Προτάθηκε ο Ντεαλμπέρτ στον Παναθηναϊκό

Προτάθηκε ο Ντεαλμπέρτ στον Παναθηναϊκό

Τον 28χρονο Ισπανό κεντρικό αμυντικό, Άνχελ Ντεαλμπέρτ, έχουν προτείνει στον Παναθηναϊκό και η περίπτωσή του εξετάζεται. Τα δεδομένα με τους άλλους υποψήφιους.

Οι «πράσινοι» θα χάσουν ως τα μέσα Φεβρουαρίου τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ με τραυματισμό ενώ ο Σεντρίκ Καντέ θα απουσιάσει όλο τον Ιανουάριο για το Κόπα Άφρικα, κάτι που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός μένει με μοναδικά στόπερ τους Ματίας Μπιάρσμιρ και Γιόσου Σαριέγκι.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μπορεί μεν να σκέφτεται λύσεις εκ των έσω, με τη χρησιμοποίηση του Βύντρα σε θέση στόπερ και το «ανέβασμα» των Τριανταφυλλόπουλου και Κάσας από την Κ20 της ομάδας, όμως έχει κάνει σαφές πως θέλει να αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός.

Προτάθηκε ο Ντεαλμπέρτ

Σύμφωνα με πληροφορίες στον Παναθηναϊκό ήδη έφτασαν προτάσεις για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Ένας από αυτούς είναι ο Άνχελ Ντεαλμπέρτ που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Βαλένθια και προτάθηκε στο «τριφύλλι», σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday.

Ο 28χρονος Ισπανός φέτος έχει μόλις τέσσερις συμμετοχές ενώ το συμβόλαιό του δεν αναμένεται να ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η περίπτωσή του, όπως και οι υπόλοιπες των κεντρικών αμυντικών, θα εξεταστεί από τη διοίκηση παρά τη δεδομένη δυσκολία στα οικονομικά της ΠΑΕ.

«Παίζει» του Μόρα, δύσκολα για Μιγκέλ Βίτορ

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις περιπτώσεις που έχουν απασχολήσει ως τώρα τον Παναθηναϊκό, αυτή που φαίνεται να έχει κάποιες πιθανότητες είναι του Βαγγέλη Μόρα. Ο διεθνής άσος θα μείνει ελεύθερος στις 15 Ιανουαρίου από τη Σουόνσι και στον Παναθηναϊκό έχουν την πρόθεση να του προσφέρουν συμβόλαιο αν δώσει το «ΟΚ» ο Φερέιρα. Ο 65χρονος τεχνικός δεν ξέρει βέβαια καλά τον παίκτη και αναμένεται να δει τα χαρακτηριστικά του έτσι ώστε στο επικείμενο ραντεβού με τον Δημήτρη Γόντικα να κάνει την εισήγησή του.

Όσο για τον Μιγκέλ Βίτορ, ο Φερέιρα ξέρει τον παίκτη και δεν… καίγεται για να τον φέρει στον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός των «πράσινων» έχει τις διασυνδέσεις που απαιτούνται για να έρθει ο άσος της Μπενφίκα ως δανεικός στον Παναθηναϊκό, αλλά θα δει την περίπτωσή του μόνο αν δεν βρει κάτι άλλο καλύτερο. Το ίδιο ισχύει και για τον Ντουγκλάο που δεν ήταν στις επιλογές του ούτε το καλοκαίρι όταν έμεινε ελεύθερος από την Καβάλα και κατέληξε τελικά στην Μπράγκα.

Υπάρχουν και οι… επενδυτές

Τέλος, αλλαγή πλάνων θα υπάρξει στον Παναθηναϊκό μόνο αν υπάρξει και αλλαγή στο οικονομικό status της ΠΑΕ. Αυτό θα συμβεί αν τελειώσει το θέμα των επενδυτών στο επόμενο δεκαήμερο και η ΠΑΕ αλλάξει χέρια περνώντας σε αυτά των Σαουδαράβων. Σε μια τέτοια περίπτωση οι επενδυτές έχουν έτοιμες λύσεις παικτών και αναμένεται να τις προτείνουν στον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Μια από αυτές είναι ο Δημήτρης Σιόβας του Πανιωνίου, με τον οποίο μάλιστα η πλευρά των επενδυτών ισχυρίζεται πως έχει προφορική συμφωνία. Παράλληλα, η πλευρά των Σαουδαράβων εκτός από κεντρικούς αμυντικούς τονίζει ότι έχει την πρόθεση να φέρει και τον Μπαμπά Ντιαβαρά, επιθετικό της Μαρίτιμο που ενδιαφέρει τον Φερέιρα, αλλά και έναν φορ από την Λατινική Αμερική το όνομα του οποίου θα προκαλέσει αίσθηση…



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved