Κατσαβάκης: «Είχαμε και τύχη»

Κατσαβάκης: «Είχαμε και τύχη»

Ο προπονητής της Δόξας Δράμας υποστήριξε πως η ομάδα του είχε τη βοήθεια της τύχης για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Μάκης Κατσαβάκης μετά το τέλος του αγώνα της Δόξα Δράμας με τον Ολυμπιακό τόνισε πως η ομάδα του είχε τη βοήθεια του παράγοντα τύχη, που χρειάζεται για να πάρει αποτέλεσμα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, ενώ υποστήριξε πως ο βαθμός θα δώσει ψυχολογική τόνωση στους «μαυραετούς» για τη συνέχεια.

«Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, στην αρχή είχαμε αρκετά προβλήματα. Στο πρώτο λεπτό πήγαν να μας αιφνιδιάσουν, ξέραμε πως ο Ολυμπιακός κάπως έτσι θα αρχίσει το παιχνίδι. Σε αυτό το χρονικό σημείο δεν ήμασταν καλοί και σταθήκαμε τυχεροί, όμως είχαμε και τον παράγοντα τύχη που πρέπει να έχεις για να πάρεις αποτέλεσμα από μια μεγάλη ομάδα, όπως τον είχαμε και στο δεύτερο ημίχρονο σε δυο-τρεις περιπτώσεις. Κατά διαστήματα ισορροπήσαμε το παιχνίδι και ανεβάσαμε ψηλά την πίεση, αν ήμασταν προσεκτικοί σε κάποιες φάσεις θα μπορούσαμε να βάλουμε κι ένα γκολ», είπε αρχικά ο Μάκης Κατσαβάκης.

Στη συνέχεια δήλωσε: «Θέλω να πιστεύω πως ο βαθμός αυτός θα μας δώσει κουράγιο να συνεχίσουμε, θα πάρουμε και κάποια παιδιά στις μεταγραφές, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε».

Για τις αλλαγές που έκανε, τόνισε: «Οι αλλαγές που κάναμε, ήταν αναγκαστικές. Όπως ξέρετε στον πάγκο είχαμε 17 παίκτες, μείον τον Βάντερσον που υπήρχε συμφωνία να μην παίξει, μείον τον Μπριλλάκη που το παιδί έχει να παίξει ενάμιση μήνα, αντιλαμβάνεστε πως είχαμε... γενική επιστράτευση».

Για τη φιλοσοφία που θα έχει η ομάδα στις μεταγραφές, είπε: «Στις μεταγραφές δεν αλλάζει κάτι. Δεν μπορούμε να ξεφύγουμε. Πιστεύω πως αν πάρουμε τους παίκτες με τους οποίους συζητάμε, θα είμαστε πιο βελτιωμένοι και θα έχω κι εγώ επιλογές. Πάμε στην Κέρκυρα, έχουμε και παιχνίδι με τον ΟΦΗ οπότε χρειαζόμαστε λύσεις. Τώρα θα χάσουμε και τον Αραβίδη που έχει τρία ράμματα στο κεφάλι, άρα δεν θα παίξει».

Για το αν θα αποκτηθούν έμπειροι παίκτες, δήλωσε: «Γίνεται προσπάθεια και προς αυτή την κατεύθυνση θα πάρουμε κάποιο παιδί. Οι έμπειροι και δυνατοί παίκτες στοιχίζουν όπως ξέρετε. Θέλω να πιστεύω πως αυτοί που θα έρθουν θα βοηθήσουν την ομάδα».

Για την πορεία της ομάδας από εδώ και πέρα, σχολίασε: «Εμείς θέλουμε να αυξήσουμε τα ποσοστά αυτοπεποίθησης που έχουμε, να γίνουμε πολύ πιο δυνατή ομάδα και να αντιμετωπίσουμε πρόσωπο με πρόσωπο όλες τις ομάδες. Νομίζω πως αν γίνουν αυτά που θέλουμε θα βελτιωθούμε και θα καταφέρουμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

Για το ότι παίρνει θετικά αποτελέσματα με τον Ολυμπιακό είπε: «Δεν το θέτω έτσι. Δεν εξετάζω εγώ αν ο αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός. Εμείς προσπαθούμε με τα παιδιά να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα ελέγχοντας τον αγώνα».

Ενώ πρόσθεσε: «Καλό είναι για εμένα. Μπορεί να υπήρξα παίκτης του Ολυμπιακού αλλά τώρα είμαι επαγγελματίας προπονητής. Λέω πως είναι καλό, από την άποψη ότι παίρνεις βαθμούς από μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός».

Για το αν θα γίνουν αλλαγές στο επόμενο παιχνίδι είπε: «Εκ των πραγμάτων θα γίνουν αλλαγές γιατί κάποια παιδιά δεν θα αντέξουν. Αν προλάβουμε να εκδώσουμε κάποια δελτία, θα είναι καλύτερα. Ήδη όπως σας είπα ο Αραβίδης δεν θα παίξει».

Για τον Ολυμπιακό σχολίασε: «Ο Ολυμπιακός κατά διαστήματα έπαιξε πολύ γρήγορα και δεν μπορούσαμε να τον μπλοκάρουμε στο ξεκίνημα. Αν μείνεις τυχερός σε αυτές τις περιπτώσεις μπορείς να αγχώσεις τον αντίπαλο. Για εμένα όμως ο Ολυμπιακός παραμένει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου».

Για τους παίκτες που αποχωρούν δήλωσε: «Όσοι δεν πειθαρχούν και δεν μπαίνουν στη λογική που έχουμε χαράξει με τον πρόεδρο, δεν θα έχουν θέση στην ομάδα. Όποιος δεν ακούει τον προπονητή και δεν κάνει αυτά που θέλουμε, θα φεύγει».

Τέλος, για το αν θα έρθει κάποιος παίκτης δανεικός ανέφερε: «Δεν θα υπάρχει δανεισμός. Απόλυτα και κάθετα. Σήμερα είχαμε έναν καλό επιθετικό όπως είναι ο μικρός ο Βάντερσον και δεν μπορούσε να παίξει για αυτό το λόγο».



Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved