Ατματσίδης: «Στηρίξτε την ΑΕΚ»

Ατματσίδης: «Στηρίξτε την ΑΕΚ»

Ο Ηλίας Ατματσίδης μιλώντας στον NOVA ΣΠΟΡ FM, έκανε έκκληση στον κόσμο της ΑΕΚ να στηρίξει την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ατματσίδης

Για την καλή πορεία της ΑΕΚ, παρά τα προβλήματα: «Δεν έχει σχέση το αγωνιστικό με τα άλλα. Όταν μπαίνει στο γήπεδο ο παίκτης, δεν σκέφτεται τα προβλήματα. Ο Ολυμπιακός, ας πούμε, που δεν έχει προβλήματα και είναι λυμένα όλα τα οικονομικά του θέματα, έφερε ισοπαλία με τη Δόξα. Υπάρχουν προβλήματα στην ΑΕΚ, αλλά δεν πρέπει να στεκόμαστε εκεί. Μέχρι να βρεθεί κάποια λύση, ο ποδοσφαιριστής δεν έχει άλλη επιλογή απ’ το να κάνει σωστά τη δουλειά του».

Για την στάση των παικτών της ΑΕΚ: «Τα παιδιά έχουν καταλάβει τις δυσκολίες, αλλά δε στέκονται εκεί. Σέβονται την ομάδα και τα εκατομμύρια κόσμου που έχει από πίσω της. Ο κόσμος πρέπει να σταθεί δίπλα στα παιδιά και στον Κωστένογλου. Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, πάνε απ’ το καλό στο καλύτερο και αξίζουν τη συμπαράστασή του».

Για τη συμβολή του Κωστένογλου: «Τα αποτελέσματα δείχνουν την αξία του Νίκου. Όταν παίζαμε, αλήθεια είναι πως δεν πίστευα ότι θα πήγαινε για προπονητής. Δεν το είχα σκεφτεί. Πάντα, όμως, ήταν σοβαρό παιδί, εργατικό και προσγειωμένο. Και στην πρώτη παρουσία του στην ΑΕΚ και στη δεύτερη, τα πάει πολύ καλά».

Για το αν βλέπει λύση στα προβλήματα της ΑΕΚ: «Όταν μιλάμε για μια ομάδα που έχει πίσω της τόσο κόσμο, πιστεύω ότι σίγουρα θα δοθεί λύση. Μακάρι να μην πάρει κι άλλο χρόνο και να μη διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση. Η ΑΕΚ πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια και όχι να παίζει για τη δεύτερη και την τρίτη θέση. Πρέπει, όμως, να φτιάξει ένα δικό της γήπεδο. Από ‘κει ξεκινάνε οι μεγάλες ομάδες. Ο νέος επενδυτής θα πρέπει να το σκεφτεί πολύ σοβαρά αυτό το θέμα».

Για το αν έχει προσεγγιστεί από επίδοξο επενδυτή: «Ναι, εγώ ήμουνα πίσω απ’ όλα αυτά που γίνονται (γέλια). Αστειεύομαι, αλλά μακάρι να μπορούσα να λύσω εγώ το πρόβλημα της ΑΕΚ. Δυστυχώς δεν μπορώ. Όσο για τα υπόλοιπα διοικητικά, δεν γνωρίζω τίποτα περισσότερο από εσάς».

Για την εικόνα της Σούπερ Λίγκας: «Μου φαίνεται πιο καθαρό το ποδόσφαιρο μας, αλλά είναι πολύ πεσμένο. Δεν έχει ενδιαφέρον. Δεν είναι ελκυστικό. Δεν ξέρω κατά πόσο φταίνε όλα αυτά που έγιναν το καλοκαίρι. Είναι αδιανόητο, όμως, σε όλα τα γήπεδα να μαζεύονται συνολικά 25.000 κόσμος. Όταν σ’ ένα ματς Β’ κατηγορίας στη Γερμανία, πηγαίνει 30.000 κόσμος, εμείς δεν πρέπει να προβληματιστούμε»;



ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved