Εβδομάδα εξελίξεων στον Παναθηναϊκό

Εβδομάδα εξελίξεων στον Παναθηναϊκό

Αρκετά «γεμάτη» θα είναι η εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό καθώς αναμένονται εξελίξεις τόσο στο διοικητικό όσο και στο μεταγραφικό κομμάτι.

Οι «πράσινοι» στα αγωνιστικά μπορεί να μην έπεισαν με την εμφάνισή τους απέναντι στην Κέρκυρα, πήραν όμως τους τρεις βαθμούς και σε συνδυασμό με την «γκέλα» του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη κόντρα στη Δόξα Δράμας έχουν ξανά την ευκαιρία να ανέβουν στην κορυφή αν συνεχίσουν νικηφόρα και πάρουν τα δύο εξ αναβολής παιχνίδια που θα ακολουθήσουν στα μέσα του μήνα.

Προχωράνε με νόμο και δέσμευση χρημάτων

Το ενδιαφέρον όλων ωστόσο στρέφεται στις εξελίξεις, στα διοικητικά και τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, που από αυτή την εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν. Σε ό,τι αφορά το θέμα των επενδυτών οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα προσεχή 24ωρα θα υπάρξουν νεότερα, ενώ βάσει του χρονοδιαγράμματος που υπήρχε και των τελευταίων πληροφοριών ως την Παρασκευή θα πρέπει να ανοιχτεί λογαριασμός – πιθανότατα στην τράπεζα Πειραιώς – και να δεσμευθούν τα 15 εκατ. ευρώ υπέρ της ΠΑΕ.

Παράλληλα, ο νόμος που θα επιτρέπει σε πολίτες εκτός Ε.Ε. να έχουν στην ιδιοκτησία τους ελληνικές ΠΑΕ, αναμένεται να κατατεθεί προς συζήτηση στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής την Πέμπτη (12/01) και στη συνέχεια να προχωρήσει προς ψήφιση στην ολομέλεια, κάτι που θα ανοίξει το δρόμο στους Σαουδάραβες οι οποίοι είναι οι μοναδικοί ενδιαφερόμενοι για την ώρα.

Έρχεται μεταγραφή

Στον Παναθηναϊκό πάντως δεν μένουν με σταυρωμένα χέρια περιμένοντας τις όποιες εξελίξεις από ενδεχόμενη αλλαγή στο ιδιοκτησιακό. Η διοίκηση έχει κάνει τον προγραμματισμό της και παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στο οικονομικό κομμάτι, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για «κλεισμένη» μεταγραφή κεντρικού αμυντικού από τους «πράσινους». Η απόκτηση άλλωστε ενός στόπερ αποτελεί επιτακτική ανάγκη για το «τριφύλλι» μετά τα τελευταία αγωνιστικά προβλήματα και τις απουσίες βασικών στελεχών στην άμυνα.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός έχει κινηθεί με άκρα μυστικότητα και έχει «κλείσει» ποδοσφαιριστή τον οποίο ζήτησε μάλιστα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο συγκεκριμένος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται σε πρωτάθλημα του εξωτερικού, όχι της Πορτογαλίας, όπως πολύ θα περίμεναν και η περίπτωση του είναι πλέον stand by. «Το όνομα δεν θα γίνει γνωστό μέχρι να τελειώσει, αν τελειώσει, η μεταγραφή», λένε ωστόσο από τον Παναθηναϊκό καθώς περιμένουν την αποδέσμευση ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται, όπως οι Σεϊταρίδης και Μελίσσης, για να δοθούν τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν στον ποδοσφαιριστή που θα έρθει να ενισχύσει τα μετ’ όπισθεν της ομάδας.



Λιγότερους διεθνείς αγώνες θέλει η Premier League
Λιγότερους διεθνείς αγώνες θέλει η Premier League
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved