Σε Πηγάδια και Θεσσαλονίκη το ενδιαφέρον

Σε Πηγάδια και Θεσσαλονίκη το ενδιαφέρον

Η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος συνεχίζεται με πέντε αναμετρήσεις με αυτή της Ξάνθης κόντρα στον ΠΑΟΚ και της Δόξας Δράμας με τον Ολυμπιακό να τραβούν το ενδιαφέρον. Στο ΟΑΚΑ με την Κέρκυρα θέλει την επιστροφή στις νίκες ο Παναθηναϊκός.

Η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος συνεχίζεται με πέντε αναμετρήσεις με αυτή της Ξάνθης κόντρα στον ΠΑΟΚ και της Δόξας Δράμας με τον Ολυμπιακό να τραβούν το ενδιαφέρον. Στο ΟΑΚΑ με την Κέρκυρα θέλει την επιστροφή στις νίκες ο Παναθηναϊκός.

Μετά τις αναμετρήσεις του Σαββάτου (07/01) που άνοιξαν την αυλαία του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Super League, η δράση συνεχίζεται με πέντε αναμετρήσεις που ολοκληρώνουν τη 16η αγωνιστική. Χρονικά πρώτος στη «μάχη» ρίχνεται ο ΠΑΟΚ με τη Ξάνθη να τον περιμένει με… άγριες διαθέσεις στις 15:00 στα Πηγάδια ενώ την ίδια ώρα ο Άρης θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ατρόμητος τον ΟΦΗ.

Στις 17:15 ο Παναθηναϊκός θα περιμένει την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, την ώρα που το πρόγραμμα θα «κλείσει» με την αναμέτρηση της Δόξας Δράμας με τον Ολυμπιακό στο «Καυτανζόγλειο», εκεί που εν τέλει δε θα δώσουν το «παρών» οπαδοί των Πειραιωτών.

ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟΚ 15:00 (LIVE)

Με ανεβασμένη ψυχολογία από τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, η Ξάνθη θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει επιλέξει 20 ποδοσφαιριστές για την αποστολή και περιμένει από τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο πλευρό της στη δύσκολη αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς οι οποίοι θα παραταχθούν με τη σειρά τους έχοντας μοναδικό στόχο τη νίκη.

Στον αντίποδα, ο Λάζλο Μπόλονι έχει επιλέξει 19 παίκτες στην αποστολή, αντιμετωπίζοντας όμως αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Ο Γιώργος Γεωργιάδης που υπολογίζονταν ως ο «αντί-Βιεϊρίνια» είναι τραυματίας και ο Ρουμάνος τεχνικός θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό είτε με τον Ρομπέρ, είτε με μετακίνηση του Σαλπιγγίδη αριστερά και χρησιμοποίηση του Φωτάκη δεξιά.

ΑΡΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 15:00 (LIVE)

Μετά την αλλαγή προπονητή ο Άρης θα επιδιώξει να αλλάξει και το κλίμα στις τάξεις της ομάδας επιστρέφοντας στις νίκες απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «κίτρινοι» με το τεχνικό δίδυμο των Μιχαλήτσου-Σεμερτζίδη θα έχουν ξανά στην αποστολή τους… παροπλισμένος του Πρόμπιερζ, καθώς επέστρεψαν οι Παπαστεριανός, Πρίττας και Καστίγιο οι οποίοι συγκεντρώνουν πιθανότητες να είναι στην ενδεκάδα.

Από την πλευρά του ο Άγγελος Αναστασιάδης περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να παλέψουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι Ηπειρώτες δεν έχουν στην αποστολή τους τιμωρημένους Μπουζίντ και Πάντο, όπως και τον Ζαϊρί που δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον Αναστασιάδη. Επίσης, ο νεοαποκτηθείς Γιάννης Ζαραδούκας δεν είναι ακόμα έτοιμος και θα μείνει στα Γιάννινα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΦΗ 15:00 (LIVE)

Ένα από τα πλέον αμφίρροπα παιχνίδια της αγωνιστικής περιμένουν άπαντες στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος του Γιώργου Δώνη θέλει την επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα της Τετάρτης από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, με τον Γιώργο Δώνη να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του εκτός του Φρανσίσκο Ζουέλα που είναι στην Αγκόλα για την συμμετοχή της Εθνικής του ομάδας στο Κόπα Άφρικα.

Ο Νίκος Αναστόπουλος στην αντίπερα όχθη θα έχει τελικά στη διάθεσή του τους Βαγγέλη Μάντζιο, Γιώργο Γεωργίου και Χόρχε Λόπεθ ωστόσο δεν είναι σίγουρο πως θα τους έχει και στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας του. Ο Έλληνας τεχνικός έχει κάνει κάποιες σκέψεις για το βασικό σχήμα της ομάδας του και φαίνεται να έχει καταλήξει στην καλύτερη δυνατή 11άδα για το θετικό αποτέλεσμα του ΟΦΗ στο Περιστέρι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ 17:15 (LIVE)

Η ισοπαλία της Τετάρτης στο Αγρίνιο, με τον τρόπο που ήρθε, δεν ήταν τελικά και τόσο κακή για τον Παναθηναϊκό ο οποίος απέναντι στην Κέρκυρα θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει εκ των φαβορί για την κορυφή και την κατάκτηση του τίτλου. Οι «πράσινοι» θα έχουν αλλαγές στη σύνθεσή τους με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να ξεκουράζει τον Καπίνο και να μην υπολογίζει τελικά στους τραυματίες Κουίνσι, Σαριέγκι και Μπουμσόνγκ.

Ο Χάβι Γκράθια από την πλευρά του θέλει από την ομάδα του να συνεχίσει εμφανίσεις ανάλογες με αυτή που έφεραν τη νίκη απέναντι στον Άρη, δεν θα έχει όμως στη διάθεσή του τους Κοντοδήμο και Μίχο. Στην αποστολή της Κέρκυρας θα επιστρέψει ωστόσο ο Χρήστος Καλαντζής ενώ την ομάδα θα ενισχύσουν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι οι Μάρτιν και Ηλιάδης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30 (LIVE)

Για το καλύτερο δυνατό αναμένεται να παλέψει απέναντι στους πρωταθλητές η Δόξα Δράμας. Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Η μοναδική σημαντική απουσία για τους «μαυραετούς» είναι αυτή του Πέτρου Κανακούδη, ενώ εκτός έχει μείνει και ο Ρόκα που δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία και σύντομα αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα.

Όσο για τον Ολυμπιακό, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, τα προβλήματα δεν λείπουν ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν λύσεις. Οι Φέισα, Ομπάιθ, Χολέβας, Δασκαλάκης, Ποτουρίδης, Βαλεριάνος, Αμπντούν και Ιμπαγάσα είναι εκτός αποστολής, ενώ επιστρέφει σε αυτή ο Κέβιν Μιραλάς που αναμένεται να ενισχύσει την επίθεση των Πειραιωτών.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα και τη βαθμολογία της Super League.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved