Γραμμόζης: «Είμαστε πλέον αισιόδοξοι…»

Γραμμόζης: «Είμαστε πλέον αισιόδοξοι…»

Την αισιοδοξία του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Δημήτρης Γραμμόζης, τονίζοντας πως τα τελευταία θετικά αποτελέσματα έχουν αντιστρέψει το κλίμα στην Κέρκυρα.

Ο έμπειρος μέσος των Φαιάκων, μιλώντας στον αέρα του «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» αναφέρθηκε στη φιλοσοφία του Χάβι Γκράθια και στα πλεονεκτήματά της, στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, αλλά και στους νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γραμμόζης:

«Τα τελευταία 2-3 ματς δείξαμε διαφορετικό πρόσωπο και ήρθαν πιο καλά αποτελέσματα, ανέβηκε η ψυχολογία μας και είμαστε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον. Η φιλοσοφία του νέου προπονητή είναι να είμαστε πιο επιθετικοί και να κρατάμε την μπάλα περισσότερο. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα να δημιουργούμε γιατί αποκτούμε αυτοπεποίθηση. Ο Μαρτίν θα μας βοηθήσει γιατί μπορεί να κρατάει την μπάλα μπροστά και εμείς μπορούμε να βγαίνουμε από πίσω. Μέσα στην περιοχή δεν χρειάζεται πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει και θα μας βοηθήσει πολύ», τόνισε αρχικά ο 33χρονος άσος, συμπληρώνοντας:

Για τη συνέχεια: «Το ματς με τον Άρη ήταν πολύ σημαντικό, αν είχαμε χάσει θα ήταν χάλια. Τώρα έρχεται το ματς με τον Παναθηναϊκό, όπου πρέπει να πάρουμε ό,τι μπορούμε. Αν πάρουμε μια ισοπαλία θα είναι πολύ καλό αποτέλεσμα. Σε πολλά ματς ήμασταν άτυχοι αλλά τώρα αυτό αλλάζει και ελπίζω να συνεχιστεί».

Για τους φίλους της Κέρκυρας: «Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα. Ακόμη και έξω για καφέ όταν βγαίνω, με πιάνουν και μου λένε να προσπαθήσουμε και να αγωνιστούμε γιατί αν τα καταφέρουμε θα είναι σημαντικό και για τον κόσμο να έχει το νησί ομάδα στη Σούπερ Λίγκα».

Για το επίπεδο της Super League: «Βλέπεις πως παλιά οι ομάδες στην πρώτη πεντάδα ήταν πάντα οι ίδιες. Τώρα εκτός από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για τις υπόλοιπες θέσεις θα γίνει μάχη. Η κάθε ομάδα θέλει να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες και ας χάσει κάποια ματς, παρά να προσπαθήσει να μη χάσει και να κάνει ισοπαλίες».

Για το ποια ομάδα έχει ξεχωρίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Ο Ατρόμητος επειδή κοιτάει πάντα να νικάει. Έχει καλούς ποδοσφαιριστές και προσπαθεί να κερδίζει και όποτε μπορώ την παρακολουθώ την ομάδα».

Για το τι θα άλλαζε στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Την αντιμετώπιση προς τον ποδοσφαιριστή. Στην Ελλάδα πρώτα έρχονται οι παράγοντες και στη συνέχεια προπονητές, φίλαθλοι και μετά οι παίκτες. Στη Γερμανία ο ποδοσφαιριστής είναι το παν και όλοι προσπαθούν να τον κάνουν να παίξει καλά. Μετρά και η διάρκεια. Στην Ελλάδα μετά από ένα καλό ματς σε έχουν για την Μπαρτσελόνα και αργότερα σου λένε να πας στο τοπικό».

Για τους νεαρούς Έλληνες παίκτες: «Υπάρχουν ταλέντα, αλλά δεν έχουν διάρκεια. Μπορεί να κάνουν 1-2 καλά ματς και μετά μπορεί να μην παίζουν καλά και να χάνουν τη θέση τους. Ο Νίνης αν δεν είχε τραυματισμό θα ήταν πολύ καλύτερος. Θα πρέπει και εμείς να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά και να τους δώσουμε μια ευκαιρία και όχι μετά από ένα κακό παιχνίδι να μην ξαναπαίζουν. Βλέπετε και τον Παπαδόπουλο που κάνει καριέρα στη Γερμανία».



Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved