Δίψα Λέτο για τον τίτλο

Δίψα Λέτο για τον τίτλο

Στην κάμερα του Novasports μίλησε ο Σεμπάστιαν Λέτο, λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Αργεντίνος άσος του Παναθηναϊκού, υποστήριξε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, θα τα δώσουν όλα για τον τίτλο, ενώ ζήτησε συγνώμη για τον αποκλεισμό από την ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σεμπάστιαν Λέτο στην τηλεόραση του Novasports:

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ και την απόδοση του Παναθηναϊκού:

Πάντα όταν παίζουμε απέναντι στην ΑΕΚ γίνονται πολύ καλά παιχνίδια, άλλωστε είναι αντίπαλες δυο δυνατές ομάδες. Φυσικά θυμόμαστε τι έγινε στο Κύπελλο, όμως αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα για να είμαστε κοντά στην πρώτη θέση. Η ομάδα είναι καλύτερα  τώρα, παίζουμε καλύτερα και νομίζω  πως αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να κάνουμε ό, τι και τις τρεις –  τέσσερις τελευταίες εβδομάδες που βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Για την ΑΕΚ:


Η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα, έχουν πολλούς καλούς παίκτες, καλή άμυνα, καλό κέντρο, καλό τερματοφύλακα. Όλη η ομάδα είναι καλή.  Είναι μεγάλη και δυνατή ομάδα και για αυτό το λόγο βρίσκονται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Πρέπει πραγματικά να τους προσέξουμε.

Για τον φίλο και συμπατριώτη του Νάτσο Σκόκο:

Απλά θέλω να του πω συγχαρητήρια γιατί έγινε πατέρας πρόσφατα. Συγχαρητήρια. Συνήθως δεν μιλάμε πριν από τα παιχνίδια αλλά δεν ξέρω, θα δούμε, θα δούμε…

Για το νέο του ρόλο στην ομάδα:

Σε όλη μου τη ζωή, αγωνίζομαι στην αριστερή πλευρά και τελευταία ο προπονητής προσπαθεί να με τοποθετήσει λίγο πιο μπροστά. Για να βοηθώ τον Τζιμπρίλ, γιατί κάποιες στιγμές είναι μόνος στην επίθεση και είναι δύσκολο γι’ αυτόν. Νομίζω πως τα πηγαίνουμε καλά. Είναι περίεργο, γιατί δεν έχω τόσο πολύ την μπάλα και δεν παίζω τόσο πολύ με τη μπάλα, κάτι που μου λείπει, όμως είναι πάντα καλό να αγωνίζεσαι σε διαφορετικές θέσεις.

Για την προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος:

«Πρέπει να πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Παίζουμε απέναντι στην ΑΕΚ, την άλλη εβδομάδα κόντρα στον Ολυμπιακό και πρέπει να κερδίσουμε τα παιχνίδια μας. Μετά θα δούμε αν θα έχουμε την ευκαιρία για να τους φτάσουμε, κάτι που θα είναι υπέροχο. Και θα χρειαστεί να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτή τη στιγμή.
Θέλω να πω συγγνώμη για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά επαναλαμβάνω πως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Για το πρωτάθλημα θα δώσουμε μέχρι τέλους τα πάντα και θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε πρώτοι. Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο την ομάδα μας και να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι που θα παίξουμε» .

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού:

«Οι οπαδοί μας, είναι πολύ σημαντικοί για την ομάδα και μας βοηθούν. Όλοι οι οπαδοί μας θέλουν να είμαστε στην πρώτη θέση, όπως θέλουμε κι εμείς. Δεν μου αρέσει να είμαι δεύτερος. Ποτέ!  Θέλω να είμαι πάντα πρώτος».

Για τη σχέση του με τους οπαδούς του Τριφυλλιού:

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα... Σημαίνει ότι κάνω καλά τη δουλειά μου και τους αρέσει αυτό που κάνω. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι και να τους δώσω μεγαλύτερη χαρά.»

Για τον τραυματισμό του:

«Τώρα είμαι καλύτερα. Νομίζω πως είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Για έντεκα-δώδεκα παιχνίδια δεν αγωνίστηκε και ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Δεν ήταν εύκολος τραυματισμός, αλλά πλέον αισθάνομαι καλύτερα. Είναι ό, τι χειρότερο, να είσαι εκτός δράσης και να μην μπορείς να παίξεις. Και να ξέρεις πως δεν μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα. Είναι πολύ δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή».

Για τον Ζεσουάλντο Φερέιρα:

«Νομίζω ότι είναι ένας προπονητής, που μπορώ να μάθω πολλά δίπλα του. Έχει μεγάλη εμπειρία, ξέρει τι θέλει και πιστεύω πως κάνει καλά τη δουλειά του. Χρειάζεται χρόνο, γιατί δεν είναι εύκολο να πηγαίνεις σε μια νέα ομάδα, σε μια νέα χώρα, σε ένα νέο σύστημα, είναι κάτι πολύ δύσκολο. Η δουλειά που κάνουμε γίνεται όλο και καλύτερη και πιστεύω ότι κάνει πολύ καλά τη δουλειά του».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved