗ είναι στην σκέψη μου. Ο ΟΦΗ αδικήθηκε πολύ. Και κάποιοι το περνάνε στο ντούκου. Ειδικά οι απάνω. Γιατί δεν δίνει το πέναλτι; Είναι πέναλτι. Δώστο ρε».

Για το πώς θα χειριζόταν ο ίδιος την κατάσταση

«Προσωπικά είχα πάντα φιλίες με τους διαιτητές. Και την διατηρώ την φιλία αυτή. Πολλές φορές στο διοικητικό συμβούλιο το δικό μου δεχόμουν κριτική από τους συναδέλφους μου για την ήπια αντιμετώπιση των διαιτητών. Και τους έλεγα. Τι θέλετε να κάνω; Να βγάλω το πιστόλι και να τον σκοτώσω; Moυ ερχόταν να τρελαθώ πολλές φορές στον πάγκο. Όμως η διαιτησία θέλει καλή συμπεριφορά. Αλλά χρειάζεται και η κατ' ιδίαν παράσταση στα όργανα. Είδα έναν ΟΦΗ απαράδεκτο στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά και έναν ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο να παλεύει. Μην του στερείς το δικαίωμα αφού παλεύει για να πάρει το αποτέλεσμα που διεκδικεί. Πώς θα αντεπεξέλθουν οι άνθρωποι που είναι στην διοίκηση, όταν έχουν να αντιμετωπίσουν και τέτοιες διαιτησίες».

Για τις διοικητικές εξελίξεις

«Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Η οικονομική δυσχέρεια είναι το κάτι άλλο. Θέλω να ευχηθώ με όλη μου την καρδιά στα παιδιά που έχουν ανακατευτεί με την Διοικούσα Επιτροπή, που δεν περίμενα ποτέ ότι θα γινόταν Διοικούσα Επιτροπή, καλή επιτυχία. Ο Μαχλάς δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Έκανε τρομερές προσπάθειες, αλλά και πάρα πολλά λάθη. Πάντα λέω την αλήθεια. Ήμουν και είμαι με τον Μαχλά, αλλά πρέπει να παραδεχθεί ότι έχει κάνει σοβαρά λάθη. Όποιος δουλεύει βέβαια κάνει λάθη. Είναι δυνατόν ο ΟΦΗ να χρωστάει 2 εκ. ευρώ σε προσφυγές; Και σε τελεσίδικες αποφάσεις των οργάνων; Ποιος τα έκανε αυτά; Ο Παντελής; Ο φούφουτος; Δεν γνωρίζουν ότι όταν υπογραφεί ένα συμβόλαιο και ο ποδοσφαιριστής καταφύγει, θα πληρωθεί είτε έτσι ή άλλιώς; Δεν θέλω να κρίνω και να επικρίνω. Και εγώ τράβηξα πολλά. Εύχομαι αυτοί που διοικούν να βρουν τις οικονομικές λύσεις για να ορθοποδήσει η ομάδα. Γιατί αυτή η ομάδα είναι γωνιακό μαγαζί. Όταν διαχειριστεί κανείς τα πράγματα όπως πρέπει και όταν κρεμάς το καλάθι σου, όπου φτάνει το χεράκι σου, όλα θα πάνε καλά. Ο ΟΦΗ έχει ανθρώπους που πραγματικά τον αγαπούν, αλλά πολλές φορές χύνουν το γάλα».



Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 2-3 πέν. (1-0): Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 2-3 πέν. (1-0): Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά
ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved