Dimi: «Μας χαλαρώνουν τα αποδυτήρια»

Dimi: «Μας χαλαρώνουν τα αποδυτήρια»

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στη Nova τονίζοντας ότι στα αποδυτήρια της ΑΕΚ υπάρχει αρμονία.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για τη θέση του τερματοφύλακα, είπε: «Είναι η θέση μας ιδιάζουσα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη θέση στον αγωνιστικό χώρο και θέλει διαφορετική μεταχείριση και από τον ίδιο τον παίκτη, αλλά και τον προπονητή. Θέλει πολύ δουλειά και πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς και τις άσχημες στιγμές. Στο ποδόσφαιρο και στη θέση του τερματοφύλακα μπορείς να έχεις 9 κακές στιγμές, αλλά παίζεις για την μία στιγμή που θα κάνεις κάτι εξαιρετικό».

Για τον προπονητή του, Νίκο Κωστένογλου, σχολίασε: «Επειδή δεν έχει περάσει καιρός από την στιγμή που και ο κ. Κωστένογλου ήταν ποδοσφαιριστής, ξέρει τι πρέπει να κάνει για να υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Γενικά είναι κοντά στους παίκτες και ξέρει την φιλοσοφία τους».

Για την οικονομική κατάσταση της ομάδας του: «Για την οικονομική κατάσταση στην ουσία δεν ξέρουμε πολλά. Ομως εμείς πρέπει να παίζουμε ποδόσφαιρο. Επειδή όμως υπάρχει αρμονία και πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια, αυτό μαλακώνει την κατάσταση. Σε διαφορετικές ομάδες ίσως και να υπήρχε πρόβλημα».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Οταν υπάρχει καλή χημεία στα αποδυτήρια, στα κακά αποτελέσματα δεν θα χαλάσουν τα αποδυτήρια. Στα κακά αποτελέσματα θα χαλάσουν. Οταν υπάρχουν αυτά, εκεί φαίνεται η χημεία των ποδοσφαιριστών. Το ποδόσφαιρο είναι ανταγωνιστικό σπορ, καμία φορά ακόμα και στην προπόνηση έχουμε διαξιφισμούς. Ομως όταν τελειώνει η προπόνηση και οι αγώνες, όλα ξεχνιούνται».

Για το ποιος είναι ο καλύτερος φίλος του στα αποδυτήρια: «Στην αρχή της χρονιάς πριν από τον τραυματισμό του Γκούνγιονσεν ήμασταν κοντά, αλλά και με τους Καλαματιανούς, τον Λυμπερόπουλο και τον Γεωργέα, είμαστε κοντά. Γενικά όμως με όλους τους παίκτες είμαστε κοντά».

Για το γκολ του Νεϊμάρ: «Εκείνη την στιγμή δεν κοιτάς τον παίκτη που έρχεται, αλλά να αποκρούσεις. Θέλεις να χαλάσεις την ενέργεια του παίκτη. Αν μπει γκολ, απλά σηκώνεσαι και χειροκροτάς».

Για τις προπονήσεις των τερματοφυλάκων: «Οι προπονήσεις είναι διαφορετικές και από την ηρεμία προσπαθούμε να βρεθούμε κατευθείαν στην ένταση. Αυτό πρέπει να κάνουμε, είναι ξεχωριστή η προετοιμασία που θα κάνεις στη θέση του τερματοφύλακα και σωματικά και ψυχολογικά».

Για την εικόνα τη ΑΕΚ και τα αποτελέσματα που έχει μέχρι στιγμής: «Είχαμε καλό σερί και νομίζω ότι είμαστε ικανοί να αρχίσουμε ένα άλλο. Είναι θέμα φρεσκάδας, καθώς είχαμε και Ευρώπη, αλλά και τραυματισμούς. Αυτά αλλάζουν την δομή της ομάδας, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να ξεκινήσουε ένα καλό σερί».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Εμείς αν δεν πιστεύουμε στην ομάδα, δεν θα έπρεπε να παίζουμε στην ΑΕΚ. προσπαθούμε να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και το κάνουμε από την αρχή του πρωταθλήματος. Αν καταφέρουμε να το συνεχίσουμε αυτό και να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι, τότε έχουμε τις ικανότητες, αλλά και το σύνολο για να καταφέρουμε πράγματα».

Για την οικονομική κρίση σε σχέση με το ποδόσφαιρο: «Είναι ευκαιρία λόγω της κρίσης να βγουν ταλέντα από τις ακαδημίες και να ενισχύσουν τις ομάδες, γιατί πιστεύω ότι είναι υπάρχουν ταλέντα και είναι κρίμα να πάνε χαμένα».

Για το αν θα ήθελε να είναι στην Εθνική ομάδα: «Μέχρι τότε υπάρχει αρκετός καιρός. Φυσικά και θέλω να είμαι μέλος της ομάδας, αλλά αυτό που μπορώ να κάνω είναι να συνεχίσω την σκληρή δουλειά. Μακάρι να γίνει, θα είναι ίσως το καλύτερο που θα έχει συμβεί στην καριέρα μου».

Για την κλήρωση της Εθνικής ομάδας: «Κατ' αρχήν ο κ. Σάντος έχει δείξει πόσο καλός προπονητής είναι. Εκτός από τύχη όμως, μεγάλη σημασία έχει και η πορεία που είχαμε ως ομάδα, που έδειξε ότι είμαστε πολύ καλοί».



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved