Πλατέλλας: «Σταθερή και επιθετική ομάδα η Ξάνθη»

Πλατέλλας: «Σταθερή και επιθετική ομάδα η Ξάνθη»

Χαρούμενος για τη μεταγραφή του στην Ξάνθη δήλωσε ο Βαγγέλης Πλατέλλας, ο οποίος τόνισε παράλληλα πως δεν δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στην ακριτική ομάδα.

«Είμαι χαρούμενος γιατί δεν υπάρχουν μεταγραφές και έχουν γίνει πολύ λίγες μέχρι τώρα. Αισθάνομαι πολύ καλά και δικαιώνομαι για τα χρόνια που έχω δουλέψει», είπε αρχικά στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» ο Βαγγέλης Πλατέλλας για το γεγονός πως είναι από τις λίγες μεταγραφές της χειμερινής περιόδου.

Αναφορικά με το παρασκήνιο της μεταγραφής του, είπε: «Με παρακολουθούσανε καιρό, αθόρυβα. Ο κ. Κώστας Κωνσταντινίδης με παρακολουθούσε, είχε έρθει πολλές φορές στο γήπεδο, κάναμε κάποιες συζητήσεις και στο τέλος βγήκε μια καλή μεταγραφή. Είναι αυτονόητο πως το ήθελα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην εικόνα της Ξάνθης: «Το είδαμε στον πρώτο γύρο πως παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι σημαντικό και για μένα. Εδώ με υποδέχθηκαν πολύ καλά οι συμπαίκτες μου και αυτό βγαίνει και μέσα στο γήπεδο. Φαίνεται η δουλειά του προπονητή, είμαστε μια οικογένεια».

Για το πόσο εύκολα προσαρμόζεται, καθώς έρχεται από χαμηλότερη κατηγορία, είπε: «Για να προσαρμοστώ δεν δυσκολεύτηκα, γιατί οι συμπαίκτες μου ήταν κοντά μου, με βοήθησαν, ειδικά οι πιο μεγάλοι. Μόνο στους ρυθμούς είμαι λίγο πίσω, αλλά κατά τα άλλα όλα καλά. Είναι κοντά μου σαν να είμαι χρόνια εκεί».

Όσον αφορά στο αν οι νέοι παίκτες δεν πρέπει να χάνουν το κουράγιο τους, τόνισε: «Εννοείται πως πρέπει να δουλεύουν, να μην τα παρατάνε ποτέ και να κάνουν μεγάλη υπομονή».

Σε ερώτηση αν είχε άγχος για μια μεταγραφή, είπε: «Βέβαια είχα άγχος, όσο περνούσαν τα χρόνια γιατί είμαι από τα 16 μου στην Καλλιθέα και έφτασα 23. Πίστευα πως αν δεν γινόταν τώρα μπορεί να μην γινόταν ποτέ. Εντάξει, εγώ δεν τα παράτησα, δούλευα κάθε στιγμή και ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Τώρα αρχίζει ένας νέος κύκλος δουλειάς».

Σχετικά με το επίπεδο του πρωταθλήματος, τόνισε: «Πολύ πιο καλό από τη Β Εθνική, χαίρομαι που θα παίζω στη Super League. Θα δούμε».

Όσον αφορά στο τι του είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, είπε: «Το πρώτο είναι να έχω την υγειά μου και να δουλεύω στο γήπεδο και τεράστια υπομονή».

Σε ερώτηση για το ποια ομάδα ξεχωρίζει και ποια τον απογοήτευσε, τόνισε: «Δεν έχει παίξει ο Άρης καλό ποδόσφαιρο. Εκτός των δύο μεγάλων, εμείς ανεβαίνουμε και ο Ατρόμητος».

Αναφορικά με το τι του άρεσε στην Ξάνθη, υποστήριξε: «Είναι πολύ επιθετική ομάδα και έχουμε το εύκολο γκολ. Συμφωνώ πως είναι σταθερή ομάδα. Με τις μεγάλες ομάδες δεν έπρεπε να χάσει κι έχασε».

Τέλος, για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, είπε: «Νομίζω ο Ολυμπιακός θα ξεφύγει, αν και είναι νωρίς. Θα είναι κοντά και οι δύο ομάδες, αλλά πιστεύω στο τέλος ο Ολυμπιακός».



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved