Ποιους «βλέπει» για την άμυνα ο Παναθηναϊκός

Ποιους «βλέπει» για την άμυνα ο Παναθηναϊκός

Οι Ταβάρες, Ροβέρσιο, Ντεαλμπέρτ, Ρικάρντο Κόστα και Περέιρα Ρόκε από την Ιβηρική φέρονται στο στόχαστρο του «τριφυλλιού», την ώρα που από την ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνουν τις επαφές με κανέναν υποψήφιο.

Οι «πράσινοι» έχουν ξεκαθαρίσει πως παρά το πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας της ομάδας, δύσκολα θα αποκτήσουν κάποιον ποδοσφαιριστή αν δεν προχωρήσει το θέμα των αποδεσμεύσεων έτσι ώστε να εξοικονομηθούν οι πόροι για να μπορεί να καλυφθεί έστω το συμβόλαιο ενός παίκτη για να ενισχυθούν τα μετόπισθεν.

Οι επαφές του Δημήτρη Γόντικα με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα έχουν άλλωστε καταλήξει και το θέμα είναι να υπάρξει η δυνατότητα για την απόκτηση του παίκτη που έχει επιλεγεί. Επειδή υπάρχει όμως περίπτωση να μην καταφέρει τελικά ο Παναθηναϊκός να πάρει παίκτη, στο «τριφύλλι» προσπαθούν να κρατάνε χαμηλά τη μπάλα σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά και δεν θέλουν να αποκαλύψουν το όνομα του παίκτη με τον οποίο διαπραγματεύονται έτσι ώστε να μην υπάρξει ξανά η αίσθηση του «ναυαγίου» αν δεν γίνει οι μεταγραφή.

Σωρεία υποψηφίων

Τα δημοσιεύματα πάντως για τους ποδοσφαιριστές που μπορούν υπό προϋποθέσεις να γίνουν κεντρικοί αμυντικοί του Παναθηναϊκού ως το τέλος της σεζόν, δεν λείπουν. Εκτός του Μιγκέλ Βίτορ, τον οποίο έχει χαμηλά στη λίστα του ο Φερέιρα, και του Δημήτρη Σιόβα, περίπτωση που φαίνεται να μην προχωράει τελικά, υπάρχουν αρκετά ακόμα ονόματα που φέρονται ως μεταγραφικοί στόχοι του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday ο 65χρονος προπονητής έχει υποδείξει τις περιπτώσεις των Γιοάν Ταβάρες και Ροβέρσιο, που αγωνίζονται στην ιβηρική χερσόνησο. Ο πρώτος είναι 24 ετών, Γάλλος, και αγωνίζεται στην Μπέιρα Μαρ, ενώ ο δεύτερος είναι 27χρονος Βραζιλιάνος κι αγωνίζεται στην Οσασούνα. Ο Ταβάρες έχει 12 συμμετοχές φέτος αλλά και συμβόλαιο ως το 2015 με το σύλλογο της Πορτογαλίας, ενώ ο Ροβέρσιο έχει μόνο 8 συμμετοχές και φέρεται ως πιο προσιτή περίπτωση.

Στη λίστα παραμένει το όνομα του Ντεαλμπέρτ της Βαλένθια, ενώ ο Παναθηναϊκός φέρεται να έκανε διερευνητική επαφή για τον Ρικάρντο Κόστα των «νυχτερίδων» ωστόσο το κασέ του κρίθηκε απαγορευτικό ακόμα και για δανεισμό. Μια νέα περίπτωση είναι αυτή του Μαϊκόν Περέιρα Ρόκε που αγωνίζεται στην Πόρτο και σύμφωνα με την εφημερίδα «Derby» είναι αυτός που έχει υποδείξει στη διοίκηση ο Φερείρα.

Ο Μαϊκόν Περέιρα Ρόκε είναι 23 ετών Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός και στους «δράκους» βρέθηκε το 2009 από την Νασιονάλ Μαδέιρα με εισήγηση του Φερέιρα ενώ όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός μπορεί να τον πάρει με τη μορφή δανεισμού καθώς δεν έχει βασικού στο «Ντραγκάο».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved