Με Αθανασιάδη και… παροπλισμένους η προπόνηση του Άρη!

Με Αθανασιάδη και… παροπλισμένους η προπόνηση του Άρη!

Υπό το βλέμμα του Θανάση Αθανασιάδη διεξήχθη η πρώτη (με επιστροφές, αλλά και προβλήματα προπόνηση) του Άρη μετά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ - Αποχαιρέτησε τηλεφωνικά ο Πρόμπιερζ.

Τόσο η αλλαγή προπονητή, όσο και η κρισιμότητα της κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει οι «κίτρινοι», ανάγκασε τον πρόεδρο των Θεσσαλονικιών να δώσει το «παρών» στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου συνοδευόμενος από το μέλος της διοίκησης και υπεύθυνο του αγωνιστικού Τάσο Ορφανίδη, καθώς και τον Γιάννη Κόντη (που θα κληθεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις σημαντικές εξελίξεις στην ΠΑΕ).

Οι τρεις άνδρες προσπάθησαν να ντοπάρουν ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές μιλώντας τους για περίπου 45 λεπτά στα αποδυτήρια, ενώ παράλληλα τους ζήτησαν να δείξουν κατανόηση στα όποια προβλήματα, αλλά και να τους δώσουν να καταλάβουν πως είναι οι μόνοι που μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση με τις εμφανίσεις τους εντός γηπέδου. Ακολούθως, η διοικητική αντιπροσωπεία αναχώρησε για τα γραφεία της ΠΑΕ ώστε να προχωρήσουν το θέμα της διάδοχης κατάστασης, εξετάζοντας περιπτώσεις από την Ισπανία, την ίδια ώρα που δυνατά εξακολουθεί να παίζει το όνομα του Τάκη Λεμονή.

Με επιστροφές, αλλά και προβλήματα η προπόνηση

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, το σημερινό (6/1) πρόγραμμα διεξήχθη υπό τις οδηγίες των Γιώργου Σεμερτζίδη και Γιάννη Μιχαλήτσου (οι οποίοι θα κάτσουν στον πάγκο στην κυριακάτικη (8/1) αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στο «Κλ. Βικελίδης») ενώ κανονικά μέρος σε αυτό πήραν οι μέχρι πρότινος παροπλισμένοι Νέρι Καστίγιο, Σάκης Πρίττας και Μανόλης Παπαστεριανός, την ίδια ώρα που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα λυθεί το συμβόλαιο του Κριστιάν Πορτίγια που φέρεται να έχει πρόταση από ομάδα της πατρίδας του.

Παράλληλα, ατομικό ακολούθησαν για προληπτικούς λόγους οι Σολτάνι, Τσέζαρεκ εξαιτίας ενοχλήσεων στον αχίλλειο και δικέφαλο αντίστοιχα, εκτός έμεινε ο Βράνιες λόγω ψύξης, αλλά και ο Γιακούποβιτς ο οποίος εγκατέλειψε το πρόγραμμα με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Αποχαιρέτησε μέσω τηλεφώνου ο Πρόμπιερζ

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ τέλος αναχώρησε νωρίς το πρωί για την Πολωνία, μεταφέροντας το αντίο, αλλά και την πίστη του στους ποδοσφαιριστές του Άρη μέσω τηλεφώνου στον Νίκο Λαζαρίδη.

«Θέλω να πεις στα παιδιά ότι τους ευχαριστώ για τη συνεργασία μας αυτούς τους δύο μήνες και ότι λυπάμαι που τα αποτελέσματα δεν μας δικαίωσαν. Σας πιστεύω όμως και είμαι βέβαιος ότι στο τέλος της χρονιάς ο Άρης θα τερματίσει στην πρώτη πεντάδα», τόνισε αρχικά ο Πολωνός τεχνικός, συμπληρώνοντας:
«Θα παρακολουθώ την πορεία του Άρη από την πατρίδα μου και έχω την βεβαιότητα ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της γιατί έχει πολύ καλό υλικό».

Νωρίτερα, σε συνομιλία που είχε με άνθρωπο της ομάδας, ο Πολωνός τεχνικός εξέφρασε την πικρία του που δεν μακροημέρευσε στον «κίτρινο» πάγκο, αναφέροντας: «Φεύγω με το παράπονο ότι δεν τα κατάφερα. Ήρθα με μεγάλες προσδοκίες στον Άρη και νιώθω πολύ στενοχωρημένος που ήρθαν έτσι τα πράγματα. Θα είμαι πάντα φίλος του Άρη όμως και μακάρι κάποια στιγμή στο μέλλον να συναντηθούν ξανά οι δρόμοι μας».



Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved