Αναστασιάδης: «Ήμασταν καλύτεροι από τον Άρη»

Αναστασιάδης: «Ήμασταν καλύτεροι από τον Άρη»

Την άποψή του πως ο ΠΑΣ Γιάννινα άξιζε κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς, εξέφρασε ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο τεχνικός ηγέτης του «Άγιαξ της Ηπείρου», μετά το τέλος του αγώνα, στη συνέντευξη Τύπου, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του, ενώ μίλησε και για τις δύσκολες συνθήκες των προπονήσεων.

«Έγινε καλό παιχνίδι από την ομάδα μου με κάτω τη μπάλα και συνεχείς αλλαγές αλλά με λάθη. Σήμερα τα κάναμε όλα μόνοι μας και τα καλά και τα κακά απέναντι σε μια ομάδα που ευτύχησε στην πρώτη ευκαιρία και από λανθασμένη αμυντική συμπεριφορά δική μας να σκοράρει», ανέφερε αρχικά ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Και συνέχισε: «Ο έλεγχος ήταν δικός μας είχαμε πολλές ευκαιρίες να κάνουμε μια τελική πάσα και να τελειώσουμε τη φάση αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Να κρατήσουμε τη συμπεριφορά των παιδιών ακόμα και όταν μείναμε με 10 παίκτες. Χάσαμε ένα 15λεπτο που κάναμε ευκαιρίες και δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε. Δεν με ικανοποιεί το αποτέλεσμα, ήμασταν καλύτεροι από τον Άρη.

Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά γιατί προσπαθούμε να αλλάξουμε πράγματα στην ομάδα. Δεν είναι εύκολο αλλά όχι και δύσκολο. Είναι άσχημο ότι δεν μπορούμε να δουλέψουμε στο γήπεδο. Έχουμε λάσπες, νερά, πάγο και χιόνι και δυσκολεύει στο να περάσουμε γρηγορότερα κάποια πράγματα. Σήμερα δείξαμε ότι μπορούμε και θέλουμε να κάνουμε πράγματα. Τα αποτελέσματα θα μας ταλαιπωρήσουν αρκετά».

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Άρη και κατά πόσο αυτό επηρέασε, ο κόουτς του ΠΑΣ Γιάννινα, τόνισε: «Τον Άρη δεν τον ήξερα γιατί ήξερα ότι με την αλλαγή προπονητή υπάρχει άλλο πλάνο και φιλοσοφία. Για τον αντίπαλο μια αλλαγή προπονητή πιστεύω ότι αλλάζει τον τρόπο παιχνιδιού. Τους Μιχαλήτσο και Σεμερτζίδη του ξέρω και ξέρω τη δουλειά και την αγάπη που έχουν για τον Άρη».

Όσον αφορά στην αγωνιστικά κατάσταση της ομάδας του, ο Άγγελος Αναστασιάδης, ανέφερε: «Το θέμα για μας είναι ότι πρέπει να τρέχουμε όλοι μαζί. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και παίζουμε σε βαριά γήπεδα και θα πρέπει να τρέξουμε και να παίξουν όλοι. Παίξαμε με 4 σέντερ φορ. Επειδή δεν υπάρχει κλασικός επιθετικός παίξαμε με 4 παίκτες μπροστά.

Ζητάμε πράγματα που ούτε στο όνειρό τους δεν τα έχουν δει και τους τα έχουν ζητήσει. Τα ζητάει το ποδόσφαιρο όμως. Τα αποτελέσματα θα έρθουν όταν θα αρχίσουν να μας βρίζουν. Σιγά σιγά θα έρθουν. Δεν βιάζομαι, ήξερα που ήρθα και τι έχω να αντιμετωπίσω. Το πιο εύκολο είναι να πεις ότι δεν μπορείς. Έχουμε έναν ολόκληρο γύρο μπροστά μας».

Παράλληλα, για την επιστροφή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τα συναισθήματά του, δήλωσε: «Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Έχει θετικά και αρνητικά. Το άσχημο είναι ότι στην Ελλάδα όλοι ζητάνε από την πρώτη μέρα να έχουν μια ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα, αλλά είναι από παλιά αυτό. Από τότε που μπήκε η τηλεόραση στο σπίτι και βλέπουν έξω τι γίνεται έχουν απαιτήσεις. Στη Θεσσαλονίκη ειδικά είναι δυσκολότερα τα πράγματα.

Ο κάθε ένας ποδοσφαιριστής, προπονητής και δημοσιογράφοι θα φάνε το κυνηγητό τους. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά, δεν είναι ξύλο κλπ. Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά και αυτό έχει μεγάλη σημασία. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Μπήκαμε σήμερα για να κερδίσουμε τον Άρη. Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και αυτό θα κάνουμε και την Τετάρτη και την Κυριακή. Άσχετα με το ποιος παίζει. Με αυτά τα δεδομένα θα πορευτούμε».



ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved