Κωστένογλου: «Θάρρος και δύναμη για τη συνέχεια»

Κωστένογλου: «Θάρρος και δύναμη για τη συνέχεια»

Στη σημασία της νίκης επί του Λεβαδειακού εστίασε ο Νίκος Κωστένογλου, υποστηρίζοντας πως το τρίποντο θα δώσει στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θάρρος και δύναμη ενόψει της συνέχειας.

Παράλληλα, ο τεχνικός της Ένωσης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης στη Λιβαδειά, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, υποστηρίζοντας ωστόσο πως οι αντιξοότητες δεν πρέπει να αποτελούν συνεχώς δικαιολογία, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον επαγγελματισμό τους. Ο Κωστένογλου δεν παρέλειψε ακόμα να αναφερθεί και στα παράπονα των γηπεδούχων για τη διαιτησία, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως η ΑΕΚ θα παρουσιάσει ακόμα καλύτερη εικόνα στο μέλλον.

«Θεωρώ ότι ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για μας. Μας δίνει θάρρος και δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Θα είναι βέβαια δύσκολα τα πράγματα. Κατά διαστήματα είχαμε καλή ανάπτυξη - αν και έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις. Είναι σημαντικό που κερδίσαμε, όμως θα πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό το ματς», τόνισε αρχικά ο «Κωστέ», συμπληρώνοντας:

«Χρειάζονται συγχαρητήρια οι παίκτες μας, παρά τις διάφορες αντιξοότητες. Συνεχίζουν την προσπάθειά τους. Θέλω όμως να μη στεκόμαστε σε αυτό συνέχεια. Πρέπει να μένουν μέσα στην ομάδα, να διδασκόμαστε από τα προβλήματα και να προχωράμε. Θα προσπαθήσαμε με συγκροτημένη και εξειδικευμένη δουλειά την προσπάθεια για την ομάδα μας, που νομίζω ότι το χρειάζεται. Είναι ευχάριστο πως όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι σε εγρήγορση. Ακόμα και παίκτες που είναι στο πάγκο ή και εκτός ομάδος. Τους έχω τονίσει συχνά πυκνά να είναι επαγγελματίες, γιατί το πρωτάθλημα είναι μεγάλο. Χαίρομαι γιατί παίκτες που μπαίνουν στην ενδεκάδα προσπαθούν και μάχονται».

Για τον Σιαλμά, πρόσθεσε: «Πέρασε μία δύσκολη περίοδο, πίστευα σε αυτόν, τον χρησιμοποίησα και μας δικαίωσε. Δεν θέλω υπεραισιοδοξία, όμως σίγουρα μία νίκη τονώνει το ηθικό».

Για τις αλλαγές και την επιστροφή κάποιων παικτών, τόνισε: «Μπήκε και ο Λαγός που έχει καιρό να παίξει. Ο Λεονάρντο είχε έναν τραυματισμό, δεν ήταν τελείως έτοιμος. Αναγκάζομαι να τους χρησιμοποιήσω γιατί δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Πιστεύω με το πέρασμα του χρόνου θα βελτιώσουμε την εικόνα μας. Ατομικά και ομαδικά».

Για τον Λεβαδειακό, υπογράμμισε: «Αυτό το παιχνίδι θεωρώ ότι ήταν δύσκολο για μας. Με τον κ. Παράσχο θεωρώ ότι και βελτιώνεται ο Λεβαδειακός και είναι δύσκολος αντίπαλος για τη συνέχεια».

Για τις αποφάσεις της διαιτησία, κατέληξε: «Νομίζω δεν υπάρχει πέναλτι και για τη φάση του γκολ δεν έχω άποψη. Και στην κόκκινη του Σιαλμά, ο Δημήτρης πάτησε κατά λάθος τον παίκτη, του ζήτησε συγγνώμη αλλά ο διαιτητής του έδειξε κάρτα. Ακόμη και γκολ όμως τα ήταν, η φάση έγινε στο 93' οπότε δε νομίζω ότι επηρεάζει τον αγώνα».



Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved